Η επιλεκτική χρεωκοπία και η...επιλεκτική μνήμη των πολιτών στο Κυριακάτικο Τύπο

@Η επιλεκτική χρεωκοπία που τελικά ανάγει το πολιτικό πεδίο των ημερών δεν σημαίνει ότι οι Πολίτες έχουν σε αυτή την χώρα και...επιλεκτική μνήμη όπως μας θυμίζουν σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου που παραμένουν αποκαλυπτικά. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' τιτλοφορεί το κύριο άρθρο του ότι "Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τον υπουργό Περιβάλλοντος- Κρύβει το οικογενειακό αυθαίρετο σε δασική επκταση στη Βραυβώνα". Δεν ενημεπρωσε τον Πρωθυπουργό...."
Η 'Real News' αναφέρει ότι 'Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλά και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας αλλά όχι για όλα- Προσέξτε γιατί...θα φύγουμε- Ορισμένοι μας κάνουν να φλερτάρουμε με διάφορες σκέψεις-Αν κάναμε ότι έκανε η Ν.Δ. το 2009 τι θα έλεγαν σήμερα οι πολίτες;" αλλά μάλλον δεν έχουν δει το πρωτοσέλιδο του Θέματος που αναφέρετα στο...αυθαίρετο του υπουργού....
'Ελεύθερος Τύπος' υπολογίζει ότι έχουμε "Τελευταία ευκαιρία την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής-Σχέδιο διάσωσης με κουρεμα σε χρέος και επιτόκια για Ελλάδα και ευρώ και τι θα ισχύσεις για τις αποταμιεύσεις- Πυρετώδεις διαβουλεύσεις των ισχυρών της Ευρζώνης..- Χωρίς κόκκινες γραμμές πλέον η Κυβέρνηση Παπανδρέου περιμένει απλά τις αποφάσεις...". Το ´Παρόν´ προσθέτει ότι "Θρίλερ 96 ωρων για να το περασουν πιο μαλακα στο κόσμο- Στρώνουν το χαλί στη χρεωκοπία και φοβούνται οι Γερμανοί για τις εξελίξεις στην Ελλάδα".
@ Το ´Αρθρο' θεωρεί ότι είναι "Ακίνδυνη η επιλεκτική χρεωκοπία και δεν επηρεάζει μισθούς και συντάξεις...". Το ´Βήμα" υπογραμμίζει "Τα τοκογλυφικά παιχνίδια για το Ελληνικό χρεος". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' βλέπει "Σκληρό παιχνίδι σε 5 πρωτεύουσες με διαβουλεύσεις και στο βάθος επιλεκτική χρεωκοπία". Τέλος το 'Εθνος" καταλήγει για την "Απόρρητη εισήγηση στη Σύνοδο κορυφής για το χρέος- Το τελικό σχέδιο των ξένων τραπεζών για την Ελλάδα".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…