Νέα πτώχευση, τηλεόραση του ΠΑΟ, αλλά και μεζεδοπωλεία...

@Μετά τον Παναθηναϊκό και τηλεοπτικό σταθμό; Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται μαζί με τους επενδυτές που διαθέτει και για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού, έχοντας στο στόχαστρο το E- Channel (πρώην 902 TV) για το οποίο εδώ και 3 μήνες συνεχίζεται η έρευνα του ΕΣΡ για το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Το σχέδιο είναι για τη δημιουργία ενός ραδιοτηλεοπτικού ομίλου ο όποιος θα έχει αντιμνημονιακό χαρακτήρα και θα υποστηρίζει και τον Παναθηναϊκό, παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του επιχειρηματία στα ΜΜΕ. Το εγχείρημα θα στηριχθεί σε αντιμνημονιακές φωνές που είναι πιθανό να προέλθουν κι από το χώρο της αριστεράς.
ίτημα πτώχευσης της εκδοτικής εταιρείας της «Εξπρές» κατέθεσαν δεκάδες εργαζόμενοι εξαιτίας των χρωστούμενων οφειλών που ξεπερνούν πλέον τη μισθοδοσία ενός έτους! Όπως λένε οι εργαζόμενοι που έχουν ζητήσει την πτώχευση της εταιρείας, αυτή χρωστάει και στα ασφαλιστικά ταμεία ποσό που υπερβαίνει τα 8 εκατ. ευρώ.
τηλεοπτικός σταθμός Action 24 μεταδίδει παρέχει την τεχνική κάλυψη στην αποψινή συζητήση της “Κίνησης των 58″! Είναι ο σταθμός που ανήκει κατά 90% στο Διονύση Παναγιωτάκη, τηλεοπτικού παραγωγού και στενού φίλου του Ευάγγελου Βενιζέλου και κατά 10% στον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη για την υπόθεση της Proton bank. Η συζητήση αναμεταδίδεται και από το http://www.protagon.gr/
ν υπάρχει σχέδιο και πότε θα δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες, ρωτάνε τέσσερις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ τους υπουργούς Μεταφορών και Επικρατείας. Μετά τη θετική ψήφο της ΔΗΜΑΡ στο άρθρο 18 με το οποίο νομιμοποιήθηκε προσωρινά και η ψηφιακή μετάβαση της τηλεόρασης, οι βουλευτές, Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάκη, Νίκος Τσούκαλης, Νίκη Φούντα, Βασίλης Οικονόμου, Θωμάς Ψύρρας, κατέθεσαν ερώτηση για τη «μετάβαση στην Ψηφιακή Τηλεόραση και κυρίως η οριστική ρύθμιση της πολυετούς άναρχης χρήσης των συχνοτήτων». Ζητάνε απαντήσεις για το ποιες Ποιες ενέργειες προγραμματίζονται ώστε να εξασφαλιστεί η ημερομηνία που ορίζεται στο Άρθρο 18, δηλαδή η 31η Δεκεμβρίου 2014 για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, πόσα Κέντρα Εκπομπής έχουν ολοκληρώσει τη μετάβασή τους στη ψηφιακή τηλεόραση, κ.α.»
@Πολλά σχόλια, ορισμένες εύστοχες παρατηρήσεις, αρκετά γιούχα, τελικά, όμως, χρήσιμα τα συμπεράσματα από τη δημόσια διαβούλευση για τους «Σκοπούς και τις προτεραιότητες της ΝΕΡΙΤ» (στην ουσία, τι-θέλουμε-από-τη-δημόσια-τηλεόραση), όπως διατυπώθηκαν στην ιστοσελίδα του υπ. Οικονομικών, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη..
@ΕΡΤ: Μέσω του www.ertopen.com συνεχίζονται πλέον καθημερινά οι ραδιοφωνικές εκπομπές από το Α' το Β', το Γ' Πρόγραμμα, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το Kosmos και τη Φωνή της Ελλάδας. Real FM: Μετά το Χατζηνικολάου, η «Ελληνοφρένεια». Ο ραδιοφωνικός σταθμός καλείται σε «απολογία» από το ΕΣΡ, αυτή την Τρίτη για την ...ποιότητα του προγράμματος της συγκεκριμένης χιουμοριστικής εκπομπής. Σκάι: «Το μεζεδοπωλείο», μπαίνει “ανάμεσα στο μαγκαζίνο του Νίκου Ευαγγελάτου και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. Η κωμική σειρά κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα (20.45) και θα μεταδίδεται και κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…