ΟΙ special Olympics και οι απεργίες στα media

@Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης των Specials Olympics 2011 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία 10.000 αθλητών, θεατών και μελών των αποστολών από 183 χώρες. Η έναρξη της τελετής συνοδεύθηκε από δεκάδες πυροτεχνήματα και επευφημίες των θεατών, ενώ αμέσως μετά μπήκαν στο Στάδιο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρόεδρος του κινήματος των Special Olympics Τιμ Σράιβερ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου..Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η απουσία του Πρωθυπουργού,Γιώργου Παπανδρέου,ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό,ακόμα και στην προσφώνησή του κατά τη γενική πρόβα.
@Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ καταγγέλλει την παράνομη απόλυση του συναδέλφου και εκλεγμένου μέλους στο ΔΣ της ΠΟΕΠΤΥΜ, Βαγγέλη Παπαχρήστου από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Οι νέες διώξεις συνδικαλιστών και η ποινικοποίηση του αγώνα μας αποδεικνύει την τρομοκρατία που επιχειρούν να περάσουν στον χώρο μας σε συνδυασμό με απολύσεις, μαύρη εργασία και διόγκωση της ανεργίας οι εργοδότες.
@Έγραφα το Σάββατο το εξής στην Ελευθεροτυπία για τον Flash 96: Δεν τάσσομαι εναντίον των μετρήσεων ακροαματικότητας της BARI-Focus, δεν θεωρώ πως είναι κάλπικες ή fake. Δεν το γνωρίζω, οπότε και δεν τις αμφισβητώ. Αλλά μου κάνουν εντύπωση κάποια αποτελέσματα. Στις «αστάθμιστες αναφορές» των τελευταίων εβδομάδων, τα νούμερα του «Flash 96» παρέμειναν ίδια ανεξαρτήτως αν ο σταθμός λειτουργούσε κανονικά ή ήταν σε φάση απεργίας. Μάλιστα ανέβηκε και λίγο τις ημέρες της απεργίας. Αναρωτιέμαι, υπάρχουν ακροατές που συντονίζονται στο «Flash 96» για να ενημερωθούν, «πέφτουν» πάνω σε τραγουδάκια και παραμένουν στη συχνότητα; Και δη, μετά, απαντούν στη Focus πως άκουγαν «Flash»; Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν αμφισβητούν την αλήθεια των μετρήσεων, για τη μέθοδο και κατά πόσο αυτή είναι η σωστή εγείρονται κάποια ερωτήματα. Απο το e-tetradio...
μη κερδοσκοπικός δημοτικός ραδιοσταθμός των δήμων Αργυρούπολης,
Αλίμου, Υμηττού και των νοτίων προαστίων, το (τότε) Ράδιο Κύκλος 94,8, επιστρέφει στην "ενεργό δράση"! Ένα από τα πιο γνωστά και ένδοξα ραδιόφωνα των Αττικών FM, αλλά και "θύμα" του ΕΣΡ, που για χάρη του... αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" έκλεισε το 2001, επανεκπέμπει 10χρόνια μετά, αυτή τη φορά διαδικτυακά, με το όνομα "Νέος Κύκλος"..
@Η καθημερινή σειρά του Mega,με τίτλο Εξίσωση,η οποία αν όλα πάνε καλά θα βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το 2012,άρχιζε να μοιράζει προτάσεις.Έτσι λοιπόν το Mega πρότεινε στη Βάσω Λασκαράκη(την τηλεοπτική Λουκία,από την Πολυκατοικία),να συμμετάσχει στην νέα σειρά του Mega.

@Η ελληνική TV προτιμά και αυτό το καλοκαίρι τον… φερετζέ. Η «διπλωματία των σίριαλ» με τη γείτονα χώρα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα στις οθόνες μας να παρακολουθήσουμε τρία προγράμματα made in Turkey. «Ezel», «Αγιάζι του έρωτα» και «Μενεξέ» θα μας κρατήσουν καλοκαιρινή τηλεοπτική παρέα με έρωτες, ίντριγκες και πάθη που θα συνεπάρουν τους φαν τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…