Νέα λουκέτα σε εκδόσεις, δελτία ειδήσεων και καλά Χριστούγεννα

ριστικό λουκέτο μπαίνει στην εταιρεία των Θ.Σπίνουλα-Τ.Χατζή «4 π». Η εταιρεία που είχε υπενοικιάσει τους τίτλους περιοδικών του ΔΟΛ από το 2008, προσπάθησε να ενταχθεί στο άρθρο 99 αλλά δεν τα κατάφερε. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα καθώς από το 2010 ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις μισθών.
πρόταση του Δημήτρη Ρίζου στους απλήρωτους του «Αδέσμευτου Τύπου» να παραιτηθούν χωρίς αξίωση για αποζημίωση προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους εξόργισε τους δημοσιογράφους που αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων. Στην πρόταση των σωματείων να πληρώσει ένα μισθό και να δοθεί χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής, ο εκδότης της εφημερίδας με δημόσια ανακοίνωση του, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι θέλουν να κλείσουν την εφημερίδα και εξυπηρετούν ύποπτα σχέδια. Typologies. @Με 83,7% ο Σταύρος Ψυχάρης και με 5,9% ο Βίκτωρας Ρέστης στο ΔΟΛ! Ένα βήμα προς την έξοδο από το Χρηματιστήριο έκανε ο ΔΟΛ την Παρασκευή. Η γενική συνέλευση ενέκρινε ξανά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,5% και υπάρχουν πλέον δύο ενδεχόμενα για τη διαγραφή του από το χρηματιστήριο. Αν ο Σ. Ψυχάρης αυξήσει το ποσοστό στο 90% τότε με νέα δημόσια προσφορά αγοράς μετοχών ο ΔΟΛ θα βγει στο χρηματιστήριο, ενώ αν φτάσει στο 95% τότε μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο του με απόφαση από τη γενική του συνέλευση. Αν ο Β. Ρέστης δεν συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά 7,5 εκατ. ευρώ τότε ο Σ. Ψυχάρης θα αποκτήσει τον έλεγχο του ΔΟΛ και θα τον οδηγήσει εκτός του χρηματιστηρίου.
@Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA επέλεξαν, κατά πλειοψηφία, οι έλληνες τηλεθεατές για να ενημερωθούν σχετικά με τις πρόσφατες, κρίσιμες εξελίξεις. Λιγότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, επέλεξαν να ενημερωθούν καθημερινά από τις ειδήσεις του MEGA, τον μήνα Νοέμβριο. Με ποσοστό 25,3%, τις καθημερινές, και 6,7 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη ALPHA, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης. @Επαφές έχει ξεκινήσει η διοίκηση της ΕΡΤ με παραγωγούς για την επιλογή σίριαλ με στόχο να προβληθούν τον Οκτώβριο του 2013, μπορεί και νωρίτερα!Μάλιστα ανάμεσα στις προτάσεις είναι και κάποιες σειρές που «κόπηκαν» από το Mega. Τρεις έως πέντε ελληνικές σειρές συζητούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας οπτικοακουστικής αγοράς! Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων λήγει στα τέλη Ιανουαρίου! Μάλιστα λόγω της απώλειας των εσόδων που άγγιξε το 30%, τα στελέχη του προγράμματος θα κινηθούν με βάση το χαμηλότερο κόστος!
@Μπορεί στο νεανικό κοινό να μην χτυπά υψηλές τηλεθεάσεις,ωστόσο,στο σύνολο το 'SOS' είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της απογευματινής ζώνης.Χθες,Σάββατο 01/12 η εκπομπή της Αννίτας Πάνια σημείωσε το υψηλό 24,6% στο σύνολο & 12,7% στο κοινό 15-44. -Πρωτιά για τον Alpha και στη ζώνη 19.00-20.00.Το κεντρικό δελτίο του σταθμού σημείωσε 28,7%. Οσο αφορά τη μάχη των 20.00,το Mega παρέμεινε πρώτο με 22,2% έναντι 18,2% του Star & 18,1% του Ant1.Στα νεανικά κοινά,η πρωτιά του Star ήταν άνετη με 26,8%.
 @ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΗΕΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταδικάζει ομόφωνα τις μεθοδεύσεις με τις οποίες η ιδιοκτησία του «ALTER» επιχειρεί να ανοίξει τον σταθμό, χωρίς να έχει εκπληρώσει τη βασική της υποχρέωση, την καταβολή δηλαδή των δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζόμενους. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν σε μερίδα εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων –συντάκτες, τεχνικούς και διοικητικούς- είναι έκδηλο ότι αποσκοπούν στη διάσπαση της συνοχής και της ενότητας των εργαζομένων, που επί μήνες μάχονται για τα δεδουλευμένα τους αντιμετωπίζοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της εργοδοσίας. Επισημαίνουμε την δήλωση του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας κ. Γκότση στην τριμερή συνάντηση της παρασκευής ενώπιον του υφυπουργού εργασίας κ. Παναγιωτόπουλου ότι “ ..καμία από αυτές τις υποσχέσεις δεν πρόκειται να υλοποιήθεί αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία του άρθρου 99 και πάντα με την προϋπόθεση ότι θα εξακολουθήσει να υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτή, αφού από μόνος του ο μεγαλομέτοχος κ. Κουρής αδυνατεί να καλύψει το όποιο κόστος της εξυγίανσης της εταιρείας.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…