Αλλαγές, καταργήσεις και οι τηλεθεατές για μπάνια...

@Νικητής στη μάχη της τηλεθέασης της Κυριακής στις 20:00 αναδείχθηκε το δελτίο ειδήσεων του Mega που συγκέντρωσε χθες ποσοστό 17,8 % στο σύνολο του κοινού, ενώ για μια ακόμη μία φορά την πρωτιά στα νεανικά κοινά πήρε αυτό του Star σημειώνοντας ποσοστό 21,7%. Ακολούθησε το Αlter με 16,2% και ο Αntenna με 16,3%. Στα δελτία που δεν μεταδίδονται στις 20:00, ο Alpha είχε τηλεθέαση 16,8%, η ΝΕΤ 11,3% και ο ΣΚΑΪ 9,2 %.
@Το Συντονιστικό ΠΟΣΠΕΡΤ και Σωματείων 11 σημαντικών κοινωφελών Οργανισμών και φορέων του Δημοσίου που βρίσκονται στο στόχαστρο κυβέρνησης – ΔΝΤ για άμεση «κατάργηση, συγχώνευση και συρρίκνωση», σας καλεί την ΤΡΙΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 12.00 σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ(Ακαδημίας 20 3ος όροφος).
Το Συντονιστικό καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης, η οποία επιχειρεί με μία Τροπολογία - express στις 5 Αυγούστου, να διαλύσει με Αντισυνταγματικό τρόπο μέσω Υπουργικών αποφάσεων σημαντικούς Οργανισμούς και Φορείς και να οδηγήσει άμεσα η έμμεσα (με εργασιακή εφεδρεία, υποχρεωτικές μετατάξεις, επαναξιολόγηση κλπ.) τους εργαζόμενους στην απόλυση.
@Ο Alpha ετοιμάζει αλλαγές στο τηλεοπτικό του σκηνικό εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Όπως όλα δείχνουν , οι υπεύθυνοι του καναλιού περιμένουν να πάρουν έγκριση από την μαμά εταιρεία για το κόστος του νέου προγράμματος. Το γεγονός ότι ο Alpha ήταν το μόνο κανάλι για το 2010 με ζημιές 21 εκατομμύρια ευρώ σε μια χρονιά κερδοφορίας για τον γερμανικό κολοσσό, αφού στο ταμείο μπήκαν 1,1 δις ευρώ και σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης στην εγχώρια αγορά των media, ωθεί τους επικεφαλής της RTL να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να βάλουν ψαλίδι σε κάθε τι περιττό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των στελεχών της RTL στα τέλη Αυγούστου στο Λουξεμβούργο, όπου αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις .
@Οι συντελεστές των νέων σειρών και εκπομπών του Mega δουλεύουν πυρετωδώς: οι σεναριογράφοι γράφουν, οι σκηνοθέτες δίνουν οδηγίες, οι σκηνογράφοι ετοιμάζουν τα νέα πλατό και οι κάμερες βρίσκονται επί ποδός για την προετοιμασία της τηλεοπτικής χρονιάς 2011-2012. Σε φάση προετοιμασίας βρίσκονται έξι νέες σειρές: Κλινική Περίπτωση, Με Λένε Βαγγέλη, Πίσω στο Σπίτι, Βασιλιάδες, Είναι Ακόμα Μακριά Μπαμπαστρούμφ; και Πρωτοβάθμια Εξίσωση ενώ θα συνεχιστούν οι αγαπημένες σειρές: Τα Μυστικά Της Εδέμ, Η Ζωή της Άλλης και Πενήντα Πενήντα. Aπό Δελτίο Τύπου..
@Μπορεί ο Σταύρος Ψυχάρης να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, οι φήμες όμως για το τι μέλλει γενέσθαι από τον Σεπτέμβριο στη Μιχαλακοπούλου οργιάζουν!
Εσχάτως λοιπόν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγω για κινήσεις του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ που προσβλέπουν στην υπαγωγή του οργανισμού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα! Λέγεται ότι οι συνεργάτες του Σταύρου Ψυχάρη εξετάζουν μετά από εντολή του το ενδεχόμενο ο ΔΟΛ να ζητήσει την προστασία του άρθρου 99 προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του το επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες αρνούνται να τον δανειοδοτήσουν

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…