Loading…
Breaking News
recent

NOVA για ΣΚΑΙ και Αλαφούζο: Γιάννη μου το μαντήλι σου...

@Τείνει να γίνει θεσμός κάθε χρόνο από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ η παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, η οποία επιχειρεί να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε όμηρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Αυτές είναι μερικές από τις αιχμηρές εκφράσεις της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της NOVA, ρίχνοντας "λάδι στη φωτιά" στην κόντρα που... ...έχει αναζοπυρωθεί τα τελευταία 24ωρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της NOVA: Με αφορμή τη νέα προσπάθεια παραπληροφόρησης του φίλαθλου κοινού, από την διοίκηση του ΣΚΑΪ, το γραφείο Τύπου της Nova επισημαίνει τα εξής: Η διοίκηση του ΣΚΑΪ έρχεται να δικαιώσει την λαϊκή ρήση «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Κι αυτό γιατί τείνει να γίνει θεσμός, κάθε χρόνο ο ΣΚΑΪ, παραβιάζοντας δικαστικές αποφάσεις, αγνοώντας Νόμους και κανόνες της Πολιτείας, να υποκλέπτει το τηλεοπτικό προϊόν των αγώνων της Super League, για το οποίο η Nova πληρώνει τεράστια χρηματικά ποσά, συντηρώντας στην ουσία το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Από την άλλη, στην προσπάθειά της να θολώσει τα νερά, η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί τα δελτία των σταθμών της για να προβάλει κατασκευασμένες ειδήσεις συκοφαντώντας τη Nova, πρακτική για την οποία υποβάλλονται μηνύσεις.
@Σε αυτές απαντά «ωρυόμενος» ο ΣΚΑΪ πως «δε θα τον φιμώσει κανείς», αλλά μάταιος κόπος διότι ουδείς έχει τέτοια πρόθεση αλλά και δυνατότητα. Απλά η Nova θέλει να προστατευτεί από τους «προστάτες» της νομιμότητας. Η Nova έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της μέχρι κεραίας προς τη Super League και όλες τις ΠΑΕ που σέβονται τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Σέβεται και τιμά τους φιλάθλους όλων των ομάδων και έχει κτίσει μια σχέση μαζί τους που έχει δοκιμαστεί πολλά χρόνια τώρα. Η Nova, όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί ως εργαλείο χάριν των συμφερόντων της. Δυστυχώς, η διοίκηση του ΣΚΑΪ επιχειρεί να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε όμηρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Τέλος η Nova, δεν θεωρεί την προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη ως «απειλή», όπως την χαρακτήρισε ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωσή του. Ως τέτοια, θέλει να την εμφανίζει μόνο όποιος εν γνώσει του λειτουργεί παραβατικά. Όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατέψουμε τη Nova από πρακτικές όπως αυτές της διοίκησης του ΣΚΑΪ.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.