Loading…
Breaking News
recent

MEGAλες καταδίκες κια άρωμα ΕΡΤ στη Δημόσια τηλεόραση τύφλας...

@Με “άρωμα” ΕΡΤ η Δημόσια Τηλεόραση του Παντελή Καψή. Από το γραφείο του Παντελή Καψή ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που θα στελεχώσουν την ανυπόστατη “Δ.Τ.” δίπλα στο Γκίκα Μάναλη. Σύμφωνα με το “Βήμα” ην ομάδα απαρτίζουν ο δημοσιογράφος Βασίλης Θωμόπουλος, που θα εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή ενημέρωσης, ο κΔ. Σοφιανόπουλος που θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα, ο Αρίστων Κοντιζάς που θα είναι υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών και ο Χρήστος Κουπελίδης που θα είναι υπέυθυνος των οικονομικών. Είναι άραγε σίγουρος Παντελής Καψής πως οι προτεινόμενοι δεν έχουν υποθέσεις με τη δικαιοσύνη;
ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μελών ΠΑΣΥΜΗΤΕ-Πριν ακόμα προλάβει καλά – καλά ο Καψής, να βγάλει τη νέα προκήρυξη, η Πρόεδρος του ΔΣ ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ έβγαλε ανακοίνωση για να τη διαφημίσει!!! Υποκαθιστώντας το γραφείο Τύπου του Καψή, έσπευσε να πανηγυρίσει για τις 2μηνες ατομικές συμβάσεις που υπονομεύουν τα δικαιώματα και το εργασιακό μέλλον όσων τις υπογράψουν. Χρόνια τώρα έχει επιλέξει το δρόμο του εργοδοτικού συνδικαλισμού. Αυτό επιδιώκει μαζί με κάποιους πρόθυμους να κάνει και τώρα, διασπώντας την ενότητα των εργαζομένων στην ΕΡΤ που δίνουν αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Το προετοιμάζουν ύπουλα όλες αυτές τις μέρες ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ τους εργαζόμενους και αποσπώντας από τις αποφάσεις του συλλόγου μας το σημείο εκείνο που σκόπιμα είχε μπει για να εξυπηρετήσει τη συγκυβέρνηση αγνοώντας, όλα τα άλλα κρίσιμα σημεία όπως:Παραμένουμε στους χώρους της ανοιχτής ΕΡΤ και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.Τονίζουμε ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα ασκήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο το θεμελιώδες δικαίωμά τους εναντίον της άκυρης απόλυσής τους.
@ Την καταδίκη του δημοσιογραφικού Οργανισμού του MEGA CHANNEL αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε απόφασή του που εξεδόθη στις 31-7-2013. Η εκδίκαση της υπόθεσης αφορούσε αγωγή που είχε υποβάλλει ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος, κατά στελεχών του καναλιού αλλά και εναντίον του ίδιου του δημοσιογραφικού Οργανισμού. Σύμφωνα με την αγωγή (την οποία υποστήριξε στο δικαστήριο ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης), δημοσιογράφοι του MEGA, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Καμπουράκης, τις ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο με την πτώση του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού Χρήστου Ζαχόπουλου από το μπαλκόνι της οικίας του στο Κολωνάκι, υποστήριζαν δημόσια ότι ο Στέφανος Χίος είχε προβεί σε υποκλοπή συνομιλίας του Καμπουράκη, ο οποίος είχε πει ότι και η «Όλγα Τρέμη είχε δει το επίμαχο DVD» με τις ιδιωτικές σκηνές του Ζαχόπουλου με την Τσέκου. Μετά από λίγο καιρό και αφού είχε ασκηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση κατά του Χίου (από την Εισαγγελία Πρωτοδικών) επί εποχής Ράικου, ο Χίος αθωώθηκε για την κατηγορία της υποκλοπής και στράφηκε κατά του ΜEGA και όσων δημόσια τον είχαν δυσφημίσει...
@To γερμανικό εκδοτικό συγκρότημα Springer επιχειρεί με συνέπεια μια ψηφιακή στροφή. Με επιτυχία όπως φαίνεται και με τη στρατηγική να γίνει ένας όμιλος online ΜΜΕ, επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες. Στον αιώνα της μαζικότητας πρέπει και τα μέσα ενημέρωσης να είναι διαφορετικά διαμορφωμένα για να αγγίξουν το μεγάλο κοινό» υποστηρίζει ο Άξελ Σπρίνγκερ, γιος της δυναστείας εντύπων Springer από το Αμβούργο. Το αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας το βλέπουμε στην εφημερίδα Bild, η οποία πουλά τα περισσότερα φύλλα στην Ευρώπη, περί τα 2,5 εκατομμύρια ημερησίως.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Παγώνει» η αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών στην ΕΕΤΤ. Η αδυναμία της Επιτροπής να αναζητήσει το φορέα που θα αναλάβει τη μεταφορά του ραδιοφωνικού σήματος, καθυστερεί την υλοποίηση της Μνημονιακής υποχρέωσης, προκήρυξης των ραδιοφωνικών αδειών από του ΕΣΡ.
Από το Blogger.