Καρέκλες για γαλάζια παιδιά....και πρεμιέρες χωρίς ενδιαφέρον

@Ως ειδική σύμβουλος στο Υπ.Δικαιοσύνης προσλήφθηκε η Τάνια Ιακωβίδου... Μετά τη θητεία της στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στα πάνελ περιθωριακών καναλιών, η Τάνια Ιακωβίδου συνεχίζει την πορεία στο Υπ.Δικαιοσύνης καθώς ... επιλέχθηκε σε θέση ειδικής συμβούλου του Γ.Γ κ.Σούρλα! Στο ΦΕΚ που ακολουθεί καταγράφεται η απόφαση διορισμού της: Θυμίζω ότι η εν λόγω τηλεπερσόνα ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές ενώ ο Αντώνης Σαμαράς την είχε ορίσει αναπληρώτρια γραμματέα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης του κόμματος. Αυτοί θα κρατήσουν τη χώρα στο ευρώ.
@ΑΛΛΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ: Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ανακοινώνει ότι ο Στρατής Λιαρέλλης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον ΑΝΤ1TV, διατηρώντας παράλληλα και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού. Ο Στρατής Λιαρέλλης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη στην ελληνική τηλεόραση και στο παρελθόν είχε αναλάβει κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Βρέθηκε στον ΑΝΤ1TV από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του σταθμού και είχε καθοριστική συμμετοχή στην εδραίωση του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά.
@Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι τις Δευτέρα η Μεσημεριανή Μελέτη και τα συναισθήματα είναι λίγο παράξενα…Μια αρκετά διαφορετική εκπομπή από αυτή που είχαμε συνηθίσει, και με καναπέ πλέον.. Κάτι σαν το «Ελένη» δηλαδή χωρίς μαγειρική και Ζωδία (για την ώρα).Η πρεμιέρα πέρα λίγο αδιάφορα…, καθώς και τα θέματα δεν ήταν και τόσο δυνατά…Όσο αφορά την Ελεονόρα.., η παρουσιάστρια βγήκε ανανεωμένη , μαυρισμένη, αλλά και με λίγο τρακ που ήταν κάτι παραπάνω από φανερό καλέ...
@Η πρεμιέρα της εκπομπής«NET WEEK», που θα παρουσιάζει η Έλλη Στάη, είχε οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ, όμως αναβάλλεται! Ο λόγος που αναβάλλεται είναι η 24ωρη απεργία, που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, από τις 06.00 π.μ. της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 25 Σεπτεμβρίου 2012, αντιδρώντας στη μνημονιακή πολιτική.
@Τις καλύτερες ευρωπαϊκές σειρές, που έσπασαν τα ρεκόρ τηλεθέασης και σάρωσαν τα βραβεία σε όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από τον Οκτώβριο οι Έλληνες τηλεθεατές. Σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, το κοινό διχάζεται και οι κριτικοί αναρωτιούνται: ποια είναι η καλύτερη σειρά εποχής για το 2012; Η απάντηση έρχεται τον Οκτώβριο, μέσα από το νέο πρόγραμμα της ΝΕΤ.αποκλειστικά στη Δημόσια Τηλεόραση.
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…