Νέος αθλητικός Τύπος και χαμηλές κυκλοφορίες

@Από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα μια νέα εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα, με τον τίτλο Match Reports. Η εφημερίδα θα κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα και θα καλύπτει την ποδοσφαιρική δράση του σαββατοκύριακου, σε όλες τις κατηγορίες, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Θα κυκλοφορεί με 80 σελίδες ύλης, μόνο για ποδόσφαιρο. Εκδότες της νέας εφημερίδας είναι ο Λεωνίδας Μποσινάκης και ο Βαγγέλης Μπαλίκος. Την ευθύνη της έκδοσης θα έχουν οι Βαγγέλης Μελέκογλου, Κώστας Πάλλης, Φίλιππος Κοτσαύτης, Νίκος Αγγελής, Αργύρης Παγαρτάνης και Νίκος Ρεσπέρης. Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα υπογράφεται από τον Αλέξη Σπυρόπουλο.
@ Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ απέστειλαν την ακόλουθη επιστολή-καταγγελία για την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ):«Κύριοι,Καταγγέλλουμε την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία « WIZARD ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατησίων αρ. 121 και εκδίδει την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ».
@Tο ποσό των 3 εκατ. ευρώ θα διαθέσει ο Γιώργος Κουρής σε 250 εργαζόμενους του Alter για να επαναλειτουργήσει το κανάλι. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να ειπώθηκε κατά τις διαπραγματεύσεις που είχε ο ίδιος με τους Νίκος Σπυρέα εργαζομένου στο σταθμό και του εργασιακού εκπροσώπου των τεχνικών στο ALTER Θοδωρή Χορτάτο, από την επιστολή που υπογράφει ο ίδιος και άλλα δύο μέλη της ΕΤΙΤΑ. Ο όρος ήταν να ανακληθούν η επίσχεση εργασίας και η υπογραφή στην λίστα της αίτησης πτώχευσης του σταθμού που είχε συγκεντρωθεί. Φαίνεται πως υπήρξε μεγάλη αντίδραση από μερίδα εργαζομένων καθώς η ΕΤΙΤΑ είχε σηκώσει το βάρος των κινητοποιήσεων, ενώ τώρα προέκυψε πως ανέλαβε και τη διαχείριση των χρημάτων προς τους 250 εργαζόμενους. Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της Ελεύθερης Τηλεόρασης, στη συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ διατύπωσε την πρόθεση για να λειτουργήσει ξανά ο σταθμός.
@Χαμηλή πτήση και για τις δύο νέες εφημερίδες την περασμένη Τρίτη 13 Νοεμβρίου. Στην πρώτη θέση ήταν τα “Νέα” με 25.160 φύλλα (-7.290) στη δεύτερη το “‘Έθνος” με 22.050 (-3.050), τρίτος το “Ελεύθερος Τύπος” με 16.250 (-2.500), και τέταρτη η “Espresso” με 13.350 (-370). Η “Εφημερίδα των συντακτών” στην πέμπτη θέση με 11.010 φύλλα και με 8.510 η “6 μέρες” στη δεύτερη μέρα κυκλοφορίας της.
πορεί ο συγγραφέας να μιλούσε για την εποχή που γεννιόταν η τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια αρχή, συνώνυμη της σοβαρότητας που δίνεις στο μέσο, που κράτησε πολλές δεκαετίες, μέχρι που φτάσαμε στην εποχή που όλοι ή τουλάχιστον αρκετοί, πίστεψαν πώς μπορούν και πρέπει να κάνουν τηλεόραση. Και δεν το πίστεψαν μόνο, αλλά τα κατάφεραν και κάνουν τηλεόραση και έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Και σήμερα, όχι τα καλά μας ρούχα δε φοράμε, αλλα ούτε καν τον καλό μας εαυτό. Αρκεί να δει κανείς μόνο 10 λεπτά από εκπομπές που έχουν πάνελ ή τύπου πάνελ, για να χάσει πάσα ιδέα και για τα πάνελ και για τους "δημοσιογράφους" τους. Βάζω εισαγωγικά στη λέξη δημοσιογράφοι για τους προφανείς λόγους .
@Ιδιαίτερη πρόοδο στην ποιότητα και τις τηλεθεάσεις του καθημερινού του προγράμματος έχει επιδείξει το τελευταίο διάστημα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Από κανάλι χαμηλών μονοψήφιων ποσοστών έχει αναχθεί πια σε υπολογίσιμο αντίπαλο για τους... μεγάλους και τρανούς της τηλεόρασης. Με ένα άρτιο, ενημερωτικό πρόγραμμα που ξεκινά από τις 06:00, ο ΣΚΑΪ καταφέρνει να ξεχωρίσει και να πάρει "ψήφο εμπιστοσύνης" από το τηλεοπτικό κοινό...
@Συνεχίζεται ο οικονομικός έλεγχος της εταιρίας που ανήκουν το MAD TV και το radio MAD, από τους εκπροσώπους του υποψήφιου αγοραστή, Π. Κασιδόκωστα. Λέγεται ότι ο επιχειρηματίας περιμένει το πόρισμα των ελεγκτών του προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην εξαγορά του μουσικού μιντιακού ομίλου.
@Νέα αναβολή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του δανείου του Mega.Σύμφωνα με το enimerosi24, το δάνειο των 10.000.000 ευρώ που περιμένει το κανάλι για να τονώσει την ρευστότητά του και να καλύψει υποχρεώσεις προς τρίτους που έχουν συσσωρευτεί θα καθυστερήσει κι άλλο, αφού οι εμπλεκόμενες τράπεζες δεν δίνουν το πράσινο φως

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…