Η κρίση διαλύει το Πολιτικό σύστημα επιβεβαιώνει ο Πρωτοχρονιάτικος Τύπος

@ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μυαλό στο πολιτικό σύστημα που αποδοκιμάζεται καταγράφει ο Πρωτοχρονιάτικος Τύπος με σκληρές διαπιστώσεις στα πρωτοσέλδια δημοσιέυματά του...Η 'Veto' αναφέρει ότι "Σε πολιτικό-οικονομικό ναρκοπέδιο ο Γιώργος...Ψάχνει ανατροπές χωρίς πέναλντι για το δίσεκτο 2011-Ρυθμίσεις φωτιά που θα δημιουργήσουν αναταραχές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και την κοινωνία για τις κολασμένες 90 ημέρες του νέου έτους". Το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλύπτει ότι "Η Αγκυρα εκμεταλλεύεται την κρίση της Ελληνικής οικονομίας-Τουρκική εισβολή με φθηνά δάνεια-Τράπεζα της Κομοτηνής δίνει επιτόκιο 3% και βάζει υποθήκες σπίτια και καταστήματα-Η τουρκική τράπεζα θέλει να μπει και στις μπίζνες της Εγνατίας Οδού-Αρχίζουν 12 Ιανουαρίου ξανά οι πλειστηριασμοί των ακινήτων..."
@Το 'Παρόν της Κυριακής' αποτυπώνει ότι "Ανάστατοι οι υπουργοί για το καπέλωμα-Παρακυβέρνηση...ο Λευκός Οίκος-Με στρατιά γραμματειών και εποπτών που γύρευε πόσα θα παίρνουν ως αμοιβή...". Το 'Αρθρο' αναλύει ότι "Η λίστα με τα 300 επαγγέλματα που σταδιακά θα ανοίξουν-Πόλεμος για τα κλειστά επαγγέλματα-Αποφασισμένοι στην Κυβέρνηση να προχωρήσουν παρά τις πιέσεις".
@Το Βήμα της Κυριακής' προσθέτει το "Γκάλοπ σόκ για το πολιτικό σύστημα-Η χρονιά του φόβου και των μεγάλων ανατροπών-Διχασμένοι οι πολίτες μεταξύ ανοχής και οργής με το 2% η διαφορά των 2 μεγάλων κομμάτων". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Ολες οι αντικειμενικές αξίες σε 430 Δήμους και Κοινότητες-Μπούμ στους φόρους όλων των ακινήτων-Πιο ακριβά η μεταβίβαση, η κληρονομιά, γονική παροχή και ΦΜΑΠ....'
'Ελεύθερος Τύπος' στο κεντρικό της θέμα σημειώνει ότι "Ολες οι αλλαγές που φέρνει το 2011-15 φοροπαγίδες αδειάζουν τις τσέπες μας-Και η σκούπα με νέα κλίμακα, τεκμήρια παντού αλλα και πόθεν έσχες και το τέλος της αυτοτελούς φορολόγησης...' Τέλος το 'Εθνος της Κυριακής' καταλήγει ότι "Τα κρίσιμα διλλήματα, τα μεγάλα μέτωπα και οι στόχοι των κομμάτων-Χρονιά σταθμός το 2011 για την Ελλάδα και την Ευρώπη" με άρθρα των πολιτικών αρχηγών όπου επικρατεί διάσταση απόψεων με τον κ. Σαμαρά να μιλά ξεκα΄θαρα για σεισμικές αλλαγές το νέο έτος..."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…