Τα μικρά κανάλια έχουν ζουμί...

@Και ξαφνικά υπάρχει ενδιαφέρον για τα μικρά κανάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο όμιλος Βαρδινογιάννη αναζητάει στην Αττική περιφερειακό σταθμό να αγοράσει, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «χτύπησε» την πόρτα του Channel Nine, χωρίς όμως να εισπράξει θετική απάντηση. Ταυτόχρονα στον κύκλο συμφερόντων του Φ. Βρυώνη εκτός από το Extra εντάχθηκε και το κανάλι GR του Μακη Τριαντάφυλλοπουλου. Η στροφή στα μικρά κανάλια γίνεται γιατί προσφέρουν με πολύ μικρότερο εργασιακό κόστος περισσότερα έσοδα κυρίως από το Telemarketing, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν να πάρουν θέση ενόψει της οριστικής ψηφιακής μετάβασης.
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Ο ΕΔΟΕΑΠ, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΠΣΑΤ και με την υποστήριξη του Γενικού Νομαρχιακoύ Νοσοκομείου Αθηνών ¨Η Ελπίς¨ ,οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο του Οργανισμού στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 10.00 – 14.00 . H εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας.Eίναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. H σημασία του να είναι κάποιος εθελοντής αιμοδότης αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο του είναι ανεκτίμητη .Η προσφορά αυτή είναι μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία.
@Παρέμβαση στον πρωθυπουργό ετοιμάζουν να ασκήσουν οι μεγάλοι εκδότες για να καταργηθεί άμεσα η δημοσίευση των ισολογισμών. Το αίτημα της ΕΣΗΕΑ, όπως διατυπώθηκε από την αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ, μπορεί να έγινε αποδεκτό από τον Κωστή Χατζηδάκη, όμως η ΕΙΗΕΑ έχει άλλη άποψη. «Δεν θα αφήσουμε τους μικρούς να μας παίρνουν διαφήμιση» είπε μεταξύ άλλων εκδότης, σχολιάζοντας το ζήτημα και προαναγγέλλοντας το «πάγωμα» της σχετικής τροπολογίας, με αίτημα προς τον Πρωθυπουργό. Νωρίτερα, ο Κ. Χατζηδάκης είχε δεσμευτεί πως θα κατέθετε δύο εβδομάδων διάταξη με την οποία θα παρέτεινε το καθεστώς δημοσίευσης των ισολογισμών για δύο χρόνια, με το εύλογο επιχείρημα που χρησιμοποίησε η ΕΣΗΕΑ πως θα χαθούν άλλες 2.500 θέσεις εργασίας στον Τύπο, ενώ συνάμα δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για τη λειτουργία του ΓΕΜΗ. Τώρα, απομένει να φανεί αν η κυβέρνηση θα ικανοποιήσει και σε αυτό το σημείο τους ισχυρούς του Τύπου.
@Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η καλοκαιρινή σεζόν καταφθάνει ολοταχώς, αρκετά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης προετοιμάζουν τη ραδιοφωνική τους παρουσία στα τυπικά πλέον θέρετρα των κατοίκων της συμπρωτεύουσας. Ένας σχετικά μικρός αριθμός ραδιοφωνικών σταθμών έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό μια «συνεργαζόμενη» συχνότητα στο νομό Χαλκιδικής, στην οποία μπορούν να συντονίζονται οι φανατικοί ακροατές του σταθμού καθώς κάνουν τα μπάνια τους κατά την εκδρομή του Σαββατοκύριακου ή κατά την καλοκαιρινή τους άδεια. Μια νέα είσοδο στα ερτζιανά των χερσονήσων της Χαλκιδικής κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Θεσσαλονικιός Plus, ο οποίος ανέλαβε το παράρτημα του προσφάτως χρεωκοπημένου Star FM στους 88,2. Η είσοδος είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθότι ο σταθμός έχει πιάσει εξαιρετικά υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των ακροατών, ενώ ήδη η καλοκαιρινή συχνότητα προμοτάρεται με ραδιοφωνικά σποτάκια. Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από τη Χαλκιδική επανήλθε και η αναμετάδοση του Imagine από την πάλαι ποτέ δημοτική συχνότητα του «πρώτου ποδιού» στους 102,3. Ο επίσης εξαιρετικά δημοφιλής Zoo Radio εκπέμπει και φέτος από τους 87,8 με βελτιωμένο σήμα και RDS. Στα ελληνόφωνα, τη συχνότητά των 95,1 στη Χαλκιδική έχει εξασφαλίσει το Κοσμοράδιο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…