Ραδιοφωνικές ανακατατάξεις και τηλεοπτικά δράματα...

@Δεν θα ανταγωνιστεί, τελικά, την Πόπη Τσαπανίδου για την τηλεθέαση η Ανθή Σαλαγκούδη.
Όχι σύντομα τουλάχιστον. Μετά από τρεις εβδομάδες δοκιμαστικών, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε πώς... η Ανθή «δεν τα λέει…» και πλέον δοκιμάζεται άλλη γυναίκα, εκ των μονίμων της Αγ. Παρασκευής, για το ντουέτο που θα παρουσιάζει τη ζώνη 10:00 – 12:00. Η όμορφη Ανθή, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι παραπονεμένη. Μπορεί να μην βγει στο γυαλί, αν και κάποιος τρόπος θα βρεθεί, αλλά τουλάχιστον το μισθό των 3.500 ευρώ μικτά θα συνεχίσει να τον εισπράττει…
@Επιστολή-απάντηση από τον Γιάννη Αγγελάκα. Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο περιοδικό Down Town της Κύπρου στάθηκε αφορμή να ξεσπάσουν αντιδράσεις και σχόλια.
Ιδιαίτερα για τη δήλωση του τραγουδιστή όταν ερωτήθηκε για τις αριστερές καταβολές του: «Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από την δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα». Οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά του Γιάννη Αγγελάκα, ο οποίος μέσα από μια δημόσια επιστολή με παραλήπτη τον Γιώργο Νταλάρα, θέλησε να του απαντήσει...
@Από το e-tetradio: Ο «Oasis 88» παραμένει μία συχνότητα «υπό αναμονή», ότι ακριβώς και να σημαίνει αυτό. Στον όμιλο Γιαννίκου ανήκει o ραδιοσταθμός, όπως ο «ΝRJ 88.6» και ο «Pepper 96.6». Ο τελευταίος ξεκινάει αύριο το καινούργιο πρόγραμμά του με ορισμένες αλλαγές. Έξω η Αθηναΐς Νέγκα (μέτρια στην πρωινή ζώνη του Pepper -δεν ταίριαξε-, πολύ καλύτερη τα απογεύματα στον NRJ), μέσα η Λιάνα Μαστάθη (πρώην «Εν Λευκώ») και η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου (πρώην «Kosmos»). Το πρωινό 8 με 10 θα παραμείνει κενό προς το παρόν - Γιώργος Μουχταρίδης και Ανδρέας Γιαννίκος βρίσκονται σε αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου.
Τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο στο «Pepper 96.6» (και τον όμιλο ολόκληρο) δεν λένε να λάβουν τέλος. Οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία είναι γνωστές και δεδομένες. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Αθηναϊδα Νέγκα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συχνότητα. Χθες το βράδυ ήταν (ευγενικά) επιθετική στο twitter μας, τόσο «εναντίον» του σταθμού, όσο κι «εναντίον» του e-tetRadio. «Μου αναφέρθηκε πως "συνεχίζουμε κανονικά", όμως τέτοια "κανονική" εργασία εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ, στήριξα όσο μπορούσα» μας έγραψε, εξηγώντας την οικειοθελή αποχώρησή της. Και συνέχισε, τοποθετώντας στο κάδρο της κριτικής της και το e-tetRadio: «Η αδυναμία πληρωμής ανθρώπων για μήνες υπερβαίνει όλα τα ρεπορτάζ που κάνετε περί προγράμματος, μεταγραφών, φεστιβάλ κ.ά.
