Loading…
Breaking News
recent

Ψηφιακό φθινόπωρο, δάνεια και μεγάλες αντοχές...

@Συχνότητες: Μετά την κατάργηση της ΕΡΤ, ακολουθεί και η απώλεια μιας ψηφιακής πλατφόρμας για η Δημόσια Τηλεόραση Με απόφαση του «υφυπουργού του λουκέτου», Σίμου Κεδίκογλου και του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, η ΝΕΡΙΤ θα αποκτήσει δύο ψηφιακούς διαύλους, αντί των τριών που κατείχε η ΕΡΤ ΑΕ για την ανάπτυξη του τηλεοπτικού δικτύου σε όλη τη χώρα. Η ΕΡΤ με την προηγούμενη απόφαση είχε κατάφερε να προσφέρει ελεύθερα προγράμματα σε Υψηλή Ευκρίνεια.
Mega : Συνεχίζονται οι επαφές του Πέτρου Μπούττου για το πρωινό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Η μετεγγραφή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκόρδα στον ΑΝΤ1 αφήνει κενό, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.
Real FM: Ο Κωνσταντίνος Λαβίθης είναι το νέο πρόσωπο στο Real FM, μετακινούμενος από το ραδιόφωνο του Σκάι. Ο δημοσιογράφος θα καλύπτει την νυχτερινή ζώνη, από τα μεσάνυχτα, ως τις 5.00 το πρωί.
Alter: Την άνοδο του σήματος του στην πλατφόρμα της Digea επιδιώκει το Alter Το κανάλι μεταδίδει από την περασμένη βδομάδα κάρτα με το μήνυμα, “σύντομα κοντά σας” από την αναλογική συχνότητα 62 του Υμηττού.
@«Δ.Τ.»: Με το Νίκο Τσώνη συνταξιούχο δημοσιογράφο και πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ συνέχισε τις μεταδόσεις της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, η κυβερνητική «Δημόσια Τηλεόραση». Ο Παντελής Καψής σε άλλη μια πρωινή συνέντευξή του (ΑΝΤ1) κατηγόρησε πως όσοι βρίσκονται μέσα στο Ραδιομέγαρο είναι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, κατηγόρησαν τον πρώην διευθυντή των «Νέων» για έκδοση πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων.
Mega: Στη δόση του ομολογιακού δανείου των 5,9 εκατ. ευρώ ως το τέλος του έτους , θα κατευθυνθεί ένα μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega κατά 15,1 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 9,2 εκατ. ευρώ, θα πάνε σε υποχρεώσεις αποπληρωμής τηλεοπτικών προγραμμάτων. «Ελευθεροτυπία»: Δάνειο 5 εκατ. ευρώ από τραπεζικό οργανισμό, εξασφάλισε για λογαριασμό της «Ελευθεροτυπίας», ο συνεκδότης της, Χάρης Οικονομόπουλος. Σε εξέλιξη είναι και το σχέδιο αναδιάρθρωσης της «Τρίτης Όψης» που εκδίδει την εφημερίδα.
 ΣΕΠΕ: Καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έκαναν η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΗΠΤΑ για τη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο». Η εφημερίδα διέκοψε την ημερήσια της έκδοση
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.