Μάχη στα πρωνιάδικα και τα μεσημεριανά....κι όποιο αντέξει...

@Aνοδο σημείωσε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή,αν και η μεσημεριανή ζώνη συνεχίζει να ανήκει σε σύνολο & 15-44,σε Mega-Αnt1 αντίστοιχα. Ο μέσος όρος της 'Ελένης' άγγιξε το 17.2% στο σύνολο και 24.1% στο κοινό 15-44.Το 'Μελέτησέ το' άγγιξε το 13.2%,ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη περιορίστηκε στο 8.9%.Τις εντυπώσεις κέρδισε η Ευα Αντωνοπούλου.Η επικαιρότητα ευνοεί τον ΣΚΑΙ,έτσι το Live σημείωσε το εξαιρετικό 15.3%!
 @Ενδιαφέρουσα εξελίσσεται μέχρι στιγμής η αρένα των 7.00-10.00.Αν και οι ανταγωνιστές δεν είναι πολλοί,η μάχη είναι σκληρή ανάμεσα σε Mega-Ant1. Χθες, για πρώτη φορά το δίδυμο Καμπουράκης-Οικονομέας πέρασε μπροστά σημειώνοντας 28.9%. Ακολούθησε ο Γιώργος Παπαδάκης με 25.5%. Στο κοινό 15-44,το Mega επικράτησε με 20.7%,έναντι 16% του Πρωινού Ant1. @Μία απόφαση που την περιμέναμε και το 2013, αλλά τελικά η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision, σώθηκε στο...παρα πέντε. Φέτος, όμως, η Κύπρος δεν θα στείλει συμμετοχή, όπως αποφάσισε το ΡΙΚ. H σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Συμβούλιο κατέληξε στην απόφαση αυτή, αφού προσμέτρησε και τα αισθήματα της κοινής γνώμης όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Έλαβε επίσης υπόψη την περαιτέρω μείωση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ για το 2014, και την ανάγκη για δραστικές περικοπές στις δαπάνες για τα προγράμματα».
@Παραμένει στην πρώτη θέση το δελτίο ειδήσεων του Mega με ποσοστό 24,7% και κατά μέσο όρο 634 χιλ. θεατών. Ο Alpha είναι δεύτερος με 20,7% (423.000) και ο ΑΝΤ1 τρίτος με 19,8% αλλά περισσότερους τηλεθεατές (512.000). Το Star με 16,2% είναι στην πέμπτη θέση με 16,2% και 404.000 θεατές και ακολουθεί ο Σκάι με 14%, αλλά μεγαλύτερο μέσο όρος θεατών (433.000). Με 6,3% το δελτίο ειδήσεων της «Δ.Τ.» με μέσο όρο 126.000 θεατές. Αυτή όμως δεν είναι η πλήρης εικόνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» , για το διάστημα από τις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκίνησε το δελτίο ειδήσεων του Star ως τις 29 Σεπτεμβρίου (πενθήμερο) το δελτίο ειδήσεων του Mega είναι πρώτο 24,5% (714.000 θεατές) δεύτερος ο Alpha με 20,6% (463.000) και τρίτο το Star με 19,2% (526.000). Με 17,3% (500.000) ο ΑΝΤ1 και με 15,6% (536.000) ο Σκάι. Η «Δ.Τ.» κινείται μεταξύ ποσοστών 4,6%-4,8%. @Με συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ναζιστικού κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα “NEWSBOMB’” από την ιδιοκτησία του ομώνυμου site. Η εφημερίδα έχει 40 σελίδες και πωλείται πως 0.97 ευρώ. @Με λίγες έως ελάχιστες ενημερωτικές εκπομπές «χτίζεται» σιγά σιγά το πρόγραμμα του Ε!. Κάθε κανάλι όμως, που έχει πανελλαδικής εμβέλειας άδεια επιβάλλεται να μεταδίδει δελτία ειδήσεων. Έτσι, παρά το ότι το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού θα είναι ψυχαγωγικής θεματολογίας, τα στελέχη του κάνουν αλλαγή στο καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του πιστεύοντας ότι θα το ενισχύσουν. Από σήμερα λοιπόν τη σκυτάλη από τον Γιώργο Καραμέρο που παρουσίαζε το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων παραλαμβάνει ο Άκης Παυλόπουλος που από τις 19:30 έως τις 20:30 θα σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας μαζί με τους Γιώργο Τράγκα, Χρήστο Κώνστα, Ανδρέα Καψαμπέλη, Ανδριάννα Ζαρακέλη, Σπύρο Τρίψα και άλλους. Ο Γιώργος Καραμέρος… μετακομίζει τα σαββατοκύριακα όπου θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…