Αναδιάρθρωση φτώχειας και λιτότητας στον Κυριακάτικο Τύπο...

@ΜΕ την επκαιρότητα να στρέφεται περισσότερα στις παρενέργειες της πολιτικής ζωής της χώρας αλλά και την εππιμήκυνση του χρέους που σημαίνει με απλά ελληνικά ότι θα ξεχρεώσουμε μετά απο δεκαετίες, κυριαρχούν ως δημοσιεύματα στον Κυριακάτικο Τύπο αυτή την φορά. Το 'Πρώτο Θέμα' καταγράφει για την Τρόικα ότι "Κλειδώνει το σχέδιο βοήθειας για την Οικονομία-Ασυλο για τα χρεή με νέο κούρεμα σε μισθούς αλλά και συντάξεις-Σκληρά μέτρα για το 2012 ως το 2014 που σημαίνει πλήγμα στο Ασφαλιστικό". Και το θέμα ότι "Οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους λαθρομετανάστες....". Η 'Real News' διαπιστώνει 'Ενοχη σιωπή των κομμάτων για τις μεγάλες μίζες στα ταμεία τους...Μάυρο χρήμα και διπλά βιβλία- Όταν τρώνε δεν...μιλάνε-οι ταμίες θυμούνται μόνο τα κουπόνια-'Ορφανές' οι χορηγίες της Siemens που παραδέχθηκαν Χριστοφοράκος αλλά και ο Τσουκάτος..."
@Μερικά τώρα απο το πρωτοσέλιδα στο 'Παρόν της Κυριακής': ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΕΟ ΓΥΡΟ καταλήψεων!
• Οργισμένος και ανήσυχος ο κόσμος
• Βόμβα στα θεμέλια της χώρας η δημιουργία μουσουλμανικής μειονότητας-Αρνείται ο Παπανδρέου την αναχρηματοδότηση!
• Άγνωστο για ποιον λόγο, παρά τις πιέσεις ακόμη και των Γερμανών, ενώ υπέρ είναι το ΔΝΤ, για τη λύση που δίνει ανάσα 20 χρόνων!
• «Εξαφανίστηκε» ο Παπαδήμος-Και βίντεο με την κόρη του Μπερίσα να ζητάει μίζα!
Αμφισβητούν οι Τούρκοι και τον θαλάσσιο χώρο μας!
• ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
'Ελεύθερος Τύπος' προσθέτει μέσα στο κλίμα των ημερών ότι "Η αποτυχία του Μνημονίου και της πολιτικής Παπανδρέου ενεργοποιει σχέδιο πρωτοφανούς λιτότητας-Θύελλες φέρνει η αναδιάρθρωση-Κούρεμα στο ομόλογα με τα σενάρια που επεξεργάζονται Βερολίνο και Βρυξέλλές....-Αλλά και στην τσέπη μας με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων ως 23% το 2012...". ΤΟ 'Αρθρο' καταγράφει ότι "Σκάνδαλο Siemesn-Σφίγγει ο κλοιός για τους αρχηγούς-Πολύ κοντά σε Σημίτη και Καραμανλή οι προεκτάσεις του σκανδάλου'.....
@Το' Κυριακάτικο Βήμα' συμπληρώνει ότι "Παρά την ευρωοανάσα για το χρέος-Πορεία σε ναρκοπέδιο-Τρομάζουν μεταναστευτικό, ανυπακοή και απεργίες-Και νέες πιέσεις της τρόικας για πιέσεις στους μισθούς..." Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' υπογραμμίζει ότι "Πως το μεγάλο σκάνδαλο της Ζίμενς οδεύει σε μια απλή διοικητική ρύθμιση- Ποιούς ξέχασε τελικά η Εξεταστική-Το πόρισμα δεν εξηγεί πως πλούτισαν υπουργοί και πληρώθηκαν κόμματα.."
@Η 'Καθημερινή' διαπιστώνει τώρα ότι "Πέφτουν πλέον ταμπού της μεταπολίτευσης- Στο προσκήνιο όχι μόνο το άσυλο αλλά και το μοντέλο της ασφάλειας στα Πανεπιστήμια...". Το 'Εθνος της Κυριακής' απο την πλευρά του αποκαλύπτει στο κεντρικό του θέμα ότι "Μέτρα κατόπιν Νομικής αποφάσισε η Κυβέρνηση-Μηδενική ανοχή- Νέο δόγμα κατά της μετανάστευσης με σειρά μέτρα και κέντρα φιλοξενίας...."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…