Τουρικική επέλαση στην ζώνη prime time για να μας αποκοιμίσουν

@Τουρκικός πόλεμος μεγατόνων χθές βράδυ στα δύο μεγάλα κανάλια. Mega και Ant1 ρίχνουν στον ανταγωνισμό, πρώτης τάξεως σαπούνια από τη γείτονα χώρα ελπίζοντας να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο κανάλι της Μεσογείων με ίδια συνταγή μαφίας ξεκίνησε το «Έρωτας και τιμωρία» ενώ έχει ήδη αρχίσει στον Ant1 ο «Πειρασμός». Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα της αναμέτρησης τους ενώ να πούμε ότι όλη μέρα σήμερα οι δύο σταθμοί μας έχουν βομβαρδίσει με τα σχετικά τρέιλερ! Το μόνο που καταφέρνουν πλέον σε ζώνη prime time είναι να μας αποβλακώνουν την ώρα μάλιστα που η γείτονος προκλητικά εμβολίζει τα εθνικά μας θέματα. Λέτε οι καναλάρχες να έχουν πάρει γραμμή και να αρχίσουμε θεωρίες συνομωσίας για αποβλάκωση των Ελλήνων...
@Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται ένα νέο νομοσχέδιο «σκούπα» με όλα τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάμεσα σε αυτά το θέμα της δημοτικής ραδιοφωνίας. Αυτό γνωστοποίησε στη συνεδρίαση του δημοτικό συμβουλίου Ηρακλείου, μετά από συζήτηση που είχε με κυβερνητικά στελέχη, ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος με αφορμή ερώτηση του Δημήτρη Τσεκούρα. Ο Δήμος Ν. Ηρακλείου πρότεινε να ενταχθεί στο νέο νομοσχέδιο η πρόβλεψη για τη μεταφορά των εργαζομένων είτε στο δήμο, είτε σε άλλους δήμους είτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, προκειμένου να αποφευχθεί η απόλυση του πλεονασματικού προσωπικού του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου. Διέψευσε κάθε πληροφορία ότι γίνονται νέες προσλήψεις στο δημοτικό ραδιόφωνο.
@Με εντολή Γιαννίκου, μετά από τα αποτελέσματα των γενικών συνελεύσεων των δημοσιογράφων και των τεχνικών «παγώνει» όλο το πρόγραμμα. Με άλλα λόγια το Alter και τις ώρες που δεν θα έχει στάσεις εργασίας δεν θα εκπέμπει το πρόγραμμα του. Αντίθετα θα καλύψει τα κενά με επαναλήψεις Σεφερλή και άλλα σχετικά προγράμματα.
@Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
O Αlpha δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» και οι διαπραγματεύσεις ήταν λεπτές. Είναι η εκπομπή που δίνει ποσοστά θεαματικότητας άνω του 50% τα βράδια της Τρίτης στο κανάλι και ανεβάζει και τον γενικό μέσο όρο του σταθμού κάθε εβδομάδα. Εξίσου μεγάλα νούμερα έχει και η επανάληψη της σατιρικής εκπομπής.
@Κατά καιρούς γράφονται διάφορα στον τοίχο του κτιρίου της ΕΡΤ3 επί της Καυταντζόγλου (γωνία με λεωφόρο Στρατού). Σε αυτόν βγάζουν τον πόνο τους οι «γριές» κατεβαίνοντας από το γήπεδο-έδρα της αγαπημένης ομάδας τους. Εκεί εκφράζουν τις απειλητικές διαθέσεις τους οι αντιεξουσιαστές, εκεί ξεσπούν οι αγανακτισμένοι, οι απογοητευμένοι, όλοι της Θεσσαλονίκης οι απελπισμένοι! Εκεί διαμαρτύρονται οι διάφοροι διαδηλωτές προς τη δημόσια τηλεόραση, που κατά τη γνώμη τους αγνοεί τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματά τους.
@Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν κάνουν οι «Πρωταγωνιστές» του Mega αυτή την Κυριακή στις 23.15 το βράδυ. Η εκπομπή απαντά σε όλα τα καυτά ερωτήματα που βρίσκονται στα χείλη όλων αυτό τον καιρό: Τι θα γίνει με τις καταθέσεις στις τράπεζες; Γιατί δεν κόπηκαν οι συντάξεις των βουλευτών; Έχουν πετρέλαιο οι ελληνικές θάλασσες; Τι θα σήμαινε η επιστροφή στη δραχμή; Ποιοι συνεχίζουν να μην πληρώνουν φόρο; Πόσα λεφτά βγήκαν στο εξωτερικό;

@Η διοίκηση της ΕΡΤ αντιδρά στην εργασιακή εφεδρεία με επιστολή στον αρμόδιο υπουργό. Στην επιστολή αυτή γνωστοποιούν ότι μέχρι στιγμής 138 εργαζόμενοι έχουν καταθέσει αιτήσεις για συνταξιοδότηση, ενώ μέχρι τον Μάιο του 2012 αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν συνολικά 330 εργαζόμενοι. Την ίδια ώρα, κάποιες εκπομπές με εξωτερική παραγωγή παίρνουν το «πράσινο φως», αφού η διοίκηση θέλει να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα της σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα real, σε λίγες μέρες θα κάνουν πρεμιέρα εκπομπές έρευνας όπως ο «Εξάντας» του Γιώργου Αυγερόπουλου, το «Κουτί της Πανδόρας» του Κώστα Βαξεβάνη, το «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» του Στέλιου Κούλογου, η «Μηχανή του χρόνου» του Χρίστου Βασιλόπουλου, και η «Ευρώπη των 27» του Κώστα Αργυρού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…