Loading…
Breaking News
recent

Τα κατάφεραν οι συνδικαλιστές να το κλείσουν

@Τα κατάφεραν οι κ.κ. συνδικαλιστες. Το κανάλι κλείνει. Εχουν τεράστιες ευθύνες και πρέπει τώρα να τις αντιμετωπίσουν. Σε μία τέτοια εποχή μας άφησαν σαράντα επίλεκτοι 600 ανθρώπους χωρίς δουλειά. Θα εισπράξουν τις αγωγές μας όμως. Κατέλαβαν τον σταθμό και έχουν προβεί σε απίστευτες ενέργειες.Αυτή είναι η δημοκρατία τους.
Ψήφιζαν σηκώνοντας και τα δύο χέρια ψηλά για να μπορέσουν να κάνουν τα δικά τους. Δήθεν θα έκοβαν το ρεύμα. Σε ποιούς τα πουλάνε αυτά. Οι γονείς μας μας σπούδασαν δίνοντας και το υστέρημα τους. Δεν είμαστε όλοι κλητήρες ούτε δημοσιογράφοι με διπλές και τριπλές δουλειές έχοντας εξασφαλίσει τη σύνταξή μας και φυσικά δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά μοιράζοντας πίτσες ή πλένοντας πιάτα.
@Όχι γιατί είναι ντροπή αλλά γιατί επενδύσαμε όλα αυτά τα χρόνια και χρήμα και χρόνο.Ζητούσαν τα πολλά και τώρα χάνουν και τα λίγα. Το επίδομα ανεργίας δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Βρίζουν και απειλούν αυτούς που ήθελαν να γυρίσουν πίσω. Δεν άφησαν κανένα να κάνει την επιλογή του.΄Λένε ότι δουλεύαμε απίστευτα ωράρια. Ας το αποδείξουν. Εγώ ξέρω ότι πληρωνόμασταν για 8ωρο . δουλεύαμε χαλαρά πληρωνόμασταν βάσει των συμβασεων και δεν υπήρχε ούτε υπερωρία απλήρωτη, ούτε νυχτερινό , ούτε κυριακάτικο απλήρωτο.Τώρα παραδέχονται οι περισσότεροι ότι έπαιρναν και περισσότερα από τα συμβατικά και ασχολούνται και με την εταιρική παροχή έτσι λέγεται το ποσόν πάνω από τη σύμβαση.
Τώρα τι θα κάνουν , θα αναλάβουν τις ευθύνες τους? Πως θα αντιμετωπίσουν τις αγωγές μας αφού δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί ποτέ να προχωρήσουν σε κατάληψη αλλά ούτε και να βρίζουν χυδαία τους εργοδότες οι οποίοι έχουν ευθύνη για όσα έχουν γίνει .
Εάν θέλεις να είσαι ηγέτης πρέπει να οδηγείς σωστά. Αυτοί ήταν που δέχθηκαν τον Μάρτιο να τσεπώσουν 3 μισθούς για την πάρτη τους και να αφήσουν όσους δεν είχαν συμφωνήσει μαζι τους εργαζόμενοι και αυτοί απλήρωτους.
Και θέλουν να πιστέψουμε ότι νοιάζονται για τους απλήρωτους εργαζόμενους όλης της Ελλάδας . Σε ποιόν τα πουλάνε αυτά ? Τωρα ήρθε η ώρα τους όμως . Να δούμε τι θα πουν σε αυτούς που έχουν παιδιά? Θα συνεχίσουν να ζουν με προσφορές? Σε τι ξεφτίλα μας οδήγησαν!
ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ALTER ΠΛΕΟΝ
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.