To Alter...ego της τηλεόρασης και οι ακροαματικότητες

@Αυτά που κάνουν στο ALTER είναι η απόλυτη απόδειξη πανικού. Αν είναι δυνατόν…!!! Τι έκαναν οι απίστευτοι διοικούντες του καναλιού;... ...Κλείδωσαν τα blogs για να μην μπορούν να διαβάζουν οι εργαζόμενοι τον Καρχαρία καθώς και τα υπόλοιπα blogs. Και όχι μόνο αυτό. Κλείδωσαν την πρόσβαση και στα προσωπικά τους mail για να μην μπορούν να στείλουν τις πληροφορίες τους και τα μηνύματά τους στον Καρχαρία. Λες και οι εργαζόμενοι δεν έχουν υπολογιστές στα σπίτια τους...
@Ουγγαρέζος vs Τριανταφυλλίδης. Πρωινή βόμβα μεγατόνων. Ο Ουγγαρέζος λέει τον Τριανταφυλλίδη απαξιωτικό. Ο Τριανταφυλλίδης ανταπαντά οτι ο Ουγγαρέζος δεν αξίζει τον κόπο και δεν με ενδιαφέρει ως άνθρωπος. Επίσης είπε και για τα ριάλιτι...... το JUST THE TWO OF US είναι κακόγουστο , κακή παραγωγή και έχει κακό casting ενω για το MASTER CHEF ειπε οτι το θεωρεί καλή παραγωγή με καλή φωτογραφία και καλό casting.
@Την κα. Ελένη Τεγοπούλου εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Χ.Κ. Τεγόπουλος [TEGr.AT] Εκδόσεις ως αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κατόπιν παραίτησης της κ. Αγλαΐας Σκλάβη. Εξέλεξε επίσης τον κ. Αγγελο Μαστοράκη ως νέο μέλος του.
@Ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Βούγιας με το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, έγινε στο ζήτημα των ραδιοφωνικών σταθμών του Δήμου Αθηναίων και στο νέο περιβάλλον που θα δημιουργηθεί με τους νέους ψηφιακούς χάρτες συχνοτήτων, στη λογική της εξάμηνης παράτασης της λειτουργίας τους.Αναφέρθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν την ευρυζωνικότητα και την ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
@ην κάλυψη των δύο κενών θέσεων μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης του Νέστορα Κουράκη και της Ίριδας Αυδή Καλκάνη, των οποίων η θητεία έληξε, αποφάσισε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου και ο νομικός Γιώργος Στεφανάκης καταλαμβάνουν αντιστοίχως τις θέσεις των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Νέστορος Κουράκη και Ίριδος Αυδή-Καλκάνη, η θητεία των οποίων δεν μπορεί να ανανεωθεί, γιατί έχουν διανύσει ήδη δύο θητείες στην ανεξάρτητη αρχή. Η πρόταση για την τοποθέτηση των δύο νέων μελών του ΕΣΡ κατατέθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και έγινε δεκτή από τη Διάσκεψη των Προέδρων.
@Σε περικοπές στις αμοιβές του προσωπικού των Αττικών Εκδόσεων προχωράει και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε στους εργαζόμενους, όσοι λαμβάνουν ως 1.000 ευρώ δεν θα υποστούν μείωση, στην κλίμακα μεταξύ 1.000-2.500 οι περικοπές θα είναι της τάξης του 10% και στις αποδοχές άνω των 2.500 ευρώ , στο 15%.
@Πρώτος με 12,8% ο Σκάι την περίοδο 29.11.10-09.01.11, σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Δεύτερος ο Ρυθμός με 8,2% , τρίτος ο Kiss FM με 7,6% και τέταρτος με 7,5% ο NovaΣπορ FM. Με 7,1% , ο Λάμψη και ο DJ και με 6,9% , Δίεση και ο Derti. Στην ένατη θέση o RED με 6,7 % και δέκατος ο Real με 6,5%. Στη μάχη των υπόλοιπων ενημερωτικών , η ΕΡΑ ΣΠΟΡ έχει 5,5% , ο Flash 3,4% , ο ΑΝΤ1 3,2% , το Ράδιο Εννέα 2,4% , ο Sentra 2,3 % και ο Βήμα FM 1,5%.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…