Επιστροφή για το Alter και Champions League...

@Αφού διευκρινιστεί με κάθε τρόπο και ξεκαθαριστεί ότι το Alter αυτή τη στιγμή είναι μισό κλειστό κατόπιν εντολής του Κ. Γιαννίκου, να σημειωθεί ότι από τις σημερινές συνελεύσεις των τεχνικών και των δημοσιογράφων του καναλιού προέκυψαν τα εξής: Οι τεχνικοί αποφάσισαν μαζί με τους διοικητικούς υπαλλήλους να μην δεχθούν τις ημερομηνίες αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους που πρότεινε ο Κ. Γιαννίκος και να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας από αύριο, επισχέσεις, αλλά και μηνύσεις και αγωγές, εξαντλώντας όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουν προκειμένου να πληρωθούν.
Οι δημοσιογράφοι, κατέληξαν ότι μόνο με ανοιχτό το κανάλι μπορούν να διαπραγματευθούν και να ελπίζουν κάποια στιγμή να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Συγκεκριμένα ως προς τις ημερομηνίες που κατέθεσε ο Κ. Γιαννίκος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, η συνέλευση των δημοσιογράφων ζήτησε να συμπιεστούν και να μεταφερθούν πιο κοντά οι ημερομηνίες αποπληρωμής, καθώς επίσης και να συσταθεί επιτροπή προκειμένου να ελέγχει τα έσοδα και τα έξοδα του καναλιού.
@ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΣΗΕΑ: Η εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ» έδειξε για μια ακόμη φορά το ανάλγητο πρόσωπό της. Βαδίζοντας στην ίδια πορεία που έχει χαράξει τους τελευταίους μήνες, εκδικούμενη όλους όσοι δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό για υπογραφή ιδιωτικών συμφωνητικών μείωσης αποδοχών, έδωσε τέλος σε μια προαναγγελθείσα απόλυση.
Η απόλυση της συναδέλφου Ορσαλίας Φυτά, ήταν «προγραμματισμένη» από τη διοίκηση να γίνει στις 24 Αυγούστου μαζί με τους συναδέλφους, Δήμητρα Κουνέλη και Κυριάκο Αργυρόπουλο, που εκπαραθυρώθηκαν τότε. Όμως, η εγκυμοσύνη της χάλασε τα σχέδια των Αλαφούζων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να την αναβάλλουν. Δυστυχώς, όμως, η συνάδελφος μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν, απέβαλλε.
@Ένα ακόμη δείγμα για το ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα που καταρρέει είναι και η πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΡΤ να κάνει μια τεράστια για τα οικονομικά δεδομένα προσφορά και να κρατήσει τα δικαιώματα του Champions Leagueγια την επόμενη τριετία.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για κάθε χρόνο από τα επόμενα τρία η δημόσια τηλεόραση θα πληρώσει περισσότερα από 5.000.000 ευρώ και μάλιστα είναι υποχρεωμένη να δώσει όλα τα χρήματα μπροστά (δηλαδή τουλάχιστον 15.000.000 ευρώ) στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA.
@Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το «Πρώτο Θέμα» με 160.000 φύλλα και στη δεύτερη το «Βήμα» με 133.000 φύλλα. Ακολουθεί η «Καθημερινή» και η «Real News» με 116.000 και 113.000 φύλλα, ενώ «Έθνος» και «Ελευθεροτυπία» πούλησαν από περίπου 84.000 φύλλα. Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο «Ελεύθερος Τύπος» με 30.000 φύλλα.

απουσία της Μπουλέ από το πρωινό δημιούργησε καραμπόλες. Σε σούπερ ντόμινο προσώπων που ανατρέπει προηγούμενες αποφάσεις για την παρουσίαση εκπομπών, επιδόθηκε τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του ΑΝΤ1. Μετά την απόφαση του σταθμού να εξαιρέσει τη Νάντια Μπουλέ από την ομάδα του νέου πρωινού, έγινε πρόταση στην παρουσιάστρια να αναλάβει το τηλεπαιχνίδι «Μπλακάουτ» στην prime time

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…