Το μνημόνιο στην σάτυρα και τα κουρασμένα πρωινάδικα!

@Με κέφια ο Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι σχολίασε την καθημερινότητά μας με τα νέα ριάλιτυ που μας έχουν βομβαρδίσει αλλα και την πολιτική επικαιρότητα. Χιούμορ, ανέκδοτα αλλά και όλα όσα έχουμε πραγματικά ανάγκη! Σχόλια για το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα αλλά και για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια Μητσοτάκη.«Την βάψανε ποιοτικιά αυτή να φύγει το πολύ ξανθό», είπε ο Λάκης και πέρασε στην... επίθεση για το ποιός έχει το πάνω χέρι. «Δεξιώθεν δεν την άφηνε να μιλήσει, το παίζει ο άντρας του σπιτιού», είπε χαρακτηριστικά! «Σήκω κάτσε, έτσι είναι ο άντρας! Είπαμε, η γυναίκα είναι σαν το πλακάκι πρέπει να την στρώσεις από νωρίς. Γειά σου Λιάγκα χτίστη! Χτισ’ την τώρα!», συνέχισε ο Λάκης.
@To καλύτερο από όλα είναι όμως ότι έκανε ένα ωραίο σχόλιο για την διαφορά μεταξύ συμβολαίου και Μνημονίου που ήταν εύστοχη. Δήλωσε ευθαρσώς ότι στο συμβόλαιο και τα 2 συμβαλλόμενα μέρη διατηρούν αντίγραφο του συμβολαίου, ενώ στο Μνημόνιο μόνο ο ένας αφού ο δεύτερος συμβαλλόμενος έχει μόνο υποχρεώσεις. Δηλαδή ο Ελληνικός λαός που πληρώνει...Φυσικά άσκησε κριτική και για την οικονομική κατάσταση της χώρας όπως την βλέπουν οι Ευρωπαίοι οικονομικοί αναλυτές....
@Aναστάτωση επικρατεί στα κανάλια της Βόρειας Ελλάδας...Ο λόγος; Οι απολύσεις. Τι άλλο; Tο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΙΤΒΕ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:
"Η τηλεοπτική και ειδησεογραφική υποβάθμιση της Β. Ελλάδας έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι να έχουμε απολύσεις τόσο από τους Εθνικής εμβέλειας όσο και από τους Περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς σχεδόν καθημερινά...Τελευταίο κρούσμα ήταν η εκδικητική απόλυση συναδέλφου μας από την «ΒΕΡΓΙΝΑ» τηλεόραση επειδή στις αρχές του καλοκαιριού είχε καταφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας διεκδικώντας δεδουλευμένα δύο και πλέον μηνών.Στον ΑΝΤ1, μετά την πρόσφατη απόλυση ενός τηλεοπτικού συνεργείου, από το παράρτημα Θεσσαλονίκης του σταθμού, εντατικοποιήθηκε στο έπακρο η εργασία των υπολοίπων, χωρίς όμως να είναι δυνατή η πλήρης κάλυψη των γεγονότων. Αποτέλεσμα, οι δημοσιογράφοι του σταθμού να «ζητιανεύουν» καθημερινά εικόνες από τα παραρτήματα των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.
@Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε ο ΣΚΑΪ με το διαδικτυακό κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Europarl TV. Παρέχει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές και τους επισκέπτες του ΣΚΑΪ.gr να έχουν πρόσβαση στα νέα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
@Με ηλεκτρονικό τρόπο θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους για την κάλυψη θέσεων στην ΕΡΤ ως συμβασιούχοι, εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ παρά το μεγάλο αριθμό εργαζομένων που διαθέτει, δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τους συμβασιούχους -κατά δήλωση όλων των πολιτικών προϊσταμένων της, τόσο της προηγούμενης όσο και αυτής της κυβέρνησης- πράγμα ενδεικτικό για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Αγία Παρασκευή.
