Τσακίζει κόκαλα η ανεργία και σιγή ΟΠΑΠ για απλήρωτα τιμολόγια

@Ρίχνει το βάρος του στο βραδινό πρόγραμμα. Στο βραδινό πρόγραμμα ρίχνει το βάρος του ο ΑΝΤ1. Με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης την 29η Οκτωβρίου, το κανάλι του Αμαρουσίου επαναφέρει τους «Ράδιο Αρβύλα» από Δευτέρα ως Τετάρτη στις 23:00 και το «Όλα 13» με τον Θέμο Αναστασιάδη, που στο εξής θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα μεσάνυχτα. Στη prime time του σταθμού θα συνεχίσει ο Σουλεϊμάν.
@“Τσακίζει κόκαλα” η ανεργία στα ΜΜΕ. Οι αιτήσεις για την ελληνική έκδοση του Euronews ανήλθαν σε 1.200, εκ των οποίων τελικά προσλήφθηκαν από το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό δίκτυο 21! Συνολικά η προκήρυξε έκανε λόγο για 42 θέσεις εργασίας, μαζί με τους τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό. Η έδρα του ελληνικού Euronews βρέθηκε και είναι στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στη Γαλλική Πρεσβεία.
@«Εκεί στις 15 Δεκέμβρη πάνω κάτω ξεκινά το Master Chef στο MEGA. Την ώρα που η Ελλάδα πεινάει, η τηλεόραση μαγειρεύει σύσσωμη. Αν δεν είναι αυτό του παραλόγου, τότε τι είναι;», έγραψε η Ντέπυ Γκολέμα στην εφημερίδα Real.
@ΑΛΗΘΕΙΑ τι γίνεται με τον ΟΠΑΠ μετά τα λουκέτα σε διαφημιστικές εταιρίες που κηρύσσουν πτώχευση ενώ έχουν κοπεί τιμολόγια που δεν πληρώθηκαν από το 2011 σε ραδιόφωνα και εφημερίδες ιδίως της Περιφέρειας; Μήπως κάποιοι πρέπει να προχωρήσουν σε πληρωμή των τιμολογίων όταν μάλιστα έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ κανονικά;
Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε για τον Οργανισμό μας, τον κλάδο των Μ.Μ.Ε και πάνω απ’ όλα για τους ανθρώπους του Τύπου, τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε και τις οικογένειές τους, που μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, υποφέρουν και μαστίζονται από τη διαρκή συρρίκνωση των εισοδημάτων, την ανεργία και τη φτώχεια, προτάσσει το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του ΕΔΟΕΑΠ όπως έχει ήδη δεσμευτεί στη Συνεδρίαση της 28/6/2012 για περαιτέρω στήριξη εκείνων των συναδέλφων που με αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια ανήκουν σε ευαίσθητες κατηγορίες ασφαλισμένων.
@Προκήρυξη για τη θέση του προέδρου -γενικού διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά την απομάκρυνση του Ηλία Μάτσικα. Οι ενδιαφερόμενοι , σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στον “Ελεύθερο Τύπο” την περασμένη Παρασκευή, πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10ετή διευθυντική εμπειρία στα ΜΜΕ ή να είναι πτυχιούχοι ανώτατου ελληνικού ή πανεπιστημίου της αλλοδαπής, έχοντας 5ετή θητεία σε ΜΜΕ ή σε εταιρείες με …παρεμφερή δραστηριότητα. Δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν πτυχείο αγγλικών, αλλά απλώς να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. @Γυναικεία υπόθεση η προεδρία της ΕΤ3 από δω και στο εξής, αφού τα ινία του κρατικού καναλιού της Θεσσαλονίκης ανέλαβε η νεαρή δικηγόρος, Άννα Ευθυμίου. Πρόκειται για ένα άφθαρτο και ικανό πρόσωπο, για το οποίο δεν υπήρξε καμία ένσταση όσον αφορά την ανάληψη της προεδρίας στην ΕΤ3. Ποια είναι, όμως, η Άννα Ευθυμίου; Γεννήθηκε στα Γρεβενά και από το 1990 ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πολιτευτής της Ν.Δ.
@Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της 9ης σεζόν του «Τσαντιριού» αυτή την Τρίτη στις 21.00 στον Alpha. Η εκπομπή, από του Ρέντη, όπου μεταδίδονταν τόσα χρόνια, θα βγαίνει πλέον από την Κάντζα. Οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας τρέχουν και ο Λάκης Λαζόπουλος θα τις σχολιάσει με τον δικό του τρόπο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…