Η εποχή της τρομοκρατίας και το ασφαλιστικό μονοπωλούν τον Κυριακάτικο Τύπο

@Η...τρομοκρατία των ειδήσεων συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς να καταγράφεται στον Κυριακάτικο Τύπο καθώς όπως υποστηρίζεται ακόμα και...υπουργοί φοβούνται για την ζωή τους. Σε μια χώρα που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της Δημοκρατίας μας μάλλον πρέπει να ξεκινήσουν οι παραιτήσεις όλων. Ενδεικτικά η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' γράφει ότι "Η χώρα διεθνώς δακτυλοδεικτούμενη και απαξιωμένη και ο Πολίτης χωρίς όραμα και ελπίδα-Κάγκελα παντού σε εργασιακό, ασφαλιστικό, πολιτική ζωή και τρομοκρατία". Η 'Καθημερινή' αναφέρει ότι "Το καυτό εικοσαήμερο του Μνημονίου-Το ασφαλιστικό στην κρίση της Βουλής και των δικαστηρίων" ενώ προβάλλει και ένα θέμα με την αγωνία των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο....
@Το 'Εθνος' καταγράφει ότι "Ο χάρτης της τρομοκρατίας και οι διεθνείς διασυνδέσεις της-Νέα τυφλά χτυπήματα σε υψηλούς στόχους φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.-Στη πρίζα άρον άρον 15 ανενεργά μηχανήματα". Το αποκαλυπτικό 'Βήμα' τιτλοφορεί ότι "Εκτακτα μέτρα ασφαλείας σε Κυβερνητικά κτίρια-Υπουργοί φοβούνται για την ζωή τους τώρα-Καυτός Ιούλιος με το ασφαλιστικό, εργασιακά αλλά και απεργίες...".
@Το 'Πρώτο Θέμα' γράφει στο κύριο θέμα του ότι "Μιχάλης Χρυσοχοίδης μιλά στην εφημερίδα και αναφέρει ότι Δεν το ενδιαφέρει για τη ζωή του, θα τους βρώ έτσι κι αλλιώς-Ψάχνουν για μεγαλοπαράγοντα-Και άλλους δέκα απο Σέχτα και Πυρήνες- αναμένονται συλλήψεις απο ώρα σε ώρα...". Η 'Real News' προσθέτει τώρα ότι "Πόρισμα φωτιά για μίζες στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά-Τορπίλη ΣΔΟΕ σε Άκη και Γιάννο-Τα 50 εκ. ευρώ, οι διαδαλώδεις off shore εταιρίες και η...παραθαλάσσια Βολιβία".
@Ανένταχτο και το 'Παρόν της Κυριακής' που υποστηρίζει ότι "Ξεφτίλα τα μέτρα ασφαλείας- Κτυπάνε όπου θέλουν-Μια νέα γενιά τρομοκρατών σπέρνει αδίστακτα το θάνατο-Ανησυχία παντού και ποιοί οφελούνται απο την διάλυση-Τι ήξεραν και ενημέρωσαν τους βουλευτές 4,5 ώρες πριν να προστατέψουν τα γραφεία τους;". Το Άρθρο' συμπληρώνει για την πολιτική σκηνή ότι "Καταλύτης εξελίξεων η ψηφοφορία για το ασφαλιστικό-Φοβάται την ανταρσία ο Γιώργος-Ανησυχία στο Μαξίμου για κίνηση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ".
@Η 'Απογευματινή' απο την πλευρά της υπογραμμίζει ότι "Κυβέρνηση αιφνιδιασμών και ψευτοδιλλημάτων-Το σύστημα που καταρρέει-Παρελκυστική πολιτική Μαξίμου και Ιπποκράτους-Και το στοίχημα για το Αύριο με το συνέδριο της ΝΔ...". Τέλος ο 'Αδέσμευτος Τύπος' καταλήγει ότι "Το 8ο ιστορικό συνέδριο της επανίδρυσης της Ν.Δ. ανοίγει δρόμους να αλλάξουν οι αραχνιασμένες δομές του κόμματος-Εποχή Σαμαρά για επάνοδο στην εξουσία και η κυρίαρχη τάση του Συνεδρίου..."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…