Απολογίες για μετόχους, ταμεία χρεοκοπίας και νέο λουκέτο

@Σε απολογία καλούνται την Τρίτη ο Σκάι 100,3 σχετικά με την πρόσφατη μεταβίβαση των μετοχών του Π. Κυριακίδη, αλλά και η ΕΡΤ για τη μη εφαρμογή της απόφαση του συμβουλίου για την επίγεια αναμετάδοση του Euronews και του Euronews Greece. Επίσης, σε ακρόαση καλούνται οι υπεύθυνοι του 902 TV για τον έλεγχο βιωσιμότητας του τηλεοπτικού σταθμού” και την “εύλογη ή μη διακοπή και επανάληψη λειτουργιάς του”. Ο φάκελος του σταθμού έχει ανατεθεί σε ειδικούς επιστήμονες και πλέον το ζήτημα αναμένεται να φτάσει στην ολομέλεια της Αρχής.
@Πόλεμος ΟΤΕ -Forthnet για τηλεφωνία και media. Στέλεχος του ΟΤΕ σε δηλώσεις του «φωτογράφησε» τη Forthnet υπονοώντας πως η τηλεπικοινωνιακή προσφορά της ήταν κάτω του κόστους, θέτοντας εμμέσως ζήτημα βιωσιμότητας για την εταιρεία. Η Forthnet έχοντας ήδη πετύχει σημαντική αύξηση των εσόδων από την συνδυαστική προσφορά τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης επέλεξε να μην σχολιάσει.Την ίδια ώρα ο ΟΤΕ ανακοίνωσε 149.031 συνδρομητές στον ΟΤΕ TV σημειώνοντας αύξηση κατά 137% σε σχέση με το τρίμηνο του 2013, χωρίς όμως να δίνει περισσότερα στοιχεία για το κόστος του εγχειρήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως το κόστος προγράμματος πλησιάζει τα 60 εκατ. ευρώ και τα έσοδα τα 15 εκατ. ευρώ.
@Στην τρίτη θέση πέρασε το Star με 11,4% μετά τη μεγάλη υποχώρηση του Alpha κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες τη Μεγάλη Βδομάδα. Πρώτο το Megaμε 18,3% και δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 17,7%. Ο Σκάι έπεσε στο 8,1% και η ΝΕΤ ανέβηκε στο 7%.
@Θα συμμετάσχει ή όχι το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας; Το Ταμείο έχει συνολικά 587.513 μετοχές της τράπεζας, και αύριο, Δευτέρα συγκαλείται η έκτακτη γενική συνέλευση του ΔΣ ΕΤΑΠ ΜΜΕ για να αποφασίσει τι θα πράξε. Το γεγονός πως το Ταμείο έχει μικρότερο αριθμό μετοχών στην Εθνική σε σχέση με τα άλλα ταμεία σημαίνει πως έχει και λιγότερες επιπτώσεις από τις εξελίξεις στην τράπεζα. Ταυτόχρονα όμως δεν φαίνεται να μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι διευθύνσεις του ταμείου στην αύξηση διότι ορισμένες εξ αυτών έχουν προβλήματα ρευστότητας. Επίσης το διογκούμενο πρόβλημα για το Ταμείο είναι πως υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ του προϋπολογισμού και των πραγματικών εσόδων από το αγγελιόσημο.
ανακοίνωση του ο Αντ. Δελλατόλα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας. Κλείνει η εφημερίδα «6 μέρες», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ως καθημερινό φύλλο και έπειτα έγινε εβδομαδιαία, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδότη Αντώνη Δελλατόλα. Με επιστολή του προς τους εργαζόμενους στην εφημερίδα, συντάκτες και μη, επιστολή η οποία αναρτήθηκε και στο ενημερωτικό site του φύλλου, ο Αντώνης Δελλατόλας,
 @Αναβολή πήρε η πρεμιέρα της εκπομπής «Ήρωες ανάμεσά μας» που θα παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς. Η εκπομπή ήταν να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, όμως λόγω της Eurovision και του τελικού του Europa League οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να αρχίσει η εκπομπή μία εβδομάδα αργότερα. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Σάκη να μας συστήνει τους καθημερινούς ήρωες στις 20 Μαΐου και δεν αποκλείεται να προβληθούν δύο επεισόδια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…