Με λάτιν, τούρκικα και πετυχημένα conceprt θα βγει ο χειμώνας

@Έχοντας στο «οπλοστάσιο» τους, τέσσερις εκπομπές που σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, καθώς επίσης νέα και πρωτότυπα concept, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, θα «εγκαινιάσουν» τη τηλεοπτική σεζόν 2012-2013.Το νέο πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αφού ως γνωστόν η πτώση της διαφήμισης δεν επιτρέπει πολλά «ανοίγματα» και μεγαλεπήβολα σχέδια. Η διαφήμιση και η πτώση της, θέλει προσεκτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό κάνουν και προσεκτικές κινήσεις.Τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1, έχουν καταλήξει στον κορμό του προγράμματος, αλλά όχι ...στον τελικό προγραμματισμό, αφού αρχές Σεπτέμβρη θα γίνει μία επανεξέταση, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Η κρίση στον χώρο των media, δεν επιτρέπει «πόλεμο» πρεμιέρων, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας σαν αποτέλεσμα ελάχιστες πρεμιέρες τον Οκτώβριο και περισσότερες (;) τον Ιανουάριο του ’13, όπως θα συμβεί και με το MEGA.
@Tη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η παρέα της εκπομπής «Δέστε τους» κι ακολουθεί το Σάββατο 29 του μήνα η Ναταλία Γερμανού με το «Μες στην καλή χαρά». Μια μέρα μετά, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, επανέρχεται στον τηλεοπτικό «ουρανό» και το «Star System» με την Άση Μπήλιου.
Τρεις πρεμιέρες αναμένονται την 1η Οκτωβρίου: ... η Ελένη Μενεγάκη με την «Ελένη», το «Κάτι ψήνεται» αλλά και οι «Οικογενειακές ιστορίες». Στις 4 Οκτωβρίου έρχεται το πρώτο «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου ενώ στις 10 του μήνα επιστρέφει και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι.
@Με ποσοστό 31,7% και 11,1 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1 τις καθημερινές, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κατέλαβε την πρώτη θέση και τον μήνα Ιούλιο, έναν ακόμη «θερμό» μήνα όσον αφορά τις πολιτικο-κοινωνικές εξελίξεις. Μετά το Mega και τον ΑΝΤ1, ακολουθούν... το δελτίο του Alpha, που μεταδίδεται στις 19.00, το «εναλλακτικό» δελτίο του Star, που μεταδίδεται στις 20.00, ενώ έπονται το δελτίο της ΝΕΤ και το δελτίο του ΣΚΑΪ, που μεταδίδονται στις 21.00.
@* Ένα στέλεχος του πάλαι ποτέ τηλεοπτικού σταθμού Alter, η Αννίτα Πάνια, συμφώνησε με τον Alpha, από τη συχνότητα του οποίου θα παρουσιάζει από το φθινόπωρο τα «Παρατράγουδα» της. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται και η Αγγελική Νικολούλη.
* Με φθηνές τούρκικες και λατινοαμερικάνικες σειρές, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζονται να γεμίσουν τα νέα τους προγράμματα κάποια ιδιωτικά κανάλια. Όλα κι όλα, πρέπει να εξοικονομούν χρήματα από τις σειρές, για να μας δείχνουν καλύτερες ριάλιτι ειδήσεις!
@Εν τω μεταξύ αλλαγές δρομολογούνται στις διάφορες διευθύνσεις της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται αντικατάσταση του νυν διευθυντή ειδήσεων Γ. Κογιάννη. Παρόλο που από τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ ζητήθηκε η παραίτησή του, ο κ. Κογιάννης αρνήθηκε προειδοποιώντας μάλιστα ότι σε περίπτωση αποπομπής του θα προσφύγει στα δικαστήρια. Επικαλείται μάλιστα τελεσίδικες αποφάσεις του Αρείου Πάγου για άλλους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι οποίοι δικαιώθηκαν στο παρελθόν.
Επιλογή της νέας πολιτικής ηγεσίας για τη διεύθυνση ειδήσεων είναι ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλλής, ο οποίος ήδη τοποθετήθηκε αναπληρωτής διευθυντής ειδήσεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…