Πίσω...στην tv και νέες σειρές μετά τις εκλογές

@Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει τελειώσει ακόμη ,όμως τα κανάλια έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Ετσι ανάμεσα σε αυτά τα κανάλια είναι και το Mega που θέλει να έχει και στην επόμενη σεζόν το Πίσω στο σπίτι.Βλέπετε η σειρά της Ρένας Ρίγγα,που έχει ανάψει κόκκινο στα μηχανάκια της agb ,πήρε το πράσινο φώς και για του χρόνου.Το κανάλι επιδιώκει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού κάνοντας κάποιες προσθαφαιρέσεις στο καστ προκειμένου να προσφέρει στους τηλεθεατές μια νέα φρέσκια εικόνα του σίριαλ
Γιώργος Αμυράς δήλωσε πως δεν ανήκε ποτέ στους ακριβοπληρωμένους τηλεστάρ και τόνισε πως κάποτε οι αμοιβές έπρεπε να μπουν στις κανονικές τους διαστάσεις. «Βεβαίως έπρεπε, γιατί όσοι εργάζονται στην τηλεόραση νομίζουν ότι πρέπει να είναι ακόλουθοι του Πάπα και πρέπει να πληρώνονται περισσότερο και από τους γιατρούς. Πρέπει τα πράγματα να μπουν στις κανονικές τους διαστάσεις».
@Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 5 Μαΐου η οικογενειακή σειρά «Life Unexpected» που θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙκάθε Σάββατο στις 17.00. Ένα κορίτσι που έχει ζήσει με θετούς γονείς για 15 χρόνια αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.
@Καλεσμένος ήταν στις 20:00 στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο Movies & Stars στο MTV Greece, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης. Η εκπομπή μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αποκαλύψεις και ο Iron Mike δεν θα μπορουσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Σε μια μοναδική εξομολόγηση αποκαλύπτει το μεγαλύτερο διάστημα αποχής από το σεξ, μιλάει για τη σχέση του με τις γυναίκες και τον ερωτα ενώ για πρώτη φορά μας συστήνει την πανέμορφη μάνατζέρ του, Τόνια Φουσέκη που κρύβεται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.
@Εκτάκτως σήμερα θα απολαύσουμε τους «Ράδιο Αρβύλα», με την παρέα να έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη προεκλογική εκπομπή! Η Ράδιο Αρβύλα έχουν μαζέψει τα «καλύτερά τους» για τις εκλογές και τους υποψήφιους και θα δούμε τα καλύτερα αποσπάσματα, που έχουν προβάλλει στις εκπομπές τους! «Best off - Εκλογές by Αρβύλα», απόψε, στις 11 το βράδυ.
@Στιγμές «απείρου κάλλους» διαδραματίστηκαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star όπου ήταν καλεσμένοι ο υποψήφιοι Σ.Κεδίκογλου( ΝΔ) , Γ. Ραγκούσης (ΠΑΣΟΚ), Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Δ. Αντωνίου (Ανεξάρτητοι Έλληνες). Αρχικά ,ο κ. Αντωνίου επιτέθηκε στον κ.Ραγκούση κατηγορώντας τον για εσχάτη προδοσία επικαλούμενος νομικό έγγραφο που κρατούσε στα χέρια του ενώ ο κ.Ραγκούσης χαμογελώντας αρκέστηκε να απαντήσει ότι « δεν μπορώ να συζητάω με όρους ψυχιατρικής». Έντονα αντέδρασε ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όταν πήρε το λόγο ο κ.Κεδίκογλου , λέγοντας του «Ντροπή σου! Γλείφεις εκεί που έφτυνες!»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…