Ψηφιακός Υμηττός και διαφημιστική σύναξη το φθινόπωρο

@Στις 20 Ιουλίου θα διακοπεί η εκπομπή αναλογικού σήματος για τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Η διακοπή του αναλογικού σήματος από τον Υμηττό αφορά άμεσα περίπου 150.000 νοικοκυριά τα οποία δεν θα έχουν την εναλλακτική να δουν αναλογικά από το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας.
Το κέντρο εκπομπής του Υμηττού, το οποίο εκπέμπει ήδη το ψηφιακό σήμα των καναλιών εθνικής εμβέλειας από τον Ιούνιο του 2010. Για το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής και προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στους τηλεθεατές να προσαρμοστούν στην ψηφιακή μετάβαση, δεν πραγματοποιήθηκε διακοπή του αναλογικού σήματος το 2010. Ωστόσο, πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση 26337/675/7.6.2012 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1836, 11 Ιουνίου 2012) ορίζει την άμεση διακοπή του αναλογικού σήματος των καναλιών που εκπέμπουν ήδη ψηφιακά, στις 20 Ιουλίου 2012.
Γενικότερα, η διακοπή της εκπομπής αναλογικού σήματος από τον Υμηττό, σε δυο φάσεις:
-Αρχικά στις 20 Ιουλίου θα διακοπεί η εκπομπή αναλογικού σήματος για τα δημόσια και ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (ALPHA, ANT1,ALTER, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR) τα οποία και θα εκπέμπουν πλέον μόνο ψηφιακά από το συγκεκριμένο Κέντρο Εκπομπής
- Η ΕΡΤ - λόγω της μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων - θα διακόψει την εκπομπή του αναλογικού σήματος στα κανάλια ΕΤ, ΝΕΤ, ΕΤ3 στις 17 Αυγούστου 2012.
@Έξαλλη είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου με όσους όπως λέει την κατηγορούν για «οικονομικές ατασθαλείες», «κακοδιαχείριση» και «υπέρογκες αμοιβές», στην εκπομπή της ΕΡΤ World, «Ελληνικό Πανόραμα». Η δημοσιογράφος, μέσω του προσωπικού της blog, εξαπέλυσε βαρύ κατηγορώ εναντίον των «τιμητών της ζούγκλας» όπως τους χαρακτηρίζει!
@Κατεβάζουν ρολά, πέφτει αυλαία, ετοιμάζουν βαλίτσες διακοπών, ραντεβού το φθινόπωρο, όπως και να το πούμε σημασία έχει ότι την Παρασκευή 6/7 είναι η τελευταία μέρα για τις ζωντανές εκπομπές του Star.Παρουσιαστές, αρχισυντάκτες, σκηνοθέτες, συνεργάτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποχαιρετήσουν, να ευχαριστήσουν και να ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» στους τηλεοπτικούς τους φίλους.Ξένοιαστο καλοκαίρι, όσο γίνεται βέβαια, αφού όλοι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους για τη νέα σεζόν.
@Στις 5 Οκτωβρίου η ελληνική αγορά θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την 1η σύνοδο κορυφής για τον κλάδο των media agencies. Πρόκειται για το “Media RoI Forum”, ένα ολοήμερο συνέδριο στο οποίο θα δώσουν το «παρών» ως keynote ομιλητές διακεκριμένα στελέχη από ηγέτιδες εταιρείες του εξωτερικού και θα πραγματοποιηθούν πάνελ με τη συμμετοχή καταξιωμένων ελλήνων media specialists. Με τίτλο “From Media Planning & Buying to Media Thinking”, το συνέδριο περιλαμβάνει τις εξής τρεις βασικές θεματικές ενότητες: “What the client wants”, “RoI redefined” και “Restructuring the value chain”. Τελεί δε υπό την αιγίδα της ΕΔΕΕ και απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε διαφημιζόμενους, διαφημιστικές, εκδότες, εταιρείες ερευνών και εταιρείες διαδικτυακού Marketing.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, με ανακοίνωσή του, αποδοκιμάζει και καταγγέλλει την απόφαση της Δημοτικής Εταιρίας Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ), να απολύσει τρεις δημοσιογράφους. Παράλληλα, προκηρύσσει 24ωρη απεργία στη ΔΕΠΘΕ την Πέμπτη 12 Ιουλίου, από τις 06.00 π.μ. μέχρι τις 06.00 π.μ. της επομένης ενώ ζητεί από τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης «να αξιώσουν την ανάκληση των απολύσεων, να αναδείξουν τη δραματική υποχρηματοδότηση της ΔΕΠΘΕ και να συμβάλουν ώστε αυτή να συνεχίσει να λειτουργεί επαρκώς, κατά τον προορισμό της».
υπογραφή της Συμφωνίας Ανανέωσης της Εξουσιοδότησης Χρήσης της Γεωστατικής Τροχιακής θέσης των 39 ο Ανατολικά για 20 επιπλέον χρόνια, μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Hellas Sat Consortium Ltd, ανακοινώθηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στη Λευκωσία. Με τη Συμφωνία αυτή, η Κυπριακή Δημοκρατία αδειοδοτεί την Hellas Sat με τα δικαιώματα που κατέχει στην τροχιακή θέση των 39 μοιρών Ανατολικά, παρέχοντας στην εταιρεία τη δυνατότητα να επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες πέραν του 2021 με επιπλέον δορυφορικές υπηρεσίες μέσω της ενεργοποίησης επιπρόσθετου φάσματος εκπομπής που έχει καταχωρήσει η Κύπρος στη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών. Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ευθύμιος Φλουρέντζου, συνεχάρη την Hellas Sat για τη μέχρι σήμερα επιτυχή της πορεία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας, η οποία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη και στις δυο πλευρές για τα 20 επιπλέον χρόνια που ανανεώθηκε η σύμβαση...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…