Υπό διάλυση οι Ενώσεις και οι σταρ κάνουν διακοπές...

@Δραματικές εξελίξεις σημειώθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, που έγινε την περασμένη Δευτέρα. Οι αντιπαραθέσεις ήταν γνωστές από καιρό και η σύγκρουση διαφορετικών συμφερόντων είχε ήδη οδηγήσει στην έξοδο του Αλαφούζου («Καθημερινή») και για άλλους λόγους του «Ελεύθερου Τύπου». Τώρα τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο μετά τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στη Γενική Συνέλευση, όπου το θέμα ήταν η αποστολή επιστολής προς τον πρωθυπουργό για την αναβολή για έναν χρόνο της απόφασης της κυβέρνησης, κατόπιν εντολής της «τρόικας», για κατάργηση της δημοσίευσης των ισολογισμών.
@Έντονη ήταν η αντίδραση των κ. Μπόμπολα και Ψυχάρη στην αποστολή της επιστολής που είχε συντάξει ο ιδιοκτήτης της οικονομικής εφημερίδας «Κέρδος» κ. Λιακουνάκος. Κάποιοι πρότειναν να γίνει ψηφοφορία, η οποία διεξήχθη και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του να σταλεί η επιστολή στον κ. Παπαδήμο. Ο Μπόμπολας δήλωσε ότι αποσύρει από την Ένωση το «Έθνος» και την «Goal» και αφήνει μόνο την «Ημερησία», ενώ λέγεται ότι και άλλες εφημερίδες είναι έτοιμες να αποχωρήσουν. Συζητήθηκε επίσης και το θέμα του αγγελιοσήμου, που η «τρόικα» ζητάει την κατάργησή του και έχει δώσει προθεσμία έξι μηνών για να καταθέσει η ΕΙΗΕΑ τις προτάσεις της. 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής'
@Μεγάλες αλλαγές... μαγειρεύει ο Σταύρος Ψυχάρης για την επόμενη μέρα της ναυαρχίδας του συγκροτήματος, το «Βήμα», αλλά και τη δυναμική παρουσία του ΔΟΛ στο διαδίκτυο. Πρώτο... βήμα είναι η ένταξη του «Βήματος» ως ένθετου στα «Νέα», με τον προσωρινό τίτλο «Τα Νέα - Οικονομία», εκτιμώντας ο κ. Ψυχάρης ότι λόγω της κρίσης το ενδιαφέρον του πολίτη θα στραφεί στις εξελίξεις στην οικονομία, αφού από αυτές θα εξαρτηθεί η επόμενη μέρα της ζωής της οικογένειάς του. Μεγάλες αλλαγές... μαγειρεύει ο Σταύρος Ψυχάρης για την επόμενη μέρα της ναυαρχίδας του συγκροτήματος, το «Βήμα», αλλά και τη δυναμική παρουσία του ΔΟΛ στο διαδίκτυο. Πρώτο... βήμα είναι η ένταξη του «Βήματος» ως ένθετου στα «Νέα», με τον προσωρινό τίτλο «Τα Νέα - Οικονομία», εκτιμώντας ο κ. Ψυχάρης ότι λόγω της κρίσης το ενδιαφέρον του πολίτη θα στραφεί στις εξελίξεις στην οικονομία, αφού από αυτές θα εξαρτηθεί η επόμενη μέρα της ζωής της οικογένειάς του.
@Τον 'λατρεύει' το κοινό,γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα στις μετρήσεις τηλεθέασης.Η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή 'Ο μάγος του Ροζ', χάρισε στο Star την πρωτιά της prime time της Κυριακής με 23,8%.Στο νεανικό κοινό δε,το κανάλι άγγιξε το 29,7%. H ξένη ταινία του Mega σημείωσε 19,5%.
@Οι απολύσεις στο Mega είναι (εβδομαδιαίο...) γεγονός. Έχοντας εργαστεί επί 21 χρόνια και οργανώσει το τμήμα παραγωγής, απολύθηκε από το Mega,ο Φίλιππος Σαπουντζάκης. Το κρίτηριο για την απομάκρυνσή του δεν έγινε γνωστό.
@Το Mega δυσκολεύεται να πληρώσει τις εταιρείες προγραμμάτων για τα σίριαλ τους και η ΕΡΤ εγκαλείται γιατί προχωράει σε παραγωγές! Αγώνα δρόμου κάνουν τα στελέχη του Mega για να καταβάλουν μέρος των οφειλομένων στις εταιρείες παραγωγής. Δόσεις φαίνεται πως καταβλήθηκαν στις εταιρείες 'Καραγιάννης' και Studio ATA (ΔΟΛ) που ανακίνησε και την υπόθεση, Είναι γνωστό πως το Mega από τα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης δεν πληρώνει απευθείας και άμεσα τις εταιρείες παραγωγής, αλλά τα οφειλόμενα ποσά καταβάλλονταν μέσα σε ένα διάστημα 5 ετών, οπότε και ολοκλήρωνε τις αποσβέσεις του στο πρόγραμμα ο τηλεοπτικός σταθμός.
@Στον αντίποδα η ΕΡΤ μείωσε το χρόνο εξόφλησης των εταιρειών παραγωγής από 14 μήνες, σε 90 μέρες! Ήταν μια από τις πρώτες αποφάσεις της διοίκησης του Γιώργου Γαμπρίτσου να εξοφληθούν άμεσα οι οφειλές στους παραγωγούς, λαμβάνοντας μάλιστα δάνειο ύψους 30 εκατ. ευρώ το οποίο και αποπλήρωσε η ΕΡΤ σε 2 χρόνια. Το πρόβλημα για την ΕΡΤ που οφείλεται τόσο στη διστακτικότητα των διοικήσεων εξαιτίας της σπάταλης των προηγούμενων ετών, όσο των σχεδίων συρρίκνωσης, ήταν πως δεν προχώρησε σε αναθέσεις νέων σειρών. Από τα 9 σίριαλ που αρχικώς προκρίθηκαν στην τελική ευθεία έφτασε μόνο το «Ουζερί Τσίτσανης”, με παραγωγό το Μανούσο Μανουσάκη, κόστους 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ περιμένει μια ακόμη σειρά της “Άνωσης» (Πήγασος) .
@Ο Γιάννης Κότσιρας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ" με την δημοσιογράφο Στέλλα Παπαδοπούλου.Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την κυκλοφορία του νέου του δίσκου μαζί με την Εστουδιαντίνα «Η Σμύρνη του Έρωτα». Δεν παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και δήλωσε πως "Η Ελλάδα έχει πολύ βαθιές ρίζες, πολύ μεγάλη δύναμη, και μέσα απ' τα αρώματα που ξυπνάνε, αυτά τα ακούσματα, ίσως βρούμε τη δύναμη να παλέψουμε για το καλύτερο μέλλον.
@Δυναμική επανεμφάνιση στα τηλεοπτικά πλατό ετοιμάζει ο «μετρ των ριάλιτι», Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από τρία χρόνια.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τη real, ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο, καθώς αποδέχτηκε μια ελκυστική πρόταση και θα παρουσιάσει το ριάλιτι «Τhe huge secret». «Είμαι στη πιο δημιουργική φάση της ζωής μου και στην Κύπρο άρπαξα την ευκαιρία που ήθελα. Βρήκα μια πρόταση που με ιντρίγκαρε και την αποδέχτηκα», εξομολογείται πρόσφατα ο Ανδρέας στους στενούς συνεργάτες του». Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 4 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…