ΑΠΕ, ΔΟΛ και μιντιακά νέα από την Ελλάδα

@Μια εταιρεία που ξεκίνησε, το 2008. να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης νοσηλευτικών μονάδων και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε επιχειρηματικό σχήμα παροχής συμβουλών είναι η «Σ.Π. Ψυχάρης Μέσα Ενημερώσεως ΑΕ». Η τελευταία απέκτησε το 100% των μετοχών του ΔΟΛ, συνεπώς και το σύνολο των συμμετοχών στα ΜΜΕ, από το Mega έως και τις εκτυπώσεις της «Ίριδας».Η αρχική επωνυμία της «Σ. Π. Ψυχάρης Μέσα Ενημερώσεως» ήταν «Ι.Ε Eurohospital συμβουλευτική και διαχειριστική συμβουλευτικών μονάδων ΑΕ», με αρχικό κεφάλαιο ύψους 60.000 ευρώ. Στη συνέχεια η εταιρεία άλλαξε ονομασία σε «S.K.D.S. σύμβουλοι επιχειρήσεων», για να καταλήξει στις 10 Δεκεμβρίου να εξαγοράσει το σύνολο των μετοχών του ΔΟΛ. Typologies.
@Τις τελευταίες μέρες ο υφυπουργός της δημόσιας τηλεόρασης, Παντελής Καψής, έχει ανακινήσει τις διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας της ΔΤ στη Θεσσαλονίκη. Με τους ήδη 20 αργόμισθους να περιμένουν, ο αρμόδιος υφυπουργός, έχει σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινήσει συναντήσεις.Με βάση τον προγραμματισμό του υφυπουργού για εκπομπή προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, ετοιμάζεται εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ3 σε Λ. Στρατού και Αγγελάκη, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με τους 20 αργόμισθους υπαλλήλους της ΔΤ στη Θεσσαλονίκη να κάθονται, και τους εργαζόμενους τις ΕΡΤ3 να εκπέμπουν πρόγραμμα, ο Παντελής Καψής προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτόν και την κυβέρνηση.
@Δεν θα ενταχθεί στο νέο κύμα διαθεσιμότητας του δημόσιου τομέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντιθέτως το Πρακτορείο έχει το δύσκολο έργο κάλυψης της Ελληνικής Προεδρίας. Πριν λίγες μέρες υπογράφηκε από τον Σίμο Κεδίκογλου και η διάθεση ποσού 750.000 ευρώ ως «επιχορήγηση» για την πληρωμή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους του ΑΜΠΕ.
@Πρώτος και με άνοδο ο Real FM με 194 (188) αστάθμιστες απαντήσεις τη βδομάδα 3/12-9/12/2013, έναντι 139 (129) του Σκάι και 135 (132) του Μελωδία. Στις 113 (97) έφτασε ο Athens Radio Dee Jay, και ο Sfera με 109 (93). Σταθερός με 107 απαντήσεις (103) ο Ρυθμός , ενώ «εκρηκτική» είναι η αύξηση για το RED στις 103 απαντήσεις (72). Με 101 (100) ο Kiss FM , με 97 (98) o NovaΣπορ FM και με 96 (97) ο Easy στη δέκατη θέση.
@Δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν το επόμενο διάστημα «στηθεί» ένα νέο media group που θα υποστηρίζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ραδιόφωνο, TV και κυριακάτικη εφημερίδα. **Ποιο μέλος του ΕΣΡ είπε για το πρόστιμο στο Real FM πως «είναι μικρό και παλιά ρίχναμε υψηλότερα»; ** Τα παιδιά «των μπόνους της ΕΡΤ» επιλέγουν στο υπουργείο οικονομικών για τη στελέχωση της «Δ.Τ.» ** Γνωρίζουν στο ΕΣ της ΝΕΡΙΤ ποια ήταν «η πιο δαπανηρή από όλες τις μικτές παραγωγές της ΕΡΤ με κόστος επεισοδίου 35.800 πλέον ΦΠΑ», σύμφωνα με το πόρισμα (σελ 17-18) των επιθεωρητών ελεγκτών δημόσιας διοίκησης; Υπάρχει καμία συγγενική σχέση; **Μόλις …4.500 ευρώ δαπάνησε το υπουργείο οικονομικών για τις κλειδαριές στο Ραδιομέγαρο. Δουλίτσες, δουλίτσες, δουλίτσες…**Τηλεοπτικός σταθμός εξακολουθεί να υποστηρίζει έμμεσα τη Χρυσή Αυγή από το μοναδικό talk show που διαθέτει. Το νεοφιλελεύθερο πάθος είναι αυτό για τους νεοναζί, δεν κρύβεται. ** «Χάθηκε» όμως από τις εφημερίδες, η ιστορία των διαπραγματεύσεων που είχε ιδιοκτήτης καναλιού να πουλήσει το σταθμό στο νεοναζιστικό μόρφωμα. **Δεν διάβαζε «Θέμα» ο Πέτρος Τατσόπουλος ως και σήμερα. Έτσι προφανώς εξηγείται η διάθεση σήμερα του βιβλίου του..
@Με κέρδη θα κλείσει η χρήση του 2013 για το πρακτορείο διανομής Τύπου “Άργος” ως μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις εταιριών με κερδοφορία στον κλάδο των ΜΜΕ. Η καλή πορεία του πρακτορείου δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση να υλοποιήσει τα σχέδια της για ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων πέραν της πρακτόρευσης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…