Η σειρά του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, οι πάροχοι δικτύου και περιεχομένου...

@Για ακόμα μια φορά ο παρουσιαστής έκανε το καυστικό του σχόλιο...Δεν είναι ότι είχαν καιρό να τσακωθούν on air, αλλά είπαν να το επαναλάβουν! Έτσι και το πρωί της Τετάρτης, η παρέα του «Πρωινό mou» ανέβασε τους τόνους με αφορμή τα Mad Video Music Awards και τις κατηγορίες των βραβείων τους. Ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων είπε ότι οι κατηγορίες είναι επίτηδες πολλές για να βραβεύονται περισσότεροι καλλιτέχνες, ώστε να είναι ευχαριστημένοι και παράλληλα να γεμίζει η βραδιά της απονομής. «Εφευρίσκουν βραβεία για να γεμίσουν τη βραδιά. Δεν μπορεί να είναι άλλο το βραβείο για τον καλλιτέχνη της χρονιάς και άλλο για τον άντρα καλλιτέχνη. Απόδειξη ότι δεν πάνε όλοι οι καλλιτέχνες κάθε χρονιά. Έχει παρευρεθεί ποτέ κάποιος που δεν έχει πάρει βραβείο;», δήλωσε που εκνεύρισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που είχε αντίθετη άποψη.
@Και ξαφνικά ο Γιάννης Στουρνάρας και το επιτελείο του ανοίγει θέμα με το αγγελιόσημο. Οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ τελείωσαν βλέπετε και το θέμα επείγει. Σύμφωνα με πληροφορίες του blog στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ κατέφθασε έγγραφο του υπουργείου Εργασίας στο οποίο επισυνάπτεται η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών. Με αυτό ζητείται να παραδοθεί από το ταμείο έως τις 30(!) Ιουνίου αναλυτική καταγραφή με τα "μη ανταποδοτικά τέλη των φορέων γενικής κυβέρνησης". Δηλαδή για την περίπτωση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ του αγγελιοσήμου. Και για να μη μείνει καμία αμφιβολία για αυτό καταγράφεται η μνημονιακή υποχρέωση να αντιμετωπιστθούν τα ζητήματα "των πόρων υπέρ τρίτων" ενόψει σύνταξης του προϋπολογισμού για το 2014. Καταγράφεται τι ακριβώς εννοούν οι τροϊκανοί υπάλληλοι ως "πόροι υπέρ τρίτων", εξάγουν μόνοι τους το συμπέρασμα ότι τέτοιους πόρους έχουν κυρίως οι ΟΤΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία. Και τέλος ζητάνε να έχει λυθεί το θέμα ως τον Σεπτέμβριο του 2013!
@Η κυριαρχία του Mega στο κοινό 15-44 και η πτώση του ΑΝΤ1 στην 4η θέση της ημερήσιας τηλεθέασης του νεανικού κοινού ήταν τα δύο στοιχεία που χαρακτήρισαν την χθεσινή τηλεθέαση. Το Μεγάλο Κανάλι πρώτευσε στο νεανικό κοινό με 24,2%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha, με 14,0%. Ακολούθησε το Star, με 13,8% και πιο πίσω ο ΑΝΤ1, με 13,3%. Στην prime time του ίδιου κοινού εξάλλου, η κυριαρχία του Mega είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη, αφού ήταν πρώτο με 24,3% έναντι 16,8% του Alpha, 12,2% του Star, 10,9% του Σκάι και μόλις 9,0% του ΑΝΤ1.
@Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα συμμετάσχει κανονικά στο διαγωνισμό για ανάδειξη ψηφιακού παρόχου, ο οποίος λήγει την Παρασκευή 28 Ιουνίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν λίγη ώρα στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. «Δεν υπάρχει πρόθεση να γίνει διαγωνισμός χωρίς δημόσιο φορέα τηλεόρασης» ανέφερε ο Υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο να παραταθεί το deadline του διαγωνισμού. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός αφορά ανοιχτή δημοπρασία για την ανάδειξη των παρόχων του ψηφιακού τηλεοπτικού δικτύου, στο πλαίσιο της πλήρους μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…