Τα κατάφεραν οι συνδικαλιστές να το κλείσουν

@Τα κατάφεραν οι κ.κ. συνδικαλιστες. Το κανάλι κλείνει. Εχουν τεράστιες ευθύνες και πρέπει τώρα να τις αντιμετωπίσουν. Σε μία τέτοια εποχή μας άφησαν σαράντα επίλεκτοι 600 ανθρώπους χωρίς δουλειά. Θα εισπράξουν τις αγωγές μας όμως. Κατέλαβαν τον σταθμό και έχουν προβεί σε απίστευτες ενέργειες.Αυτή είναι η δημοκρατία τους.
Ψήφιζαν σηκώνοντας και τα δύο χέρια ψηλά για να μπορέσουν να κάνουν τα δικά τους. Δήθεν θα έκοβαν το ρεύμα. Σε ποιούς τα πουλάνε αυτά. Οι γονείς μας μας σπούδασαν δίνοντας και το υστέρημα τους. Δεν είμαστε όλοι κλητήρες ούτε δημοσιογράφοι με διπλές και τριπλές δουλειές έχοντας εξασφαλίσει τη σύνταξή μας και φυσικά δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά μοιράζοντας πίτσες ή πλένοντας πιάτα.
@Όχι γιατί είναι ντροπή αλλά γιατί επενδύσαμε όλα αυτά τα χρόνια και χρήμα και χρόνο.Ζητούσαν τα πολλά και τώρα χάνουν και τα λίγα. Το επίδομα ανεργίας δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Βρίζουν και απειλούν αυτούς που ήθελαν να γυρίσουν πίσω. Δεν άφησαν κανένα να κάνει την επιλογή του.΄Λένε ότι δουλεύαμε απίστευτα ωράρια. Ας το αποδείξουν. Εγώ ξέρω ότι πληρωνόμασταν για 8ωρο . δουλεύαμε χαλαρά πληρωνόμασταν βάσει των συμβασεων και δεν υπήρχε ούτε υπερωρία απλήρωτη, ούτε νυχτερινό , ούτε κυριακάτικο απλήρωτο.Τώρα παραδέχονται οι περισσότεροι ότι έπαιρναν και περισσότερα από τα συμβατικά και ασχολούνται και με την εταιρική παροχή έτσι λέγεται το ποσόν πάνω από τη σύμβαση.
Τώρα τι θα κάνουν , θα αναλάβουν τις ευθύνες τους? Πως θα αντιμετωπίσουν τις αγωγές μας αφού δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί ποτέ να προχωρήσουν σε κατάληψη αλλά ούτε και να βρίζουν χυδαία τους εργοδότες οι οποίοι έχουν ευθύνη για όσα έχουν γίνει .
Εάν θέλεις να είσαι ηγέτης πρέπει να οδηγείς σωστά. Αυτοί ήταν που δέχθηκαν τον Μάρτιο να τσεπώσουν 3 μισθούς για την πάρτη τους και να αφήσουν όσους δεν είχαν συμφωνήσει μαζι τους εργαζόμενοι και αυτοί απλήρωτους.
Και θέλουν να πιστέψουμε ότι νοιάζονται για τους απλήρωτους εργαζόμενους όλης της Ελλάδας . Σε ποιόν τα πουλάνε αυτά ? Τωρα ήρθε η ώρα τους όμως . Να δούμε τι θα πουν σε αυτούς που έχουν παιδιά? Θα συνεχίσουν να ζουν με προσφορές? Σε τι ξεφτίλα μας οδήγησαν!
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ALTER ΠΛΕΟΝ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…