Μπάλλα και πακέτα διάσωσης στην TV

@Mε αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη μη μετάδοση από την τηλεόραση του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε επισημαίνει τα ακόλουθα. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου έχει αποκτήσει, εδώ και χρόνια και μέχρι το 2014, μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, μέσω ξένης εταιρίας αθλητικού μάρκετινγκ. Το κανάλι αποφάσισε για δικούς του λόγους να μην μεταδώσει τον αγώνα.
Όμως, τα συγκεκριμένα τηλεοπτικά δικαιώματα ουδέποτε αποδεσμεύτηκαν και ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε δεν θα μπορούσε να τα διεκδικήσει.
μητρική εταιρία RTL Group φαίνεται να επιθυμεί νέο πακέτο διάσωσης της θυγατρικής Alpha Media Group που ωστόσο θα είναι και το τελευταίο. Η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Alpha ανησύχησε τον όμιλο που βλέπει την αξία του καναλιού να έχει μειωθεί δραματικά, ενώ η συνολική επένδυση έχει ξεπεράσει πλέον τα 230 εκατομμύρια Ευρώ στην Ελλάδα. Στόχος του ομίλου ήταν η πτώση να διατηρηθεί σε ελεγχόμενα επίπεδα –λόγω της γενικευμένης κρίσης-, ωστόσο η διετή συνεχόμενη πτωτική πορεία ανησυχεί τα στελέχη που φαίνεται πως βρίσκονται σε οριστικές ζυμώσεις. Γερμανικά δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο για μαύρη τρύπα στο κανάλι που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ το στοιχείο αυτό σε συνάρτηση με την συγκρατημένη ανοδική πορεία της διαφημιστικής πίττας στο τρίτο τρίμηνο του 2012 δείχνει να έχει αλλάξει στρατηγικές. Όχι όμως απαραίτητα στις ζώνες, όπως ψευδώς διαδίδεται.
@Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΕΡΤ στηρίζει το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας. Από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ΕΤ1. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΕΡΤ στηρίζει το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας. Κάθε βράδυ, από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από την ΕΤ1, νέοι σκηνοθέτες, παράγοντες του κινηματογράφου και του φεστιβάλ, μεταφέρουν τον παλμό της διοργάνωσης στη Δράμα.
@Με στόχο τη σωστή ενημέρωση και την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, το δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς βάζει στόχο και φέτος να κερδίσει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού και όσων αισθάνονται νέοι και δραστήριοι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, το δελτίο χωρίζεται στις εξής ενότητες: "Στην ενότητα «Εξελίξεις» μέσα σε 15 λεπτά περνούν οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ένα δελτίο «σφιχτό», πλήρες με όλες τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, χωρίς παράθυρα, που «μπάζουν» υποκειμενικές θέσεις, χωρίς κραυγές που δεν ωφελούν.
@Όπως αναφέρει η newpost.gr οι τεχνικοί του Alter πήραν την απόφαση να μην πατάνε τα κουμπιά έως ότου η εργοδοσία καταβάλλει τα δεδουλευμένα τους, αντιλαμβανόμενοι ότι Γιαννίκος και Κουρής, τους... δουλεύουν ψιλό γαζί, παρά τη δεδομένη βούληση του δεύτερου να σωθεί το μαγαζί. Ως εκ τούτου, το Alter μπήκε και πάλι στο ψυγείο.
Όμως, ακόμη και αν εξοφληθούν οι τεχνικοί, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι, άσχετα με το αν η ΕΣΗΕΑ δεν έχει καμιά σχέση με την ΕΤΙΤΑ... Ο Γιαννίκος, βλέπει κατά μόνας τους αστέρες, προσπαθώντας να σπάσει το ενιαίο μέτωπο, μιας και το επαγγελματικό σωματείο διακατέχεται ακόμη από την καλοκαιρινή ραστώνη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…