Πτώχευση στην χρεοκοπημένη Ελληνική τηλεόραση...

@Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι η εργοδοσία προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» τις υποχρεώσεις της. Νέα αίτηση πτώχευσης, την τρίτη κατά σειρά, κατέθεσε για την εφημερίδα «Απογευματινή» η πλευρά του επιχειρηματία Κ. Ι. Σαραντόπουλου εκ μέρους της εταιρείας «Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ».
Ο εκδότης της υπό αναστολή έκδοσης εφημερίδας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ζητά εκ νέου την κίνηση πτωχευτικής διαδικασίας αν και το Πολυμελές Πρωτοδικείο είχε απορρίψει κατηγορηματικά τη δήλωση παύσης πληρωμών και την αίτηση πτώχευσης της ιστορικής εφημερίδας, με την υπ' αριθμόν 810/2011 απόφασή του που έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την ένταξη της επιχείρησης στο καθεστώς του Πτωχευτικού Κώδικα.
@Έχει γίνει μύθος ,έγινε βιβλίο, έγινε ταινία... Η αλήθεια είναι ότι το 2012 δεν είναι τίποτα άλλο άπω ένα άδειο βιβλίο το οποίο γέμισε και συνεχίζει ακόμα να γεμίζει από τις εμπειρίες του καθενός από μας ... Πολλές απ 'αυτές ξοδεύτηκαν για να φιλοξενήσουν τα θέματα και τις αλλαγές του τηλεοπτικού τοπίου και ακόμη πιο πολλές αναμένονται να ξοδευτούν για το αυτό το διάστημα του ΤΕΛΟΥΣ...
1821: Μια γνώριμη σε όλους ημερομηνία που μας ξυπνάει αισθήματα θυμού αλλά και αισιοδοξίας...Η επανάσταση των Ελλήνων για να απαλλαγούν από τον Τούρκικο ζυγό.
2012 : Τι κοινά μπορεί να έχει??? Μα όλοι το καταλάβατε... 191 χρόνια ,σχεδόν δύο αιώνες , αργότερα οι φίλοι μας κατά τα άλλα Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία να τρυπώσουν ξανά στα σπίτια μας υποχρεώνοντας μας κυριολεκτικά σε ένα καινούριο γύρω Τούρκικης αιχμαλωσίας αυτή τη φορά στα όρια της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας....
δεύτερη θέση που απέσπασε το Star στην prime time του κοινού 15-44 ήταν το σημαντικότερο στοιχείο της χθεσινής τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement, το Star με μερίδιο 15,0% στη ζώνη αυτή «έριξε» στην τρίτη θέση τον ΑΝΤ1, με 11,9% και στην τέταρτη τον Alpha, με 10,5%. Στη ζώνη αυτή, οι εκπομπές του Star ήταν η σειρά «Ομάδα NCIS», με μερίδιο 14,6% και η ξένη ταινία «Matrix», με 19%. Για τον ΑΝΤ1 που βρέθηκε στην τρίτη θέση, οι εκπομπές αυτές ήταν οι τουρκικές σειρές «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», με μερίδιο 16,2% και «Asi», με 8,7%, αλλά και το παιχνίδι «Black Out» που προβλήθηκε σε επανάληψη και απέσπασε μερίδιο 6,3%. Στο σύνολο της ημέρας, η εικόνα δεν άλλαξε από τη συνήθη, με το Mega να κρατάει άνετα την πρώτη θέση, τόσο στο κοινό 15-44, όσο και στο σύνολο του κοινού, το Star να κρατάει την τρίτη θέση στο κοινό 15-44 και τον Alpha να παραμένει τρίτος στο σύνολο του κοινού.
@Το ποσό των 2.3 εκατ. ευρώ διέθεσε το ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική του προβολή, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοίχεια που κατέθεσε στη Βουλή. Το ποσό αυτό είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής, αν αναλογιστεί κάνεις πως η διαφήμιση από την τηλεόραση ήταν δωρεάν από τα τηλεοπτικά δίκτυα. Τα περισσότερα χρήματα, ύψους 1, εκατ. ευρώ δαπανήθηκαν προς την εταιρεία PLD plus του Διονύση Παναγιώτακη. H ΝΔ διέθεσε από τη μεριά της 1,7 εκατ. ευρώ για την προβολή της στον Τύπο, μέσω καταχωρήσεων και για δαπάνες δημοσίων σχέσεων και ο ΣΥΡΙΖΑ 519 χιλ. ευρώ . Ο ΛΑΟΣ 201 χιλ./ ευρώ για την καταχώρηση και προβολή των μηνυμάτων από τον Τύπο. Η Δημιουργία Ξανά πλήρωσε περίπου 7 χιλ. ευρώ το ΚΚΕ διέθεσε μόλις 2 χιλ. ευρώ κυρίως για την παραγωγή των σποτ.
@Σε ψήφισμά τους οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΜΠΕ διευκρινίζουν ότι θα συνεχίσουν τους απεργιακούς αγώνες ώστε να πάψει το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων να ανήκει στις ΔΕΚΟ και να μη γίνουν άλλες απολύσεις και δυσβάσταχτες μειώσεις μισθών.
@Την παρουσίαση του προγράμματός της για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η Nova. Το νέο πρόγραμμα της τηλεοπτικής συνδρομητικής πλατφόρμας υπόσχεται πλούσιο θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα Ελλάδας, Ευρώπης και όχι μόνο, κινηματογραφικές πρεμιέρες και νέες τηλεοπτικές σειρές, ενώ παράλληλα έχει διευρύνει τις επιλογές όσον αφορά τα τιμολογιακά προγράμματα, με τα οποία μπορεί ο καταναλωτής να απολαύσει το περιεχόμενό της.
@Αλλαγές στο ''Πίσω στο σπίτι'' του Mega που θα δούμε από τη νέα σεζόν...Εκτός από την έλευση του πολιτικού, αλλη μια συνέπεια της παρουσίας του νέου ιδιοκτήτη και άρα της απασχόλησης των μελών της οικογένειας στο σπίτι, είναι και το οριστικό κλείσιμο του χαλβατζίδικου, του μαγαζιού που στον πρώτο κύκλο της σειράς είχε αποτελέσει το σκηνικό για τις περισσότερες εξελίξεις. Τα καινούρια δεδομένα υποχρεώνουν την οικογένεια να βάλει την επιγραφή ''κλειστόν'' στο μαγαζί και να ανοίξει, με τη βοήθεια των νεώτερων μελών της, ένα καινούριο διαδικτυακό κατάστημα αυτή τη φορά για να μπορούν να διατηρούν και τη δουλειά στο σπίτι του πολιτικού...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…