Η...Ελληνοφρένεια του φρενοκομείου στα media

@Τρία τηλεοπτικά κανάλια έχουν κάνει προτάσεις στην παρέα της «Ελληνοφρένειας». Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ των Τυπολογιών της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ALPHA, ΑΝΤ1 και MEGA έχουν κάνει προτάσεις στην ομάδα για την μεταγραφή τους στον τηλεοπτικό αέρα. Η στροφή σε σατιρικές εκπομπές, λόγω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης αλλά και το νεανικό κοινό –κυρίως ανδρικό- στο οποίο απευθύνεται η «Ελληνοφρένεια» έχει κάνει τους δημιουργούς περιζήτητους. Τονίζουμε πως πρόταση συνεργασίας είχαν δεχθεί και από το Star με στόχο να εμπλέκονται στα ρεπορτάζ του δελτίου, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος έχει κάνει ανοιχτή πρόταση συνεργασίας με την ομάδα μέσα από το τηλεοπτικό Αλ Τσαντίρι...
@Σύμφωνα με δημοσίευμα της σελιδας "Τυπολογίες", πριν απο ώρες συγκαλείται έκτακτο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τις εξελίξεις στον Πήγασο.Λίγο νωρίτερα ο Φώτης Μπόμπολας κάλεσε τους εκπροσώπους και τους είπε πως θα εισηγηθεί στην εταιρεία να κλείσουν οι εφημερίδες του (“Ημερησία” ,” Έθνος”, “Εθνος Κυριακής”, “Goal News”, απαντώντας στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του “‘Εθνους”. Και ενώ λίγες μέρες πριν η ίδια η εταιρεία διαβεβαίωνε τους μετόχους της και την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πως όλα βαίνουν καλώς... ξαφνικά ο πανίσχυρος εκδότης δηλώνει ανήμπορος να αντιμετωπίσει την καταιγίδα αντίδρασης στα Μέσα του! Και μετά ήρθε η απόλυση της Πόπης Χριστοδουλίδου. Με την πράξη αυτή ο Μπόμπολας κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στους εργαζόμενους του που βγήκαν στον δρόμο, αντί να κάτσει να συζητήσει και να βρει λύση ως μάνατζερ που ενδιαφέρεται για το καλό της εταιρείας του.
@Το ανακοίνωσε ο ίδιος από το προφίλ του στο facebook. Διεκόπη η συνεργασία του, με τον Αθήνα 9.84 - απολύθηκε. Έτσι, ο Πέτρος Κωλέτης βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια εκτός Δημοτικού ραδιοσταθμού.
Εδώ, μια επιστολή που ανήρτησε ο ίδιος στη σελίδα του, σχετικά με την απόλυσή του, από τον 9.84:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ
ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ! ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΠΕΤΥΧΑ. ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ,Μ ΕΧΟΥΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΓΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕURO ΣΤΑ 50 ΜΟΥ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΤV ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 98 ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ.Η Μ.ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΖΟΥΣΕ ΚΙ Ο Δ.ΡΙΖΟΣ.ΤΟ 2007. Ο Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ Μ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ 9,84 ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΡΥΓΓΑ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ.

@Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της 10ης Ιουνίου 2011 στην ΕΤ3 και ενώ μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση η συνέντευξη τύπου του Παπακωνσταντίνου για το Μνημόνιο 2, ακούγεται απ’ το μεγάφωνο στο κοντρόλ η έντρομη φωνή του συναδέλφου από τη ροή προγράμματος: “αλλάξτε τον τίτλο, αλλάξτε τον τίτλο, το λέει ο Λαζαρίδης (σημ. διευθυντής τηλεόρασης ΕΤ3), πήρε τηλέφωνο το υπουργείο”. Ελάχιστα δευτερόλεπτα παγωμάρας, μέχρι να ελέγξουμε για τυχόν ορθογραφικά λάθη τον τίτλο που έπαιζε κάτω από τη φάτσα του υποικ. και έγραφε: “Μέτρα φωτιά με το νέο μνημόνιο” και αμέσως κάποιοι φωνάζουμε “αυτό είναι λογοκρισία”, ενώ ο υπεύθυνος αρχισυντάκτης Πέτρος Τανανάκης χαμογελώντας γνέφει στην γεννήτρια χαρακτήρων που δακτυλογραφεί τους τίτλους “μην κάνεις τίποτα”.
@Σήμερα στις 15.00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του Τηλέτυπου (Mega). Υπό τη σκοπιά των τελευταίων εξελίξεων στον Πήγασο, αλλά και στο ΔΟΛ αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μεταξύ των θεμάτων ημερησίας διάταξης είναι η εκλογή νέου ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου, αλλά και η σύμβαση του διευθύνοντος συμβούλου, Ηλία Τσίγκα .
@Στον ALPHA περιμένουν το «ναι» του Λάκη για τη νέα σεζόν. Τίτλοι τέλους θα ρίξει απόψε το βράδυ το «Αλ Τσαντίρι νιούζ» από τη Λάρισα. Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει πράξη την επιθυμία του να βγάλει live εκπομπή από τη γενέτειρά του. Στη σκηνή μαζί με το Λάκη Λαζόπουλο θα βρεθεί η Χάρις Αλεξίου και αρκετοί σπουδαίοι ηθοποιοί που έχουν περάσει από την εκπομπή, όπως οι Κώστας Βουτσάς, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Χάρρυ Κλυνν, Στάθης Ψάλτης, Ελένη Γερασιμίδου και πολλοί άλλοι.
@Αντε και σύντομα ετοιμαστείτε για εκλογές, θα το δειτε που θα το ζηήσουν μετά την Σύνοδο Κορυφής...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…