Η αρβύλα της νέας σεζόν και οι ηθοποιοί που φεύγουν στο εξωτερικό

@Στις 24 Αυγούστου η Επιθεώρηση Εργασίας αναμένει τον Γιώργο Τσιρογιάννη, εκδότη-διευθυντή της Ισοτιμίας, να προσέλθει σε ακρόαση, σχετικά με τις δεδουλευμένες αποδοχές τις οποίες από το Μάιο οφείλει στο προσωπικό του, ενώ στις 31 Αυγούστου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία το προσωπικό της εφημερίδας έχει αιτηθεί κατά της ιδιοκτησίας.
@Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης/ Επικοινωνίας. Ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Τσιούτσιας αναλαμβάνει επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, διατηρώντας τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
@Ένα πολύ πρωτότυπο concept εκπομπής αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σεζόν η ΕΤ3. Πρόκειται για το ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα «Animated φιλόσοφοι», που θα συνδυάζουν την ιστορία των σημαντικότερων φιλόσοφων με τα... κινούμενα σχέδια. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για την έγκριση της εκπομπής στη διοικούσα επιτροπή της ΕΤ3 και αναμένεται να δοθεί οριστικά το «πράσινο φως».
@​Ένα πρόγραμμα είναι βέβαιο για την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, η εκπομπή των "Ράδιο Αρβύλα"! Η σατιρική εκπομπή που έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό , θα κερδίσει μια θέση στο prime time του ANT1. Τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα «φλερτάρουν» με το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου, ωστόσο η τρομερή και φοβερή τηλεοπτική παρέα του Αντώνη Κανάκη από τη Θεσσαλονίκη, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της σεζόν στα μέσα Οκτωβρίου!
@Η επιστροφή της ΝΕΤ στον ανταγωνισμό αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του Αιμίλιου Λιάτσου, που νωρίς σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιμίλιος Λιάτσος αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση να αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων για τις ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον τομέα αυτό. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το "ΝΑΙ" του Αιμίλιου Λιάτσου έχει ήδη δοθεί καθώς εξασφάλισε την ελευθερία των κινήσεων που απαιτούνται για να γίνουν οι παρεμβάσεις που χρειάζονται.
@Οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν τον Στράτο Τζώρτζογλου να πάρει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να αναζητήσει την τύχη του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με δημοσίευμα του ''Τηλεθεατή''. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: ''Το περίεργο είναι ότι δούλευα και δεν είχα χρήματα. Παραγωγός μου χρωστούσε χρήματα κι έπρεπε να πληρώσω πολύ περισσότερα στους δικηγόρους για να τα πάρω. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα καλυτερέψει η κατάσταση. Όταν είδα ότι άρχισε να ξανασυμβαίνει αυτό είχαν περάσει δύο χρόνια από δουλειές που είχα κάνει χωρίς να πληρωθώ, είπα ''Φεύγω''. Αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει η Ελλάδα, την περνούσα εγώ έντεκα χρόνια, από το 2001.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…