Ραδιοαπεργίες και η ανασφάλεια της τηλεόρασης...

@Νέα τριήμερη απεργία εξήγγειλε η ΕΤΕΡ στον ραδιοσταθμό «SENTRA», κάνοντας έτσι τις ημέρες των κινητοποιήσεων 11, αλλά και στους σταθμούς «HAPPY» και «LOVE», οι τεχνικοί των οποίων θα απεργήσουν επίσης για τρεις ημέρες. Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ για τον «SENTRA»:
Η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις απολύσεις των εργαζομένων από τη διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA, αποφάσισε την κήρυξη: νέας τριήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 9ης Απριλίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Πέμπτης 12ης Απριλίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» με αιτήματα:
1. την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, οι οποίοι απελύθησαν επειδή δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ. ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-201
Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε πως η τηλεόραση την κάνει να νοιώθει ανασφαλής.Η παρουσιάστρια μίλησε και εξήγησε: «Ασφάλεια δεν αισθάνομαι πουθενά στην τηλεόραση! Ασφάλεια νιώθω μόνο στο πόντιουμ. Βεβαίως παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι συνεργάζομαι με ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν- και...χαίρομαι πάρα πολύ που τους ξαναβλέπω- και ανάμεσα σε άτομα που ξέρω ότι με αγαπάνε πάρα πολύ». Όσο για το αν έχει φιλίες μέσα από το χώρο; Η ίδια δήλωσε: «Φιλικές σχέσεις δεν έχω με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Συμφωνούμε απόλυτα και επαυξάνουμε αυτή την φορά...
@Ανάσα θα πάρουν τα ανταγωνιστικά κανάλια τις Τρίτες,λόγω της περιοδείας του Mr.Tsaντίρι!
Δύο εκπομπές μόνο απομένουν για το τέλος του "Αλ Τσαντίρι νιουζ", της πιο αγαπημένης εκπομπής του ALPHA. O Λάκης Λαζόπουλος θα χτυπήσει προεκλογικά στις αρχές Μαϊου και θα επανέλθει για μια τελευταία εμφάνιση στις 12 Ιουνίου για να πει καλό καλοκαίρι με το δικό του τρόπο. Και μετά ξανά ραντεβού από..φθινόπωρο και πάλι από το κανάλι της Κάντζας.(ΠΑΡΟΝ)
@Ο πολιτικός συντάκτης του «Βήματος» Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια επιμελείται του «Βηματοδότη», ανέλαβε διευθυντής του «ΒΗΜαgazino» ως προσωπική επιλογή του Σταύρου Ψυχάρη. Από τη διεύθυνση του «ΒΗΜαgazino» αποχώρησε ο Στέλιος Σοφιανός που αποκτά νέο ρόλο στα ψηφιακά μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί και αλλαγή πολιτικής στο «ΒΗΜαgazino», το οποίο ο Σταύρος Ψυχάρης επιθυμεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστικό έντυπο του Ομίλου με πολιτική αυτή τη φορά φυσιογνωμία.
@Διαβούλευση για την τροποποίηση και διαμόρφωση του οριστικού χάρτη συχνοτήτων της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Κατά τη διάρκειά της ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Σ. Κάτσικας, παρουσίασε τις υποχρεώσεις της χώρας μας σχετικά με το Ψηφιακό Μέρισμα, το τρέχον χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του χάρτη συχνοτήτων και τα αποτελέσματα της μελέτης του συμβούλου Analysis Mason σχετικά με την αποτίμηση της αξίας του Ψηφιακού Μερίσματος, καθώς και τη στρατηγική διανομής του Φάσματος μεταξύ Ψηφιακού Μερίσματος και της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…