Νέα...εφημερίδα Κουρή, άδειες από το 2010 και ΔΟΛ με παραιτήσεις

@Δεν είναι αλήθεια ότι η ανακληθείσα παραίτηση του Βασίλη Χιώτη σχετίζεται με την απόσυρση του σχεδίου συρρίκνωσης του ραδιοσταθμού Βήμα 99,5. Το παρ΄ολίγον διαζύγιο μεταξύ... ... του προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη και του διευθυντή του ραδιοσταθμού και εκπομπάρχη, έλκει τις αιτίες του σε θέματα πολιτικής και χάραξης στρατηγικής αλλά και με πρόσωπα και καταστάσεις. Τόσο ο Ψυχάρης όσο και Χιώτης συχνά διαφωνούσαν για πολλά ζητήματα ενώ ο Μυτιλιναίος δημοσιογράφος πολύ συχνότερα κοντραριζόταν με το “big boss” για τις επιλογές και τα πρόσωπα εντός του ΔΟΛ μιας και το Βήμα FM θεωρείτο τελευταίο προπύργιο αυτονομίας. Η επέλαση ωστόσο του εκ βορείων προαστίων ορμώμενου γκαλερίστα, Π. Κουβουτσάκη στον ΔΟΛ έφερε από την πρώτη στιγμή στα κάγκελα (και) τον Βασίλη Χιώτη. Το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται πλέον χωρίς αρμοδιότητες και ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός ΔΟΛ, δύο μόνο εξηγήσεις μπορεί να έχει.
@Το έντονο παρασκήνιο για την KONTRA NEWS. Δεν θα λέγεται ΑΥΡΙΑΝΗ, παρά τον εκβιασμό που επιχείρησε στους απλήρωτους της ΑΥΡΙΑΝΗΣ την προηγούμενη εβδομάδα...Την είδηση έφερε στην δημοσιότητα η φιλικά προσκείμενη στον Κεφαλονίτη εκδότη εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ". Η οποία προς έκπληξη μας ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ "ΜΑΝΤΕΨΙΑ" ΤΗΣ. Αφού την είδηση επιβεβαίωσε......η στήλη typologies, της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ, η οποία ανήκει στον Μάκη Κουρή αδελφό του Γιώργου, η οποία έγραψε: "Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η εφημερίδα “Kontra News” από το Kontra Channel με τιμή 50 λεπτά." Σχετικά με την κυκλοφορία της εφημερίδας του Γιώργου Κουρή, είχε προηγηθεί -παραδόξως πετυχημένη μαντεψιά" από την εφημερίδα ¨ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ". Χρησιμοποιούμε τον όρο "μαντεψιά" αφού η εν λόγω εφημερίδα τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μορφή της έχει...επαναλειτουργήσει το ALTER και έχει επανακυκλοφορήσει την ΑΥΡΙΑΝΗ...σχεδόν τόσες φορές όσες έχει τάξει ο Κουρής στους εργαζόμενους ότι...θα πληρώσει. Δηλαδή...άπειρες.
@Απόφαση 3578/2010: «Αυθαίρετη κατάληψη συχνοτήτων» που αντιβαίνει στο Σύνταγμα...Τη βαθιά περιφρόνησή της στην απόφαση 3578/2010 απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ συνιστά η προωθούμενη διάταξη στο νομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας της εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών χωρίς άδεια. Κι αυτό γιατί το ΣτΕ έχει εκθέσει αναλυτικά πως αυτό το καθεστώς είναι αντισυνταγματικό αφού επιτρέπει σε όσους κατέλαβαν τηλεοπτικές συχνότητες να συνεχίσουν να παρανομούν αποκλείοντας όσους περιμένουν (ακόμη) την προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών. Στην απόφαση ήδη από το 2010, υπάρχει ρητή αναφορά στην «ολοκλήρωση μιας το ταχύτερον δυνατόν κινουμένης διαδικασίας αδειοδοτήσεως”...
@Τριπλή πρόταση από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τον Παντελή Καψή. Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης μιλώντας στο Real FM πρότεινε να αναλάβουν οι εργαζόμενοι την κάλυψης της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, καλώντας το Γκίκα Μάναλη και την αρμόδια τριμελή επιτροπή να προχωρήσουν σε παράδοση παραλαβή του Ραδιομεγάρου, με τη διαδικασία των 3 μηνών που ορίζει ο νόμος. Επίσης, ο Π. Καλφαγιάννης προσκάλεσε τον εισαγγελέα να ελέγξει αν υπάρχουν ή όχι δολιοφθορές στο κτίριο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…