Αναλογικό παρλεθόν και ψηφιακό μέλλον χωρίς πρόγραμμα...

@Από χθε, Παρασκευή 17 Αυγούστου, διακόπηκε τελικά η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού. Οι τηλεθεατές της Αττικής, για τη λήψη επίγειου ψηφιακού σήματος, θα πρέπει πλέον να διαθέτουν τηλεοπτική συσκευή με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG 4. Ειδάλλως, θα χρειαστούν εξωτερικό ψηφιακό δέκτη MPEG 4.
@Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha βρίσκεται, από ότι φαίνεται, η Αννίτα Πάνια. Την είδηση αυτή την είχε αποκαλύψει πρώτο το entertv.gr λίγο καιρό πριν. Είναι πλέον, λοιπόν, εξαιρετικά πιθανό από τη νέα σεζόν να παρακολουθούμε τη γνωστή παρουσιάστρια από το κανάλι της Κάντζας.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Λοιπόν», κάποιοι στο κανάλι λένε ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα αρέσει καθόλου στον Λάκη Λαζόπουλο. Αν και ο Λάκης βρίσκεται στο εξωτερικό, με την επιθεώρηση «Sorry I’m Greek» και δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν το Νοέμβριο, πηγές από το κανάλι λένε ότι ενημερώνεται για τα πάντα. Άλλωστε, θεωρείται το δυνατό χαρτί του καναλιού και το «Αλ τσαντίρι» του φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.
φυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο δημοσιογράφος Αντώνης Σωτηράκος. Ο Αντώνης Σωτηράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1946 και μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Αμαρουσίου γράφτηκε στην ΑΣΟΕΕ το 1968, την οποία εγκατέλειψε το 1970 με παρέμβαση της Χούντας. Το καλοκαίρι του 1966 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη δημοσιογραφία μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «Δημοκρατική Αλλαγή», την οποία έκλεισε η Δικτατορία στις 21/4/1967, διωκόμενος και ο ίδιος από το καθεστώς των συνταγματαρχών...
@Αυτή κι αν ήταν τρελή…βόμβα! Τι ακούγεται εντονότατα τις μέρες αυτές και έχει στείλει…αδιάβαστους σεναριογράφους- ηθοποιούς-παραγωγούς κλπ κλπ; Ότι ο Ant1 δεν θα βγάλει καμιά καινούργια σειρά μέσα στη νέα σαιζόν στον αέρα εκτός του «Αμαρτήματος της μητρός»που «τρέχει»έτσι κι αλλιώς… Πολλές ήταν οι κουβέντες που έγιναν για το τι σειρές θα … αγκαλιάσει το ’12-’13 το κανάλι του Αμαρουσίου και ήταν πολλές οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Γιάννης Λάτσιος και η ομάδα του...
@Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την ανάπτυξή της η Velti, καταγράφοντας άνοδο των εσόδων μεγαλύτερη του 70% το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ με σημαντική ανάπτυξη αναμένεται να κλείσει το 2012 για την εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του mobile marketing.
Αναλυτικότερα, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας για τους έξι μήνες του έτους διαμορφώθηκαν στα 110,4 εκατ. δολάρια (περί τα 89,4 εκατ. ευρώ), από 63,9 εκατ. δολάρια (περί τα 51,7 εκατ. ευρώ) το αντίστοιχο εξάμηνο ένα χρόνο νωρίτερα. Οι καθαρές ζημιές υποχώρησαν το συγκεκριμένο διάστημα στα 26,5 εκατ. δολάρια (περί τα 21,4 εκατ. ευρώ), από 41 εκατ. δολάρια (περίπου 33,2 εκατ. ευρώ) το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…