MAD διαμαρτυρίες και άφαντα ομόλογα δημιουργούν χάος...

@Ανώνυμο κέντρο την περασμένη Τετάρτη, 13/6/2012 το πρωί, λίγα δηλαδή 24ωρα πριν από τις εθνικές εκλογές, μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) απέστειλε δύο φακέλους προς τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Γ. Σαββίδη και τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη, με περιεχόμενο φωτοτυπημένες δήθεν αποδείξεις πληρωμής της ΕΥΠ δέκα δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ. Μετά από συζήτηση των προέδρων της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ με τους Γραμματείς των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων, που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ώρα, αποφασίστηκε να ενημερωθούν αμέσως τηλεφωνικά και ατομικά οι αναφερόμενοι συνάδελφοι, ώστε να προστατευθούν από την ενδεχόμενη εναντίον τους δημοσιοποίηση σε άλλους παραλήπτες των ίδιων δήθεν αποδείξεων. Στη συνέχεια, εκτιμήθηκε ότι η οποιαδήποτε διακίνηση του αποσταλλέντος περίεργου αυτού υλικού θα ενίσχυε τον ύποπτο σκοπό των κέντρων που το διακινούσαν και για αυτό τον λόγο δεν ενημερώθηκαν τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ. και των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων.
@Μπορεί τα μουσικά βραβεία Mad να συγκεντρώνουν όλη την εγχώρια showbiz και να διεξάγονται κάθε χρόνο ομαλά, ωστόσο σήμερα, υπάρχουν αντιδράσεις.
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της διοργάνωσης για διαμαρτυρία. Κρατώντας μεγάλα πανό με το σύνθημα «ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ MAD ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ METROPOLIS ΚΑΙ ΣΤΟ MAD» αλλά και μαύρες και κόκκινες σημαίες, οι διαδηλωτές φωνάζουν έντονα συνθήματα με ντουντούκες, ενώ βάζουν δυνατά τη μουσική, προσπαθώντας έτσι να δείξουν τη διαμαρτυρία τους και να εμποδίσουν την διεξαγωγή των βραβείων!
@Δείτε πώς διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο των αγαπημένων σας προγραμμάτων την Τετάρτη 20 Ιουνίου: Στο σύνολο του κοινού: Το δελτίο του Mega συγκέντρωσε 28,6%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 21,3% και στην τρίτη το STAR με 9,7%. Όλη τη μέρα:
MEGA 18,8%
ANT1 16,7%
NET 12,4%
ALPHA 11,5%
STAR 11,1%
ΣΚΑΪ 7,8%

@Και επίσημα ανακοίνωσε η nova την αποκλειστική μετάδοση των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τους αγώνες: 16/7 Αλάνια – Ολυμπιακός, , 24/7 Μπελενένσες – Ολυμπιακός , 26/7 Πόρτο – Ολυμπιακός και 27/7 Νιουκαστλ – Ολυμπιακός.
Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2012-2013 στο Πρέστον όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Πρέστον Γκιλντ Κάπ, με τους εξής φιλικούς αγώνες: 28/7 Χαρτς- ΑΕΚ και 29/7 Μπλάκμπερν- ΑΕΚ Στη συνέχεια, η ομάδα της ΑΕΚ θα επισκεφθεί το Νότιγχαμ όπου θα αντιμετωπίσει στις 5/8 τη Νοτς Κάουντι, ενώ ο τελευταίος αγώνας επί Βρετανικού εδάφους θα δοθεί με αντίπαλο την Έβερτον στις 8/8.
@Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βραβεία "Mad Awards 2012" που είχαν κεντρικό σύνθημα το «Young Greece», τα φετινά βραβεία είχαν στο επίκεντρο την Ελλάδα των νέων που δημιουργούν.
Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη. Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Κατερίνα Στικούδη, Ελευθερία Ελευθερίου, Stavento, Μέλισσες, Δήμος Αναστασιάδης είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των καλλιτεχνών που χόρεψαν και τραγούδησαν στη σκηνή των Mad, στο γήπεδο Tae Kwon Do. Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα και Demy έφυγαν με δύο βραβεία ο καθένας!
@Δυο εβδομάδες πριν κλείσει η τηλεοπτική σεζόν, η παρέα του «Πρωινό mou» ταξίδεψε για χάρη της εκπομπής ως την Κυλλήνη. Εκεί, η κάμερα του Star συνάντησε τους παρουσιαστές και συζύγους, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, οι οποίοι μίλησαν για την επόμενη σεζόν και τα σχέδια τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…