Γίνεται του..STAR και μέχρι τις εκλογές έρχονται εκπληξούλες

@Φαίνεται ότι η κατάσταση στο STAR έχει φτάσει σε οριακό σημείο καθώς, στο κανάλι γίνεται μάχη μεταξύ διοικούντων και διευθυντών για το... μέλλον των εργαζόμενων.... Ο πρόεδρος του καναλιού Πάνος Κυριακόπουλος φέρεται να έχει ζητήσει να κοπεί συγκεκριμένη εκπομπή και να απολυθούν οι εργαζόμενοι γεγονός που βρίσκει αντίθετους κάποιους. Στο κανάλι επικρατεί αναβρασμός ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα γίνει κανονικά η καταβολή της μισθοδοσίας, κάτι που έγινε και τον περασμένο μήνα, προκειμένου να υπάρχουν χρήματα για τις αποζημιώσεις. Όλα αυτά έχουν φέρει αναταραχή και όλοι περιμένουν την αντίδραση των εργαζομένων στο σταθμό που βλέπουν ότι παρα την ανοχή που έχουν δείξει, η διοίκηση συνεχίζει να συμπεριφέρεται αλαζονικά. Μάλιστα όλοι θυμούνται το Mail του Πάνου Κυριακόπουλου που ζητούσε να μην μεταφέρουν στο STAR την κρίση και να βοηθήσουν την επιχείρηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα αποφασιστεί στο κανάλι ποια εκπομπή θα κοπεί και πολύ πιθανόν σύντομα ενώ οι απολύσεις θα γίνουν πάντα με τις ίδιες πήγες την Παρασκευή 30 Μαρτίου και μέσα στην μεγάλη εβδομάδα με πιθανότερη ημέρα την Μεγάλη Πέμπτη.
@Γκάφα. Βγήκε στο τηλέφωνο στην εκπομπή του Χατζηνικολάου (REAL FM) και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Λιάτσου, που βρισκόταν στο στούντιο, για το δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρασκευή +13". Τότε , γιατί βγήκε στο τηλέφωνο ο Κουίκ, αφού δεν είχε τα κότσια να ανταποκριθεί σ' αυτή την αναμέτρηση? Μόλις δε ο Λιάτσος τον ζόρισε, ο εκπρόσωπος του Καμμένου το... έβαλε στα πόδια. Έκλεισε άρον άρον το τηλέφωνο. Αλλά και κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τον Χατζηνικολάου, ο ανεπαρκής γι' αυτού του είδους τα θέματα Τέρενς, απαντούσε στις ερωτήσεις με γλυψίματα για το παρουσιαστή. "Συγχαρητήρια κύριε Χατζηνικολαόυ που τηρείτε την δεοντολογία", "μπράβο σας κύριε Χατζηνικολαου "...
@Μετά τον Χρήστο Μαϊδη, πρόεδρο της Ενωσης Προσωπικού Περιοδικού Τύπου - του οποίου η απόλυση κρίθηκε παράνομη από τη Δικαιοσύνη- ο ΔΟΛ αποφάσισε σήμερα Παρασκευή, 30/3/2012, να διώξει και την εκλεγμένη εκπρόσωπο των διοικητικών υπαλλήλων (ΕΠΗΕΑ) του ΔΟΛ, Γιάννα Σακελλαρίου…Σήμερα στις 15.30 πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέλευση όλων των εργαζομένων στον ΔΟΛ με την παρουσία των διοικήσεων των Ενώσεων του Διασωματειακού.
@Ο Πέτρος Κωστόπουλος την Παρασκευή τα μεσάνυχτα υποδέχθηκε σ ένα ξεχωριστό Βράδυ με καλεσμένο τον Νίκο Χατζηνικολάου! Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο γνωστός δημοσιογράφος μας μιλάει για τη ζωή του, αλλά και για την τηλεόραση και μας αποκαλύπτει σε ποιο κανάλι θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών!Λίγο πριν την προβολή του, το greekmme σας αποκαλύπτει το κανάλι που θα τον δούμε το βράδυ των εκλογών. Αυτό το κανάλι δεν ειναι άλλο από...
τη ΝΕΤ.
@Ακούγοντας τη λέξη «Alter», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό της Σταματίνας Τσιμτσιλή;«Θλίψη, κι αυτό γιατί θεωρώ ότι -ασχέτως των οικονομικών χειρισμών που έγιναν και οδήγησαν το κανάλι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση- στο Alter έχουν δημιουργηθεί ανθρώπινες σχέσεις. Το «Πολύ μπλα μπλα» το οποίο παρουσίαζα τον τελευταίο χρόνο, ήταν μια εκπομπή που υπήρχε για πολλά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο και μέσα στο πλαίσιο αυτής της εκπομπής χτίστηκαν σχέσεις.
@Πρώτος ο Real FM στην ακροαματικότητα του πρώτου τριμήνου του 2012. Με ποσοστό 12,8% , έναντι 11,4% του Σκάι είναι στην κορυφή με διαφορά που υπερβαίνει τη μία ποσοστίαια μονάδα για το διάστημα από τις 2 Ιανουαρίου έως και τις 25 Μαρτίου 2012. Ο σταθμός των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Γ. Κουρή, αύξησε την απήχηση του συγκριτικά με το προηγούμενο τρίμηνο (26.09.-18.12.2011) όταν και ο Σκάι ήταν πρώτος με 12,6% και ο Real δεύτερος με 12,3%. Στην τρίτη θέση είναι ο Μελωδία με 8,5% και ακολουθούν οι, Ρυθμός με 8,1% , NovaΣπορ με 7,9%, Δίεση με 7,4%, DJ με 7,1%, Kissμε 6,8%, RED με 6,5%, όπως και ο Λάμψη . Στους υπόλοιπους ενημερωτικούς, το Ράδιο 9 έχει 3,7% , ο Flash 3,3%, o Sentra 3% ο ΑΝΤ1 FM 2,8% , ο Βήμα FM 2,1% και ο Αθήνα 984 ποσοστό 0,9%.
@Είναι οριστικό.Παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης,τα προβλήματα της παραγωγής & η οικονομική δυσπραγία φέρνουν την...αυλαία στην κωμική σειρά.
Παρά το γεγονός ότι σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται πως οι τίτλοι τέλους για το σίριαλ πλησιάζουν. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται,το σήριαλ δεν θα προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν.Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο γυρισμάτων της και στα τέλη Μαΐου θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό οριστικά.Πρόκειται για τη σειρά...
Με λένε Βαγγέλη.Το πράγμα θεωρείται μη αναστρέψιμο από αυτούς που γνωρίζουν. Οι συντελεστές της σειράς μάλιστα, αναζητούν ήδη νέες δουλειές.
@Η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις απολύσεις των εργαζομένων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA αποφάσισε την κήρυξη: 3ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 6η του Σαββάτου 2012 μέχρι και την 6η ώρα της Τρίτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA 103,3» με αιτήματα:
1. Την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, οι οποίοι απελύθησαν επειδή
δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της
ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ.
ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-2012

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…