Νέα Μνημόνια και αποκαλύψεις κουρέματος... στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΕ νέα Μνημόνια αλλά και αποκαλύψεις οικονομίας καταγράφει ο Κυριακάτικος Τύπος την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται σύμφωνα με το greekmme. Πιο συγκεκριμένα το 'Πρώτο ΘΕΜΑ' καταγράφει ότι "Δραματικές διαβουλεύσεις Σαμαρά με την Τρόικα κορυφής με Μέρκελ. Λαγκάρντ και Ολάντ-Βάλτε πλάτη να μην καταρρεύσουμε-Η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει και άλλα βάρη, πιέσεις για συμβιβασμό στο θέμα του Δημοσίου και των δόσεων, τα σενάρια για Εθνική και Eurobank, αγωνία για χιλιάδες υπαλλήλους των δύο τραπεζών. Το 'ΕΘΝΟΣ Κυριακής' τονίζει ότι 'Ποιοι και γιατί θέλουν να χαλάσουν τον γάμο Εθνικής με την Eurobank-Τορπίλη ΔΝΤ στις Ελληνικές τράπεζες-Το μεγάλο παζάρι για την τελική λύση και ο ρόλος των Γερμανών, ξεκαθαρίζει το τοπίο στο ραντεβού της τρόικας με τον Σαμαρά και έπεται συνέχεια".
@Με τίτλο: "Κατάθεση-βόμβα για τον Καραμανλή" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τι είπε στον ανακριτή κορυφαίος πρώην υπουργός. Η εφημερίδα κάνει λόγο για την "εταιρεία-"φάντασμα" και το μυστηριώδες πρόσωπο που συνδέει τις υποκλοπές με τα σενάρια δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού", ενώ το ρεπορτάζ αναφέρεται στους Ρώσους πράκτορες και την αλλαγή στο δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου την τελευταία στιγμή. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ούτε... χρυσή, ούτε... αυγή!". Και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται ότι ούτε... χρυσή, ούτε... αυγή είναι! Σε... μαύρα μεσάνυχτα παραπέμπει η κοινοβουλευτική και η εν γένει πολιτική της συμπεριφορά! Προκαλεί, κραυγάζει, υβρίζει, χειροδικεί και ασχημονεί κατά κόρον και κατά σύστημα, εντός και εκτός Βουλής, θεωρώντας προφανώς ότι με τον τρόπο αυτό θα καρπωθεί την οργή της ελληνικής κοινωνίας για το πολιτικό σύστημα".
@H 'Kυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' προσθέτει ότι "Σαρκοβόρα Τρόικα-Μοντέλο Κύπρου πάνω από την Ελλάδα-Οι δανειστές εκβιάζουν πάλι για όλα, καθυστερεί η δόση των 8.8 δις και η Κυβέρνηση φτάνει στα όριά της-Ο γόρδιος δεσμός για το deal Eurobank με την Εθνική και η λύση τρόμου για τα 600.000.000 ευρώ που αναζητούνται"....Το ΄ΒΗΜΑ Κυριακής' συμπληρώνει ότι "Δραματικοί διάλογοι Στουρνάρα και Τρόικας για τράπεζες και απολύσεις-Πάρτε τα κλειδιά-Δεν αντέχουμε άλλο πια νέα μέτρα αλλιώς συζητήστε με τον Τσίπρα-Η πολιτική Μέρκελ παράγει ακροδεξιά εξτρώματα".
@Η 'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ' αποκαλύπτει ότι "Η Τροίκα στο Μαξίμου όπου Στουρνάρας και Μανιτάκης σφάζονται, η κοινωνία στενάζει-Δείγμα ζωής σε 450.000 οικογένειες-Κρίση στα άκρα με παραδείγματα σοκ" από την εφημερίδα. Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προβλέπει ότι "Κατώτατος μισθός πολλών ταχυτήτων-Με ηλικιακά, γεωγραφικά και άλλα κριτήρια προτείνονται από το υπουργείο Εργασίας" οπότε να ξέρετε ότι ο κατώτατος...θα γίνει πιο κατώτατος μισθός...
@Ο Έλεύθερος ΤΥΠΟΣ' υπογραμμίζει ότι "Νέα δεδομένα για τους υποψήφιος ΑΕΙ-Ανατροπές σε εισακτέους και βάσεις-Οι πρώτες σχολές με πτώση στα Πολυτεχνεία και μειώσεις σε σχολές Πληροφορικής-Και οι απρόσιτες σχολές σε Ιατρική, Νομική και Φιλολογίες". Το 'ΠΑΡΟΝ' επισημαίνει ότι "Με την μορφή έκτακτης εισφοράς και μετά βλέπουμε...Κουρεύουν τις καταθέσεις-Από ένα ως τρία τα εκατό για λογαριασμούς πάνω από 100.000 ευρώ-Συζητείται στο υπουργείο Οικονομικών ως έσχατη λύση για την μαύρη τρύπα στα έσοδα". Τέλος το ΄'ΑΡΘΡΟ" καταλήγει ότι "Με κυνική αυθαιρεσία ο Μανιτάκης κατασπαταλά χρήματα από τον ιδρώτα των πολιτών από χαράτσια, περικοπές και εισφορές-Υπουργός επίορκων και σπατάλης ενώ με λογική μπαχτατζή η ΔΗΜ.ΑΡ δεν σέβεται την υπογραφή της".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…