@Μία καινούργια φιλόδοξη παραγωγή ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ με σκοπό να θυμηθούμε –αλλά και να μάθουμε!- όσα συνέβησαν κατά την περίοδο από την κήρυξη της επανάστασης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι την ίδρυση του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Η σειρά με παρουσιαστή το συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε οκτώ 45λεπτα επεισόδια.
@Οι «Κούκλες», η ελληνική εκδοχή του… «Sex & the City», κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Μega στις 21:50.Πρόκειται για μια… ενδοσκόπηση στον γυναικείο εσωτερικό κόσμο, που παλεύει να απαντήσει στο αν τελικά οι γυναίκες είναι τα πιο περίεργα πλάσματα αυτού του πλανήτη...
@«Το «Νησί» ήρθε να αποδείξει περίτρανα πως οι Ελληνες τηλεθεατές ξέρουν να ξεχωρίζουν τις καλές δουλειές, ξέρουν να αγκαλιάζουν τις ακριβές δουλειές. «Το Νησί» ήρθε για να αποδείξει πως τα τηλεοπτικά... σκουπίδια επιβιώνουν στην τηλεόραση όχι γιατί ο κόσμος είναι εκείνος που τα στηρίζει, αλλά γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν τους αφήνουν να έχουν το περιθώριο της επιλογής», μας δήλωσε χθες η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου για την πρεμιέρα του «Νησιού»...«Ελπίζω και εύχομαι «Το Νησί» να γίνει η αιτία να επιστρέψουν γρήγορα και πάλι στους δέκτες μας ελληνικές σειρές που να αξίζουν τον κόπο να τις δει ο τηλεθεατής. Ελληνικές σειρές που να μην υποτιμούν ούτε τη νοημοσύνη μας, ούτε την αισθητική μας. «Το Νησί», με αυτό το 72,0% τηλεθέασης που κέρδισε, είναι σαν ο κόσμος να θέλησε να δώσει μία μαζική απάντηση στην τηλεοπτική φτήνια που τον έχει πνίξει», συμπληρώνει.
@Ενα καινούριο real life πρόγραμμα με τίτλο ''Οικογενειακές ιστορίες'' θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στον ALPHA και θα παίζεται καθημερινά στις 18.00. Πρόκειται στην ουσία για δραματοποιημένες ιστορίες της καθημερινότητας που θα ζωντανεύουν από άγνωστους στο πλατύ κοινό ηθοποιούς.
@Ρέστα έδωσαν πάλι η παρέα του Ράδιο Αρβύλα παρότι την ίδια ώρα μεταδιδόταν ο αγώνας μεταξύ Εθνικής και Ισραήλ οπότε τα μηχανάκια τηλεθέασης είναι μοιρασμένα και ατόπημα τους θεωρείται ότι δεν ανέφεραν καν το αποτέλεσμα του αγώνα ή την εξέλιξή του. Κάποιος φίλος μου είπε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η εκπομπή του Αρβύλα να ήταν μαγνητοσκοπημένη γιατί τέτοιους αγώνες δεν τους χάνουν. Αν όντως ήταν κονσέρβα μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος; Να δείτε που θα γίνει θέμα πάλι και πάω στοίχημα...
@Ο Αρναούτογλου για τα πριωινάδικα. - Πώς ήταν ένας χρόνος εκτός τηλεόρασης; Σας φάνηκε ότι κράτησε πολύ;
«Οχι, δεν μου φάνηκε πολύ. Ολοι αναρωτιόντουσαν τι έχει συμβεί. Αν έχω καταστραφεί. Είναι αστείο όταν μιλάμε για αγρανάπαυση ύστερα από 19 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας να γίνονται τέτοιες εικασίες. Ενιωσα ότι έπρεπε να κάνω μια στάση, να αποστασιοποιηθώ, να δω τι έχει συμβεί. Το έκανα και ευτυχώς βρέθηκα σε έναν σταθμό που μου είπε “μπορείς να καθήσεις”. Θα παίρνεις κάποια χρήματα και κάποια στιγμή επιστρέφεις».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…