@Χωρίς να έχει σκοπό να εγκαταλείψει την πολιτική αλλά και το κόμμα του, σε έναν περίπου μήνα θα λειτουργήσει σχολή δημοσιογραφίας. Το νέο ΙΕΚ με την ονομασία «Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας», στο οποίο θα διδάσκει και ο ίδιος, θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα γραφεία του κόμματος, στη λεωφόρο Καλλιρόης. Στη σχολή θα διδάσκουν μάλιστα, πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, όπως οι Βαΐτσης Αποστολάτος, Γεώργιος Γεωργίου και Ιωάννης Κοραντής.Θα διδάξει επίσης και ο αδελφός του αρχηγού του κόμματος, Σπύρος Καρατζαφέρης. [spirospero.gr]
πιτέλους ο Δήμος Βερύκιος στη θέση που του αξίζει. Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Θωμόπουλου για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ, ο Βερύκιος αναλαμβάνει, όπως γράφει το fimotro, την Γενική Διεύθυνση του Alpha Radio. Η διεύθυνση ψυχαγωγίας στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά, ανατίθεται στον Σπύρο Χαριτάτο ενώ επικεφαλής - υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Ο Κοντομηνάς όρισε ως γενικό διευθυντή όλων των ΜΜΕ που ελέγχει, τον Δ. Φουρλεμάδη..
@Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δριμύτερος στη μικρή οθόνη του Alpha με το «Τσαντίρι» να ανοίγει τις πύλες του στις 23 Οκτωβρίου. Ο αγαπητός κωμικός που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι ως το Νοέμβριο του 2013 θα παρουσιάζει τόσο το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» και θα επιμελείται την κωμική σειρά « Δέκα μικρά αμαρτήματα» που θα μοιάζει με τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ».
@Πρώτα οι αριθμοί. Ζημίες προ φόρων ύψους 12.716.563 παρουσίασε ο Όμιλος Πήγασος το πρώτο εξάμηνο του 2012, στον οποίο στεγάζονται πλέον όλες τις εφημερίδες της οικογένειας Μπόμπολα. Ζημίες ύψους 6.827.180 ευρώ στο πρώτο εξάμηνο είχε ο ΔΟΛ. Ο Όμιλος της Καθημερινής, σε θυγατρική του οποίου έχει περάσει η έκδοση της εφημερίδας, είχε το πρώτο εξάμηνο ζημίες ύψους 13.970.485 ευρώ. Το Mega στο πρώτο εξάμηνο του έτους είχε ζημίες 7.540.000 ευρώ.
@Σε μία σύλληψη και εκατέρωθεν μηνύσεις κατέληξε μια αντιπαράθεση για τις βάρδιες, που σημειώθηκε μεταξύ ενός τεχνικού και του νέου διευθυντή του Alpha Radio, Δήμου Βερύκιου. Ο συλληφθείς τεχνικός εξηγεί: «Όλα έγιναν επειδή υπερασπίστηκα το νόμιμο δικαίωμά μου της απεργίας αλλά και την επαναπρόσληψη των απολυθέντων συναδέλφων μας, οι οποίοι εργάζονταν στον Alpha από την έναρξη της λειτουργίας του» είπε χαρακτηριστικά στο nocomment .
Και συνέχισε: «Το σωματείο μας προκήρυξε απεργία , η οποία ΔΕΝ κρίθηκε παράνομη. Ήμουν προσωπικό ασφαλείας και στις έξι το πρωί ήμουν στη θέση μου για να εργαστώ. Ανέβηκε ο κ. Βερύκιος και μου ανακοίνωσε ότι η διοίκηση έβγαλε νέες βάρδιες. Του εξήγησα ότι αυτό ήταν παράνομο και μου ζήτησε να φύγω. Του είπα ότι δεν εγκαταλείπω τη θέση μου παρά μόνο εάν συλληφθώ. Έτσι κι έγινε. Κάλεσαν την αστυνομία. Με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, παρουσία του σωματείου και υπεβλήθησαν μηνύσεις εκατέρωθεν. Εκεί ήταν και ο κ Βερύκιος. Το κλίμα είναι εκφοβιστικό ή υπογράφεις ατομική σύμβαση ή φεύγεις. Για να ματαιώσουν την απεργία κατέβαλλαν τα δεδουλευμένα Αυγούστου για να εκβιάσουν την κατάσταση. Για εμάς όμως δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Είναι πιο σημαντικό για εμάς να γυρίσουν στη δουλειά οι συνάδελφοί μας».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…