Στη sentra για δωρεάν εργασία και αναταραχές στο χειμερινό πρόγραμμα

@Πήρε ανάποδες η τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου με το σχόλιο του Μανώλη Καψή στο twiiter στο οποίο γράφει: «αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο.. είναι οι πιο σιχαμένοι». Kαι η τραγουδίστρια μέσω facebook απαντά:
«Μανώλη Καψή, Κανείς πριν από εσένα δεν με έχει κάνει μέχρι τώρα να νοιώσω τέτοιο ανακάτεμα στο στομάχι με την επίθεση του. Γιατί ; είπα. Τέτοιο μίσος, τέτοια αηδία μπορεί να έχω προκαλέσει σε έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει παρά μόνο μέσα από το τραγούδισμα μου; Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη για ότι συμβαίνει»...
@Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του, μοίρασε πρόστιμα συνολικού ύψους 51.000 ευρώ. Το υψηλότερο πρόστιμο υπεβλήθη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι», που προβλήθηκε την 1η Μάη 2012, επειδή κατά την προεκλογική περίοδο, έγινε - κατά το Συμβούλιο - από τον παρουσιαστή έμμεση προβολή των υποψηφίων βουλευτών Ελένης Γερασιμίδου και Παύλου Χαϊκάλη, οι οποίοι συμμετείχαν σε σατιρικό σκετς της εκπομπής.
@την εργοδοσία του Sentra FM να καταθέσει “πίνακα με τα στοιχεία του προσωπικού και την ιδιότητα εκάστου προσώπου το οποίο συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν”. Οπως είναι γνωστό ο νόμος θέτει ως προϋπόθεση λειτουργίας ενός σταθμού, με δύο σημεία εκπομπής, την εργασία 35 δημοσιογράφων στην εταιρεία -εν προκειμένω του Sentra FM- και επ’ ουδενί η εργατική νομοθεσία ανέχεται τη δωρεάν εργασία δημοσιογράφων του Goal News (άλλης εταιρείας του Ομίλου Πήγασος), που προσπαθεί να επιβάλλει ο κ. Μπόμπολας.
@Με φόρα ξεκινά την 1η Οκτώβρη το ''Κάτι ψήνεται'' στον ALPHA. Ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά πέντε χιλιάδες ήταν οι αιτήσεις που ήρθαν στα γραφεία της παραγωγής της σειράς από τα τέλη Ιουνίου, οπότε και ξεκίνησε να παίζει το τρέιλερ στον ALPHA από υποψήφιους μάγειρες από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους δυνατότητες, διεκδικώντας παράλληλα ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο.
@Οι τελευταίες 'πινελιές' της φετινής σεζόν μπαίνουν στα επιτελεία των καναλιών,για το Α' μισό της σεζόν,δηλαδή για το...3μηνο Νοεμβρίου -Γενάρη!Πιο ολοκληρωμένη εικόνα παρουσιάζει ο Alpha,το πρόγραμμα του οποίου θα βρίσκεται στον αέρα από την
1η Οκτώβρη.Τα προγράμματα της prime time-με τα έως τώρα δεδομένα-θα πέσουν στη μάχη την εβδομάδα 8-15/10
@Μπορεί να έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ, αλλά οι υπεύθυνοι έσπευσαν να καθησυχάσουν τον κόσμο που έμεινε χωρίς δουλειά ότι θα σταθούν στο πλευρό τους. Πώς; Θα τους αποζημιώσουν στο ακέραιο. Ό,τι προβλέπεται από τον νόμο. Έτσι είπε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου χθες βράδυ στον ΣΚΑΪ. Ουφ, ησύχασα...
* Συνεχείς ανακατατάξεις έχουμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η δημοφιλής σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», που έχουμε χορτάσει να τη βλέπουμε ξανά και ξανά, δίνει τη θέση της στο τηλεπαιχνίδι «Blackout», το οποίο πριν από περίπου ένα μήνα οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν μεταφέρει από τη βραδινή στην απογευματινή ζώνη, για να το κόψουν τελικά και στη θέση του να βάλουν τα «Εγκλήματα». Άβυσσος η ψυχή των προγραμματιστών του ΑΝΤ1.
@Ο ΑΝΤ1 είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα που προβάλλει τις αναμετρήσεις του Europa League και για την τριετία 2012-2015.
Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται και τη νέα σεζόν ο σημαντικότερος αγώνας κάθε αγωνιστικής, η εκπομπή «Europa League Live» με όλα τα highlights των αγώνων και φυσικά ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης! Δείτε ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το Europa League τις τρεις εντός και τις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού..
@Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κάνει η Αγγελική Νικολούλη το ντεμπούτο της στον Alpha στα τέλη Οκτωβρίου. Η εκπομπή της, «Φως στο τούνελ», είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Τελικά ,όμως, τα σχέδια πρεμιέρας, φαίνεται πως άλλαξαν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…