Ισολογισμοί σοκ και MEGAλες απολύσεις...

@Την αναίρεση της προωθούμενης ρύθμισης περί κατάργησης της δημοσίευσης των ισολογισμών στον Τύπο ή την εκλογίκευση της σχετικής διαδικασίας ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι πρόεδροι της ΚΕΕΕ, του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του ΕΣΑ, με αφορμή τη ρύθμιση που περιλαμβάνεται στη νέα δανειακή σύμβαση. Οι ίδιοι συνδέουν τη δημοσίευση των ισολογισμών με τη διαφάνεια, δίνοντας έμφαση στο ρόλο που παίζουν οι εφημερίδες στη σωστή ενημέρωση επί των οικονομικών εξελίξεων.
@Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς Κλινική Περίπτωση, Γιάννης Μπέζος, μίλησε στο περιοδικό Tv Zapping, και αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπεί η σειρά, αλλά ούτε και κανένα θρίλερ εξελίσσεται όπως ακούγεται και γράφεται το τελευταίο διάστημα.."Αρκετά πια με αυτή την τρομολαγνεία και με τις ράδιο - αρβύλες! Ούτε "πάγωσαν" τα γυρίσματα μας, ούτε σταματά η προβολή της σειράς, ούτρε παίζεται κανένα θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι. Το θρίλερ γενικά παίζεται στην Ελλάδα και όχι ειδικά στην τηλεόραση. Αν καταστραφρει η Ελλάδα, τότε ναι, θα καταστραφεί και η τηλεόραση. "Μη μασάτε" στα όσα απείρου κάλλους γράφονται. Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για τα 14 πρώτα επεισόδια μας και ετοιμάζουμε και το 15ο, έχουμε άλλα πέντε για τη σεζόν και όλα βαίνουν καλά στο να δοθεί πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο. Δεν ισχύει ότι δεν έχω πάρει ευρώ και ότι είμαι απλήρωτος. Το συνεργείο το δικό μας πληρώνεται κανονικά."
@Ένας δημοσιογράφος που εργαζόταν στο μεγάλο κανάλι για περίπου 20 χρόνια, πλέον δεν θα ακούμε τη φωνή του στα ρεπορτάζ, καθώς απολύθηκε. Ο λόγος για τον πολύ γνωστό δημοσιογράφο των αθλητικών, Περικλή Στέλλα, ο οποιός αποτελούσε τον τελευταίο που είχε απομείνει στο εν λόγω τμήμα του καναλιού στη Θεσσαλονίκη. Μετά την απόλυση της Λευκής Γιωργάκη και του Τέλη Τσιπιανίτη πριν από περίπου δύο μήνες, ήρθε άλλη μια δυσάρεστη απομάκρυνση. Ο Περικλής Στέλλας είχε ενταχθεί στο επιτελείο του αθλητικού τμήματος του Mega από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, όταν και μετακινήθηκε από την κρατική τηλεόραση.
αρνητική εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ουντινέζε, επηρέασε την τηλεθέαση (20.00-22.00). Παρ' όλα αυτά,το ματς άγγιξε το ικανοποιητικό 24,4. Οι 'Βασιλιάδες' κράτησαν την πρωτιά με 31,9%. Παρά το σκληρό ανταγωνισμό,το 'Πακέτο' της Βίκυς Χατζηβασιλείου (με ένα ημίχρονο του ΟΣΦΠ 'απέναντι') σημείωσε το υψηλό 25,4%.Η σειρά 'The Mentallist' κράτησε το 10,5%.
@Με την Ελένη Μενεγάκη τα έβαλαν όλοι αυτοί που θεοποίησαν τον κίτρινο τύπο. Και μπορεί ναι μεν ένα μεσημεριανό να είναι αξιοπρεπές κι όχι κίτρινο, υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Ναι, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε η Μενεγάκη για την κουτσομπολίστικη πλευρά της μεσημεριανής ζώνης. Δυστυχώς δεν είναι μόνο η μεσημεριανή
@Απεργεί μέχρι το Σάββατο η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», αφού οι εργαζόμενοι κήρυξαν νέα 48ωρη απεργία. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους, τους συντάκτες περιοδικού τύπου, τους φωτορεπόρτερ και τους εργαζόμενους στο πρακτορείο «ΑΡΓΟΣ» (μόνο για τη διανομή της «Ελευθεροτυπίας»), από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης έως τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 25 του μήνα.
@Συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter πραγματοποιούν εργαζόμενοι του καναλιού, προκειμένου να αποτρέψουν τη διακοπή ηλεκτροδότησής του. Σύμφωνα και με την ΕΣΗΕΑ συνεργείο της ΔΕΗ, παρουσία εισαγγελέα, επρόκειτο να κόψει σήμερα το πρωί την παροχή ρεύματος.
@Ευρεία συνάντηση συντονισμού κοινής δράσης και ενεργειών, με πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΑ και τη συμμετοχή των διοικήσεων των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου, πραγματοποιήθηκε χθες υπό την προεδρία του προέδρου της Ενωσης, Δ. Τρίμη. Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου, ο πρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Κ. Τσουπαρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ Μ. Βοϊτσίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μ. Γκανάς και ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΘ, Γ. Τζάγιας, ήταν το μείζον θέμα του «κουρέματος» των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων, που αφορά τον κλάδο των ΜΜΕ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…