Το ΑΣΕΠ στην ΕΡΤ, τα λουκέτα, αλλά και οι ημερίδες των media

@Η διοργάνωση κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 16/9 στις 19:45. Ζωντανά οι αναμετρήσεις με: Αρη – Ατλέτικο Μαδρίτης στις 20:00 και ΑΕΚ – Χάιντουκ Σπλιτ στις 22:05. Την εκπομπή Europa League Live παρουσιάζει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Οι μεγάλες μάχες του Europa League συνεχίζονται για 2η χρονιά ζωντανά στον ΑΝΤ1.
@Λουκέτο έβαλε σήμερα ο εισαγγελέας και η αρμόδια Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων σε επτά ραδιοφωνικούς σταθμούς που λειτουργούσαν παράνομα τα τελευταία έξι χρόνια. Πρόκειται για τον ΚΡΗΤΗ FM , τον FREE FM, τον BLUE SPACE και δύο άλλους σταθμούς στις συχνότητες 93,8 και 107,6. Επίσης σφραγίστηκε και το Αγγλόφωνο Ραδιόφωνο του Δήμου Αθηναίων στους 104,4.Τέλος, αφαιρέθηκε ο πομπός του ΡΑΔΙΟΑΣΤΥ στους 90,6 του Γιώργου Καρατζαφέρη. Μάλιστα, ο υπεύθυνος εμφανίστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής όπου κρατείται και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
@Η νέα εκπομπή που ξεκινά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21:30, με παρουσιαστή τον Νίκο Τσιαμτσίκα που αναλαμβάνει την ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών με άλλο τρόπο. Θα μάθουμε λοιπόν μέσα από την εκπομπή πού θα βρούμε τις καλύτερες τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης, ποιές επιχειρήσεις κερδοσκοπούν πίσω από την πλάτη μας, αλλά και ποιά είναι η λύση σε κάθε καταναλωτικής φύσης πρόβλημα που προκύπτει. Οι ίδιοι καταναλωτές συμμετέχουν στην εκπομπή, οι οποίοι και καταγγέλουν τα κακώς κείμενα στην αγορά.
@Παρά τα υπονοούμενα για «κόψιμο» της εκπομπής. Με την υπόσχεση «θα φροντίσουμε να είμαστε χειρότεροι» ξεκίνησε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την εκπομπή «Ζούγκλα» μέσα από τη συχνότητα του Alter.
@Και αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας!!!Αυτό θα ισχύει από εδώ και στο εξής στη δημόσια τηλεόραση. Τι και αν είσαι τηλε-σταρ και η κρατική τηλεόραση έχει ταυτιστεί με το όνομα σου… Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τα «αστέρια» της ΕΡΤ θα περνούν από ΑΣΕΠ. Τέλος στις συμβάσεις έργου για τον δημόσιο τομέα και αυτό μεταφράζεται για την ΕΡΤ. Τέρμα οι προσλήψεις για εκπομπές εσωτερικής παραγωγής χωρίς να έχουν γίνει οι σχετικές αιτήσεις από τους παρουσιαστές. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, ήδη ετοιμάζεται η αίτηση σύμβασης
@Ερευνα προκειμένου να προσδιοριστούν τα είδη, η συχνότητα εμφάνισης, τα αίτια και οι συνέπειες της θυματοποίησης των Ελλήνων δημοσιογράφων στους χώρους εργασίας διεξάγει το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τις Ενώσεις Συντακτών. Βασικός στόχος της έρευνας είναι να αναδείξει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ερμηνεία των σχετικών φαινομένων και θα δώσουν την ευκαιρία στις Ενώσεις να επιχειρήσουν το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων και πολιτικών αντιμετώπισης του φαινομένου.
@Αναδιάρθρωση των παρεχομένων ραδιοτηλεοπτικών καναλιών διαγράφεται στον ορίζοντα για την ΕΡΤ μετά την είδηση που θέλει τους εκπροσώπους της τρόικας να έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την πορεία των οικονομικών του Οργανισμού, ζητώντας περικοπές. Υπενθυμίζεται ότι ένα «ρετουσάρισμα» στα παρεχόμενα από την ΕΡΤ κανάλια, ήταν στο πρόγραμμα ούτως ή άλλως, αφού τους τελευταίους μήνες είχε γίνει πολύς λόγος για εκτεταμένες αλλαγές κυρίως στον ψηφιακό τομέα και με γνώμονα το ότι θα άρχιζε η επίγεια ψηφιακή εκπομπή των τριών αναλογικών καναλιών ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3. Το νέο πλαίσιο για το οποίο έχουν ανοίξει συζητήσεις, η ατζέντα λέγεται ότι περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα αναλογικά μέσα, τόσο του κέντρου όσο και της περιφέρειας.
@Στη γραμμή της εκκίνησης για τη νέα σεζόν, μπαίνουν από την 1η Οκτωβρίου -ουσιαστικά-, οι ενημερωτικοί ραδιοσταθμοί του νομού Αττικής, διεκδικώντας πλέον, δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών, κάτι παραπάνω από ένα μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα. Οι ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ειδικά στην αγορά του ραδιοφώνου με τη συρρίκνωση της διαφημιστικής πίτας να αγγίζει ποσοστά - ρεκόρ, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…