TO ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

@Εκπέμπει στα ερτζιανά το ραδιοφωνικό "μόρφωμα" ΕΔΡ. Μετά από ένα "διάλειμμα" 6 μηνών, η κρατική (εφ' εξής κυβερνητική) ραδιοφωνία επέστρεψε στο κτίριο της Μεσογείων 432.......Σύμφωνα με το e-tetradio.gr: Η μεταβατική ΕΔΡ πλέον εκπέμπει από τα στούντιο του Ραδιομεγάρου και συγκεκριμένα το στούντιο του πρώην Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ, μεταφερόμενη από την Κατεχάκη και τα... νοικιασμένα μηχανήματα από το υπουργείο Οικονομικών - ενδεικτικά, ενεργοποιήθηκαν για πρώτη φορά μετά την 11/6 και τα τηλέφωνα του Ραδιομεγάρου. Όλα αυτά, εν αναμονή της ΝΕΡΙΤ την Πρωτοχρονιά, η οποία θα αντικαταστήσει την (εν πολλές αμαρτίες) ΕΔΡ, και θα δώσει την θέση της στα 3 (ή και 4) ραδιόφωνα του νέου φορέα. Χωρίς όμως να λείπουν τα (πολλά) τεχνικά προβλήματα, τόσο στο στούντιο, όσο και στα κέντρα εκπομπής της πρώην ΕΡΤ.
@Σε μια χώρα “που δεν υπάρχει” όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί ξαφνικά ένα πρωί να ξυπνήσεις και να μην υπάρχει επίσημη Ρ/Τ (δημόσια-κρατική-κυβερνητική). Εξάλλου αυτοί κατέστρεψαν τον λαό μιας ολόκληρης χώρας, στην επίσημη Ρ/Τ θα κολλήσουμε τώρα...... Έχεις και τους κουτόφραγκους που αποκαλούν πυλώνα της δημοκρατίας τις κρατικές τηλεοράσεις τους, πραγματικά στην υπηρεσία του δημόσιου συμφέροντος με πολύπειρες ανεξάρτητες διοικήσεις και ανεξάρτητες εποπτικές αρχές. Αλλά τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι εμείς εδώ θα τους δείξουμε πως λύνονται τα προβλήματα. Την κλείνουμε πρώτα και μετά βρίσκουμε και μερικά λεβεντόπαιδα και βάζουμε την ταφόπλακα. Από εφιάλτες αυτός ο τόπος άλλο τίποτε. Η τελευταία πράξη θα παιχτεί τις εορταστικές ημέρες. Πρώτα-πρώτα κάποιοι πρώην εργαζόμενοι, μετά ο τελευταίος Πρόεδρος-Διευθύνων-Ειδικός Διαχειριστής με Ασυλία Γκ. Μάναλης και για να δέσει η συνταγή μερικοί “καθηγητές” με “ζήλο”, Φορτσάκης, Προκοπάκης, Καρούνος και με λίγο από τέχνη Ευαγγελάκου. Οι ανωτέρω “ειδικοί” αν και με μηδενική προϋπηρεσία σχεδίασαν “κάτι” με 500 άτομα. Παγκόσμια πατέντα, καμιά 100στη διοικητικούς, από καμιά 130αρια δημοσιογράφοι, άλλοι 170 τεχνικοί, καλλιτέχνες, κλπ και στο τέλος 100 μουσικοί. Γελοιότητες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τους χρησιμοποιούν και στην συνέχεια θα τους πετάξουν σαν ανίκανους, εξευτελίζοντάς τους που δεν τα κατάφεραν. Αυτοί θα πάνε σπίτι τους αλλά 10.000 άτομα θα πεινάσουν και δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν θα υπάρχει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…