Ψηφιακό φθινόπωρο, δάνεια και μεγάλες αντοχές...

@Συχνότητες: Μετά την κατάργηση της ΕΡΤ, ακολουθεί και η απώλεια μιας ψηφιακής πλατφόρμας για η Δημόσια Τηλεόραση Με απόφαση του «υφυπουργού του λουκέτου», Σίμου Κεδίκογλου και του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, η ΝΕΡΙΤ θα αποκτήσει δύο ψηφιακούς διαύλους, αντί των τριών που κατείχε η ΕΡΤ ΑΕ για την ανάπτυξη του τηλεοπτικού δικτύου σε όλη τη χώρα. Η ΕΡΤ με την προηγούμενη απόφαση είχε κατάφερε να προσφέρει ελεύθερα προγράμματα σε Υψηλή Ευκρίνεια.
Mega : Συνεχίζονται οι επαφές του Πέτρου Μπούττου για το πρωινό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Η μετεγγραφή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκόρδα στον ΑΝΤ1 αφήνει κενό, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.
Real FM: Ο Κωνσταντίνος Λαβίθης είναι το νέο πρόσωπο στο Real FM, μετακινούμενος από το ραδιόφωνο του Σκάι. Ο δημοσιογράφος θα καλύπτει την νυχτερινή ζώνη, από τα μεσάνυχτα, ως τις 5.00 το πρωί.
Alter: Την άνοδο του σήματος του στην πλατφόρμα της Digea επιδιώκει το Alter Το κανάλι μεταδίδει από την περασμένη βδομάδα κάρτα με το μήνυμα, “σύντομα κοντά σας” από την αναλογική συχνότητα 62 του Υμηττού.
@«Δ.Τ.»: Με το Νίκο Τσώνη συνταξιούχο δημοσιογράφο και πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ συνέχισε τις μεταδόσεις της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, η κυβερνητική «Δημόσια Τηλεόραση». Ο Παντελής Καψής σε άλλη μια πρωινή συνέντευξή του (ΑΝΤ1) κατηγόρησε πως όσοι βρίσκονται μέσα στο Ραδιομέγαρο είναι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, κατηγόρησαν τον πρώην διευθυντή των «Νέων» για έκδοση πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων.
Mega: Στη δόση του ομολογιακού δανείου των 5,9 εκατ. ευρώ ως το τέλος του έτους , θα κατευθυνθεί ένα μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega κατά 15,1 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 9,2 εκατ. ευρώ, θα πάνε σε υποχρεώσεις αποπληρωμής τηλεοπτικών προγραμμάτων. «Ελευθεροτυπία»: Δάνειο 5 εκατ. ευρώ από τραπεζικό οργανισμό, εξασφάλισε για λογαριασμό της «Ελευθεροτυπίας», ο συνεκδότης της, Χάρης Οικονομόπουλος. Σε εξέλιξη είναι και το σχέδιο αναδιάρθρωσης της «Τρίτης Όψης» που εκδίδει την εφημερίδα.
 ΣΕΠΕ: Καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έκαναν η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΗΠΤΑ για τη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο». Η εφημερίδα διέκοψε την ημερήσια της έκδοση

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…