MTV, Πρωταγωνιστές και εκλογές στη Θεσσαλονίκη

@Η εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή 23 Μαΐου στις 23:50 από το MEGA, ταξίδεψαν στη Σμύρνη και συνάντησαν τους Έλληνες που ζουν μόνιμα στα παράλια της Τουρκίας. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι δημοσιογράφοι Λίνα Παπαδάκη, Άντρη Κωνσταντίνου και οι οπερατέρ Γιώργος Πετρόπουλος και Αντρέας Πετρόπουλος, έζησαν 4 ημέρες στη Σμύρνη προσπαθώντας να γνωρίσουν την πόλη που κάποτε αποκαλούσαν Νέα Υόρκη της Μεσογείου. Από τους νεολαίους της μεγάλης παραλίας που πίνουν αλκοόλ και δεν φορούν μαντήλες, μέχρι εκείνους της άνω πόλης που περιμένουν το συσσίτιο του Δήμου για να ζήσουν.
@Η νέα ελληνική παραγωγή του MTV, εμπνευσμένη από τα θρυλικά MTV Unplugged, παρουσιάζει το μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός του καλοκαιρού.
• Το MTV Unplugged πρωτοεμφανίστηκε ως concept τη δεκαετία των 90s και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία έως σήμερα! Τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής τραγουδούν ζωντανά με ένα μικρόφωνο και τη συνοδεία απλά ακουστικών οργάνων, όπως μια κιθάρα, ένα πιάνο!
@Την τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 23 Μαΐου στη 1.00.Για πρώτη φορά, τα 180 μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου – όλοι τους ενεργοί και διακεκριμένοι κινηματογραφιστές - ψήφισαν και ανέδειξαν, από το σύνολο των ελληνικών ταινιών που προβλήθηκαν στις αίθουσες το 2009, τις υποψηφιότητες για τις 18 κατηγορίες βραβείων των «ελληνικών Oscars».
@Το δελτίο ειδήσεων του Mega «βγήκε» πρώτο και στο σύνολο και στα νεανικά κοινά την Τετάρτη.Νεανικά Κοινά Mega: 21,4%, Star: 20,7%, Alpha: 14%, Alter: 9,8%, Ant1: 8,9%
Net: 4,6%
@Ο όμιλος Google του διαδικτύου ανακοίνωσε σήμερα μια λύση για τη σύνδεση των τηλεοράσεων με το διαδίκτυο, που θα βασίζεται στο λειτουργικό της σύστημα Android, για να "συνδυαστεί το καλύτερο της τηλεόρασης και του Διαδικτύου". "Η Google τηλεόραση είναι μια νέα πλατφόρμα, που κατά την άποψη μας, θα αλλάξει το μέλλον της τηλεόρασης", δήλωσε ένας αξιωματούχος του ομίλου ο Ρίσι Σάντρα, σε διάσκεψη της Google στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Η τεχνολογία αυτή, με βάση το πρόγραμμα Android με το οποίο... λειτουργεί ένας αυξανόμενος αριθμός κινητών τηλεφώνων, θα είναι προσβάσιμη μέσω τηλεοράσεων συνδεδεμένων με το Διαδίκτυο, είτε άμεσα είτε μέσω αποκωδικοποιητή.
@Γνωστοποιήθηκαν από την ΕΣΗΕΜ-Θ τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που έγιναν την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Όπως ανακοινώθηκε, ο συνδυασμός «Δημοσιογραφική Ενότητα – Προοπτική» που έλαβε 358 ψήφους, καταλαμβάνει 6 έδρες, ενώ από μία έδρα καταλαμβάνουν οι φρέσκοι μας συνδυασμοί «Ασύνταχτος Τύπος», «Δημοσιογράφοι – Ανανέωση τώρα» και «Ενωτική Πρωτοβουλία» με 72, 68 και 67 ψήφους αντίστοιχα.
@Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον ανάδοχο του διαφημιστικού λογαριασμού του ΟΤΕ, ο οποίος αντιστοιχεί σε κονδύλι ύψους 72 εκατ. ευρώ, αφού ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές των κοινοπραξιών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Επισημαίνεται ότι ο νικητής της διαδικασίας εξασφαλίζει ουσιαστικά τη βιωσιμότητά του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας και την ίδια ώρα που τα κρατικά διαφημιστικά κονδύλια έχουν πλέον μειωθεί στο ελάχιστο...
@Νέες ισορροπίες στην κατανομή της διαφημιστικής πίτας στην τηλεόραση ανέδειξε η τηλεοπτική σεζόν 2009-2010, ανατρέποντας τα δεδομένα μετά από πολλά χρόνια.Στην κορυφαία θέση με την υψηλότερη διαφημιστική δαπάνη και το υψηλότερο μερίδιο, παρέμεινε μεν το Mega, ο κερδισμένος ωστόσο της φετινής ιδιαίτερα δύσκολης τηλεοπτικής σεζόν -κατά την οποία σημειώθηκε συρρίκνωση της πίτας- είναι ο Antenna
@Η παραχώρηση των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων πρέπει να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στο κράτος, υποστήριξε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, με την αφορμή της παράδοσης της ετήσιας έκθεσης της ΕΕΤΤ στη Βουλή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…