Οι μπαχτατζήδες της TV και το ολίσθημα του Τύπου...

@Οι μπαταχτσήδες Μπόμπολας - Αλαφούζος και το αστρονομικό ποσό που...δεν διαθέτουν για τους ακροατές τους:.....Φαίνεται ότι στις τσέπες των δύο εκδοτών κατοικοεδρεύουν καβούρια, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του enimerosi24: Ματς πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014 έδωσε την Τρίτη το βράδυ η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζοντας τη Ρουμανία εκτός έδρας στη ρεβάνς του 3-1 και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο. Το MEGA αναμένεται να παίξει κυριολεκτικά τα ρέστα του, στοχεύοντας να μείνει χαραγμένο στη μνήμη των τηλεθεατών το τελευταίο ματς που μεταδίδει την Εθνική. Έτσι προγραμματίζει μια σούπερ μετάδοση με pre και post game. Και αν το MEGA έβγαλε απο άλλες πηγές τα λεφτά που έδωσε για την οκταετή συμπόρευση με την πλεον επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα ραδιόφωνα. Mέχρι τώρα έχει διαρρεύσει πως το παιχνίδι της Τρίτης, δεν θα το μεταδώσουν ο Σκάι του Αλαφούζου και ο Sentra του Μπόμπολα ,αφού έκριναν υπερβολικό το τίμημα που αξίωσαν οι Ρουμάνοι.. Αυτό ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 1.000 ευρώ! Μπόμπολας και Αλαφούζος αποφάσισαν πως δεν θα πληρώσουν από 1000 ευρώ για το σουπερ ματς της Εθνικής Ελλάδος γράφοντας κανονικά τους ακροατές τους. Οι κακεντρεχείς μάλιστα έλεγαν στη πιάτσα των ερτζιανών, πως ο Αλαφούζος ασπάστηκε την έσχατη ρήση του Ιορδάνη Τζαμτζή περί παξιμαδιού και δεν του περισσεύει ευρώ στον αγώνα που κάνει να μαζέψει χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Απο την άλλη για τον Μπόμπολα έλεγαν πως οι Ρουμάνοι θα είχαν ενημερωθεί και θα σεβόντουσαν τη νέα πρακτική που ακολουθεί στο αθλητικό ραδιόφωνο δηλαδή τη δωρεάν εργασία.. Φευ!
άξιος μαθητής του Γιώργου Κουρή, εκδότης Αντώνης Πίκουλας ξεπέρασε τον δάσκαλο, αφού όχι μόνο δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στην εφημερίδα "Γαύρος", αλλά απολύει όσους έχουν το "θράσος" να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους !!!.....Έχοντας θητεύσει δίπλα στον "πρωταθλητή στο φέσι" Γιώργο Κουρή, που μαζί με τους άλλους δύο στενούς συνεργάτες του Κεφαλλονίτη εκδότη, Γιάννης Παπαγιάννη και Γιώργο Τσιρογιάννη στην "ΙΣΟΤΙΜΙΑ", είχαν σχηματίσει ένα αξιοζήλευτο "τρίο στούντζες" παραπληροφόρησης για την στήριξη του "δοκιμαζόμενου"...μπαταχτσή εκδότη.
@Μπουνιές, κλωτσιές και γλώσσα πεζοδρομίου από στελέχη Τ/Σ που "κυλιόντουσαν στα πατώματα" ! Στα χέρια ήλθαν ο Διευθυντής Ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης και ο Διευθυντής Προγραμμάτων του σταθμού Σάββας Χατζηγεωργίου.... ...Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, στάθηκε διαφωνία των δύο ανδρών για θέμα που αφορούσε αρχικά ζήτημα της εκπομπής, «Πρωτοσέλιδο», το οποίο εξελίχθηκε σε άγριο καβγά. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν μπουνιές και κλωτσιές στις σκάλες του δεύτερου ορόφου του σταθμού.
 @Αισιοδοξία για το μέλλον της Εφημερίδας των Συντακτών, σε αντίθεση με την αβεβαιότητα και τα σύννεφα που εξακολουθούν να σκεπάζουν την Ελευθεροτυπία. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η "Εφημερίδα των Συντακτών" κρεμάστηκε στα μανταλάκια και η συνεταιριστική προσπάθεια πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας όχι μόνο κατάφερε να ανταπεξέλθει, αλλά έχει καταφέρει να..... αποκτήσει ένα σταθερό αναγνωστικό κοινό. Η Εφηµερίδα των Συντακτών έχει µέση πανελλαδική κυκλοφορία που φτάνει τα 10.000 φύλλα, ενώ τα Σαββατοκύριακα οι πωλήσεις φτάνουν τα 15.000 φύλλα. Τα νούμερα κρίνονται ικανοποιητικά με δεδομένη την κρίση στον Τύπο, ωστόσο η είσοδος ιδιώτη επιχειρηματία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να δοθεί μια μεγαλύτερη ώθηση στην Εφ.Συν.
@"Η αναβολή είναι σκόπιμη και έγινε να κερδίσει χρόνο το Δημόσιο" υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι.Αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου πήρε η πρώτη αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΤ κατά του ελληνικού Δημοσίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Η έδρα ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων του δημοσίου που ζήτησαν χρόνο για να προσκομίσουν στοιχεία.......Η αναβολή προκάλεσε αντιδράσεις από τους εργαζομένους στην ΕΡΑ, τους συνδικαλιστές και τους συνηγόρους τους, οι οποίοι χαρακτήρισαν την αναβολή αδιανόητη, λέγοντας ότι υπόθεση θα έπρεπε να δικαστεί σήμερα. Επίσης, τόνισαν ότι για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε τουλάχιστον το Δημόσιο να είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του, τονίζοντας ακόμη ότι η κίνηση είναι σκόπιμη και γίνεται για να κερδίσουν χρόνο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…