Kitch με αστέρες στο γυαλί και απεργίες στο τηλεοπτικό μενού

@TO απόλυτο καρακιτσριό στις οθόνες μας με σεξιστικά υπονοούμενα μέχρι και ανούσιες ατάκες χαρακτηρίζουν το υποτιθέμενο παιχνίδι Fab5. Συνήθως θα έπρεπε να απολογηθούν για τις βίλες και τα ποσά που οφείλουν στην Εφορία καθώς ορισμένοι εξ αυτών μάλλον εκτός από γνωστοί αστέρες στο χώρο τους έχουν απωλέσει την προσωπική επαφή με τον κόσμο.....Μέχρι τον Ορχομενό ταξίδεψαν πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Ψινάκης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γιώργος Μέρλος και ο Παναγιώτης Φασούλης για τα γυρίσματα του δεύτερου επεισοδίου «Fab 5». Σε αυτό το επεισόδιο ο υποψήφιος παίκτης θέλησε να αποκτήσει θάρρος στις διαπροσωπικές του σχέσεις, οπότε και οι 5άδα του ριάλιτι επέλεξαν να τον συνοδεύσουν στο Greek Free Fall Club της κωμόπολης της Βοιωτίας για να δοκιμάσει τις αντοχές του στην ελεύθερη πτώση.
@24ωρη απεργία πραγματοποιούν, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία.Μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση των εργαζομένων που αποφάσισαν το «ναι» στην απεργία, το διασωματειακό αποφάσισε την κήρυξη της 24ωρης απεργίας. Επίσης στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αποφασίστηκε το διασωματειακό να ζητήσει την κήρυξη 48ωρης απεργίας με ανοιχτή ημερομηνία, να καταθέσουν όλοι οι εργαζόμενοι ασφαλιστικά μέτρα για την καταβολή των μέχρι τώρα οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών τους και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία επίσχεσης εργασίας.
@Από άλλο σταθμό αναγκάζεται να πει τις ειδήσεις απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, προκειμένου να σταθεί για άλλη μια φορά επάξια δίπλα στην ενημέρωση των πολιτών. Ο λόγος της μετακόμισης είναι η ξαφνική απεργία 20:00-24:00 των τεχνικών. Και που θα μεταφερθεί ο κορυφαίος άνκορμαν; Στο δεύτερο «σπίτι» του, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm». Ο Νίκος Χατζηνικολάου στη στιγμή της κρίσης πήρε πήρε την πρωτόγνωρη - αλλά και εμπνευσμένη - απόφαση να μεταφέρει όλο το δυναμικό των ειδήσεων στον Real fm και να βγάλει από τη ραδιοφωνική του συχνότητα το κεντρικό δελτίο, ακριβώς στις 20:00! Δίπλα του θα έχει κανονικά τους καλεσμένους του Γιώργο Τράγκα, Κάτια Μακρή, Χρήστος Κώνστας.
@Στάση αναμονής και επενδύσεις στο πρόγραμμα για την Ελλάδα, κινήσεις στο εξωτερικό. Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ANT1 την περασμένη Τρίτη, στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, είχε μια έκπληξη, τις ανακοινώσεις του Θοδωρή Κυριακού για τις κινήσεις του το τελευταίο έτος, έχοντας τα κεφάλαια των 628 εκατ. ευρώ από την πώληση στη σκανδιναβική Modern Times της Nova Televizia στη Βουλγαρία.
@Την υπαγωγή λειτουργίας των ενημερωτικών ιστοσελίδων στις διατάξεις νόμων που διέπουν το καθεστώς του περιφερειακού Τύπου μελετά η κυβέρνηση! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Επικρατείας μελετάνε να εντάξουν τις ιστοσελίδες που παρέχουν ενημέρωση και έχουν διαφημίσεις στο καθεστώς του περιφερειακού Τύπου και συγκεκριμένα στις διατάξεις φορολογικού καθεστώτος και ελέγχου αριθμού δημοσιογράφων. «Μαύρη» τρύπα παραμένει το ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων στις ιστοσελίδες...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…