Στις Πύλες...της τηλεοπτικης χρονιάς με πρόστιμα και νέα πρόσωπα

@Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ετοιμάζεται για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Κάποιοι τον ήθελαν να μην παρουσιάζει την εκπομπή του Σαββάτου «Οι πύλες του ανεξήγητου», ωστόσο αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί... Το σίγουρο είναι πως ο έγκριτος δημοσιογράφος θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του Alter, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι εκπομπές του «Αθέατος Κόσμος» και «Πύλες του Ανεξήγητου» φέρνουν άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και η συνέχιση της συνεργασίας του με τον σταθμό την επόμενη σεζόν ήταν σχεδόν αυτονόητη.
@Το MTV που βρίσκεται σταθερά δίπλα στα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα είναι χορηγός επικοινωνίας στη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος U2 στο πλαίσιο του «360° Tour».
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Το συγκρότημα, που εμφανίζεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και πρώτη στην Αθήνα, αναμένεται να παρουσιάσει ένα show υπερθέαμα που θα είναι ορατό από όλα τα σημεία (360º) του σταδίου.
@Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί ακριβώς με τον «Μελωδία 99,2», τι έχουν κατά νου οι ιθύνοντές του, ο Νίκος Νικολακόπουλος δηλαδή και οι συν... αυτόν (θα μάθω όμως, το ψάχνω), ήδη πάντως είχαμε κάποιες κινήσεις. Απολύσεις εννοώ. Από παραγωγούς μόνο ένας φεύγει, μία δηλαδή, η Βιβή Παπαστάθη. Ουδέν άλλο νεότερο από το μέτωπο των ραδιοφωνικών παραγωγών προς το παρόν, ας ελπίσουμε η λαίλαπα να τελειώσει κάπου εδώ.
Διοικητικοί ήταν όσοι απολύθηκαν, άνθρωποι που βρίσκονταν στη ροή, τη δισκοθήκη κ.ο.κ. Λυπηρό. Στα υπόψιν πως το Σάββατο ο σταθμός έχει γενέθλια -τραγική ειρωνία;- ενώ από Δευτέρα λογικά θα ξεκινήσει και το καινούργιο πρόγραμμα...
@Μετά την παραίτηση του Γαμπρίτσιου, έρχεται και η παραίτηση του Τζώνυ Καλημέρη, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παραίτηση έγινε αργά χθές το απόγευμα.
Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€ στον T/Σ "STAR CHANNEL" και στην εκπομπή "SUPER STAR", η οποία προβλήθηκε στις 08/03/2010 με την αιτολογία προστασίας ανηλίκων τηλεθεατών. Η απόφαση ήταν Ομόφωνη.
Οικονομική Κύρωση ύψους 50.000€ επέβαλε το Ε.Σ.Ρ στον Τ/Σ "STAR CHANNEL" και στην εκπομπή ""SUPER STAR", όπου έγινε αναφορά στο video με την Ντούβλη και παρουσίαση διάφορων σκηνών. Η αιτιολογία είναι Προστασία Ανήλικων Τηλεθεατών.
Στον Τ/Σ "ALPHA" το Ε.Σ.Ρ. επέβαλε Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€ για στην εκπομπή "ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ" που προβλήθηκε στις 21/03/2010 με την αιτιολογία της Συγκεκαλυμένης Διαφήμισης. Η Απόφαση ήταν Ομόφωνη.
Επίσης, στον ίδιο Τ/Σ επιβλήθηκε Οικονομική Κύρωση ύψους 15.000€ για την εκπομπή " ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ" που προβλήθηκε στις 13/01/2010, πάλι με την αιτιολογία της Συγκεκαλυμένης Διαφήμισης.Υπήρξε μειοψηφία από τον Πρόεδρο και τα Μέλη κ.κ. Παπακώστα και Τσουράκη για Σύσταση.
@Αναβρασμός επικρατεί στην Κάντζα, εξαιτίας των νέων δεδομένων στο καθεστώς εργασίας των εσωτερικών συντακτών που προωθεί η διοίκηση του Alpha, στο πλαίσιο βεβαίως των ευρύτερων αλλαγών -στις οποίες έχει αναφερθεί επανειλημμένως η «Ν»-, που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας. Ειδικότερα ζητήθηκε από τους εσωτερικούς συντάκτες να βγάλουν 8ωρες βάρδιες, πράγμα που δεν προβλέπεται από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ Η κίνηση αυτή, έρχεται λίγο μετά τις αλλαγές που αφορούσαν στον τομέα απασχόλησης δημοσιογράφων, με μετακινήσεις από τις ειδήσεις σε άλλες ζώνες, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο πλαίσιο των ευρύτερων κινήσεων αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του καναλιού της Κάντζας και υπό το ενδεχόμενο συνεργασιών, θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες κινήσεις.
@Καταιγιστικό ρυθμό παίρνουν πλέον οι εξελίξεις στην Χ.Κ. Τεγόπουλος [TEGr.AT] , αφού φαίνεται να έχει τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης -που υπήρχε στο συρτάρι από τις αρχές του έτους- στη σκιά βεβαίως των 6μηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.Τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, που ολοκληρώθηκαν με τις ουσιαστικές αλλαγές στο δ.σ. της εταιρείας και την ανάληψη της προεδρίας πριν από μερικές ημέρες, από τη Μάνια Τεγοπούλου, ακολούθησαν οι αλλαγές σε διευθυντικό επίπεδο...
@Το Mega εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του EURO 2012 και έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες ώστε όλα να είναι έτοιμα για την καλύτερη δυνατή αναμετάδοση των παιχνιδιών. Η Ελλάδα με τον διάδοχο του Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι, θα επιδιώξει νέο ξεκίνημα με στόχο να συνεχίσει στο δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.Οι πρώτοι αγώνες που θα μεταδοθούν ζωντανά από το Mega είναι την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 21:45 Ελλάδα – Γεωργία και Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:30 Κροατία – Ελλάδα.
@Μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιώργο Μητσικώστα, ακόμα ένα πρόσωπο θα λάβει μέρος στο νέο show του MEGAΑυτήν τη φορά πρόκειται για γυναίκα.Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώρου, τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται πως δέχθηκε την πρόταση που της έκανε το Μεγάλο κανάλι.Σε συζητήσεις βρίσκεται και η Νάντια Μπουλέ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…