Μετά τους Αγώνες επιστροφή στα..νούμερα και τα τηλεοπτικά

τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, εκτός από τις αμέτρητες εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και αυτές που σχολιάστηκαν έντονα (Spice Girls), περιλάμβανε και αρκετές ηχηρές...απουσίες καλλιτεχνών! Η οργανωτική επιτροπή της τελετής λήξης, όπως κατέγραψε το gigwise, αποκάλυψε τα ονόματα των καλλιτεχνών που είπαν "όχι" στο κάλεσμα των Ολυμπιακών Αγώνω, απογοητεύοντας το κοινό...Πρώτοι από όλους οι Rolling Stones, είχαν αρνηθει πρόταση εμφάνισης τους στην τελετή λήξης, διαψεύδοντας σειρά φημών που τους ήθελε να εμφανίζονται live στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αφορμή και τη επέτειο 50 ετών από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση.
Επίσης, οι Sex Pistols, David Bowie, Kate Bush είπαν με την σειρά τους "όχι" σε μια εμφάνιση, ενώ πρόσφατα ο Carl Barat αποκάλυψε πως είχε δεχτέι πρόταση για επανεμφάνιση των Libertines, αλλά τα προβλήματα του Pete Doherty με τα ναρκωτικά, τον οδήγησαν στο να πεί και εκείνος "όχι"....
@Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 διοργανώνουν φέτος τον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2012 με θέμα «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου!» και προσκαλούν να λάβουν μέρος όλους τους Έλληνες του εξωτερικού από Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Καναδά.
* Tα βρήκαν -κατά πώς φαίνεται- η Σούπερ λιγκ με τη NOVA για τη μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου, ύστερα από σχετικό αίτημα του συνδρομητικού καναλιού. Η ΝΟVA αρχικά είχε ζητήσει μείωση του ποσού, που καταβάλλει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της λίγκας, της τάξης του 25%. Τελικά όμως, η μείωση για την περίοδο 2012-13 θα είναι- όπως δείχνουν τα πράγματα- της τάξης του 10%. Ητοι, από τα 44 εκατ. ευρώ θα κληθεί να καταβάλλει γύρω στα 40.
* Στον Alpha επιστρέφει ο Παύλος Σταματόπουλος, στη γνώριμή του εκπομπή «Μες την καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού. Ήταν μέλος του πάνελ μέχρι που αποφάσισε να ακολουθήσει τη φίλη του, Σίσσυ Χρηστίδου, στον ΑΝΤ1.
@ Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε μέσω του twitter ότι δεν πρόκειται να κάνει τηλεόραση τη νέα σεζόν. Στους στόχους του, όπως είπε, είναι να κάνει δελτίο ειδήσεων διαδικτυακά και φυσικά μέσα από τη Web TV του enikos.gr
@Ειδικότερα, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της εκπομπής "Δέστε τους", ενώ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η Ναταλία Γερμανού θα είναι "Μεσ' την καλή χαρά" και πάλι. Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το "Star Systems" με την Άση Μπήλιου θα μιλήσει για την επιρροή των άστρων, ενώ την 1 Οκτώβρη επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη με όλο της το επιτελείο. Η 1η Οκτώβρη όμως έχει και άλλες πρεμιέρες, όπως το "Κάτι ψήνεται", αλλά και τις "Οικογενειακές ιστορίες", που επανέρχονται με καινούργια επεισόδια. 4 Οκτώβρη ξεκινάει και το "Πάμε πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ από τις 10 Οκτώβρη επιστρέφει και ο "Εφιάλτης στην Κουζίνα" με τον Έκτορα Μποτρίνι.
@Προς ναυάγιο οδεύει -σύμφωνα με πληροφορίες- πριν καλά, καλά να αρχίσει, η συνεργασία της Εκκλησίας της Ελλάδας με τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Λέγεται ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών ως προς το ρόλο που πρέπει να έχει στη διαμόρφωση του προγράμματος η Εκκλησία της Ελλάδας.
@* Περί τα 421.000 ευρώ θα επιστραφούν στο Mega. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο προερχόταν από παλαιότερο πρόστιμο στο κανάλι που κατέπεσε δικαστικά.
* Από τα τέλη Αυγούστου θα αρχίσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Στις 20 Αυγούστου επιστρέφει ο Νίκος Ευαγγελάτος, στις 25 αρχίζει και πάλι η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ενώ Πόπη Τσαπανίδου και Εύα Αντωνοπούλου θα επιστρέψουν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.
@Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη διοίκηση πήρε απόφαση υπογραφής της σύμβασης και πληρωμής 2 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή από τα 10,3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ωστόσο η εκταμίευση του ποσού δεν έγινε, καθώς δεν δόθηκε το πράσινο φως από τον αρμόδιο υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου, που ως πρώην τομεάρχης ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας είχε πρωτοστατήσει προεκλογικά εναντίον αυτής της σύμβασης, την οποία είχε καταγγείλει το Mega.
Να σημειωθεί ότι η πρώτη μετάδοση από την ΕΡΤ αγώνα του φετινού Champions League είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 22 Αυγούστου.
Για τον λόγο αυτό η ηγεσία της ΕΡΤ ζήτησε από το νομικό γραφείο να παραδώσει τη γνωμοδότησή του μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Έχοντας το πόρισμα στα χέρια τους οι διοικούντες της ΕΡΤ θα συνεδριάσουν εκτάκτως το πρωί της Τρίτης για να αποφασίσουν αν τελικά θα προχωρήσουν στην τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…