Πρωινομαχίες και επίδειξη ισχύος στα....media

@Η "πρωινομαχία" (όπως ουσιαστικά καταγράφηκε στα νούμερα της 29ης Μαρτίου), έφερε σε σκληρή κόντρα τον Γιώργο Παπαδάκη και τους Καμπουράκη-Οικονομέα, καθώς ισοψήφισαν στα νούμερα της AGB, συγκεντρώνοντας 20,3% αμφότεροι! Οπότε, να ποιοι θα μπουν στο poster της ταινίας μας και θα τσακώνονται για το όνομα στη μαρκίζα!Ακολουθεί η Ελεονώρα Μελέτη με 14,4%, o Γιώργος Αυτιάς με 13,5%, η Μαρία Σαράφογλου με 10,7%, οι Λυριτζής-Οικονόμου με 8% και οι Παπαβασιλρίου-Λάμπρου (το δίδυμο του Alpha, υπενθυμίζω) 5,9%.
@Είναι αλήθεια για τα παιδικά. Ποιοι Καραμεροχαριτάτοι, ποια Μενεγάκη και ποιοι Πεντάμορφοι; Ο μεγάλος νικητής στην ψυχαγωγική ζώνη της χθεσινής ημέραςήταν ο «Ρόβερ ο Ατακτούλης».Η παιδική ταινία που πρόβαλε το πρωί το Starσημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 18,1%. Την ίδια ώρα το «10 με 1 μαζί» περιορίζονταν στο 15,9% έναντι 14,1% του «Όμορφου Κόσμου» και μόλις 13,3%του «Καφέ με την Ελένη», το χαρμάνι του οποίου έρχονταν μόλις... τέταρτο.
@Πρωταπριλιά και οι περισσότερες εφημερίδες τήρησαν το έθιμο και δημοσίευσαν ψεύτικες ειδήσεις. Πρωταγωνιστές στα περισσότερα φετινά πρωταπριλιάτικα ήταν η Οικονομία.
Έτσι, ο «Ελεύθερος Τύπος» έγραψε από το πρωτοσέλιδό του ότι «ο Ερντογάν σώζει την ελληνική Οικονομία». Το ρεπορτάζ διευκρινίζει ότι η Τουρκία αναλογιζόμενη τις δύσκολες στιγμές της χώρας μας, αποφάσισε να δανείσει στην Ελλάδα 20 δισ. ευρώ.
Σε παρόμοιο κλίμα, η «Απογευματινή» ανακάλυψε τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ – Παπανδρέου για βοήθεια την Ελλάδα, στην οποία η γερμανίδα καγκελάριος ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δρομολογήσει διαδικασίες δανειακής στήριξης της χώρας μας με το ποσό των 20 δισ. ευρώ και δίχως τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Για «μυστική συνάντηση και συμφωνία Μέρκελ – Γιώργου στην Αθήνα» με θέμα την επιστροφή του κατοχικού δανείου έκανε λόγο από το πρωτοσέλιδό του και ο «Επενδυτής». Η «Καθημερινή» αναφέρει ότι έκπληκτοι έμειναν οι ελεγκτές της ΕΕ από τη μείωση των δαπανών της Υγείας και την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής Οκονομίας. Η «Ελευθεροτυπία» αποκάλυψε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της Ιταλίας, μετά τη νίκη τυο στις περιφερειακές εκλογές. Το «Έθνος» ορμώμενο από τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Ιταλία, αναφέρει ότι αποφάσισε να παραμείνει αυτοεξόριστος στην γειτονική χώρα.
@Επίδειξη ισχύος από τον Θέμο Αναστασιάδη, σε μια περίοδο που οι σχέσεις του με πατέρα και υιό Μπόμπολα είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Μήνυμα για το ποιος κάνει «κουμάντο» στην εφημερίδα «Θέμα» έστειλε με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ «Για τους υπουργούς και τους εργολάβους, οι οποίοι αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για τα Τέμπη». Εξαπέλυσε επίθεση στον Άκτωρα, συμφερόντων Μπόμπολα, ενώ όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στην εξαγορά του ποσοστού που κατέχει στο «Θέμα» ο γνωστός επιχειρηματίας...
@Στη Real News διάβασα αυτό:«Την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις αποδοχές να μην υπερβαίνουν τα 6.900 ευρώ καθαρά, αναζητεί η διοίκηση της ΕΡΤ, προκειμένου να κρατήσει στους κολπους της στελέχη και παρουσιαστές το κασέ των οποίων στην αγορά είναι υψηλότερο. Η ρύθμιση θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να περάσει από την έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών Γιαννη Ραγκούση, θα αφορά 5-6 επίλεκτα άτομα, μεταξύ των οποίων λένε οι πληροφορίες, η διοίκηση συμπεριλαμβάνει και τη Μαρία Χούκλη. Το συμβόλαιο της δημοσιογράφου λήγει τον Ιούνιο. Παρότι στο πρώτο κύμα περικοπών η παρουσιάστρια δέχθηκε μείωση των αποδοχών της τάξεως του 50 %, ο μισθός της υπερβαίνει ακόμα το ισχύον πλαφόν και θα πρέπει να υποστεί περαιτέρω μείωση, αν δεν εξαιρεθεί από τη γενική ντιρεκτίβα».
@Το «Ι love gr» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 22.00, με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου (φωτό). Το ταξίδι στις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας συνεχίζεται και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο, με ξεναγό τη γνωστή ηθοποιό, η οποία με το κέφι και το χιούμορ της θα προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίζει κάθε εβδομάδα την πιο αγαπημένη του περιοχή. Τουλάχιστον υπάρχει και ένα σοβαρό κανάλι που προβάλλει την χώρα σωστά και τις διαδρομές της αλλά περισσότερο με τα καταπληκτικά του φίλμ για το περιβάλλον και τον Ανθρωπο που έχει ξεφύγει απο τον προορισμό του. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…