ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

@του Χρήστου Γιαννούλη Δεν με εκπλήσσει. Έχοντας ως πολιτικό πρότυπο τον Αρχιερέα της Διαπλοκής κατά Κώστα Καραμανλή, τον πρωθυπουργό που κάτω από τη μύτη του άλλαζαν χέρια δεκάδες δισεκατομμύρια σε μίζες και σκάνδαλα. Δεν με εκπλήσσει να υπηρετεί και τον ρόλο του αρχιερέα του πολιτικού ψέματος. Όπως υπηρετεί με υπακοή και πειθαρχία τους Αρχιερείς της σύγχρονης Βαρβαρότητα Σαμαρά και του Βοηθού του Βενιζέλου. Διάβασα την απάντηση του κυρίου Παντελή Καψή στην ΕΦΣΥΝ εδώ: http://www.efsyn.gr/?p=162409 όπου παραπονείται για επιθέσεις και ύβρεις που δέχεται. Μα από μόνος του με την πολιτική του συμπεριφορά είναι μία ξεχωριστή ύβρις. Υπερασπίζεται την αποζημίωση των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ που πήρε απολυόμενος από τον ΔΟΛ, εμφανίζοντας τον εαυτό του ούτε λίγο ούτε πολύ ως έναν ατυχή και πένητα εργαζόμενο που η μοίρα τον αδίκησε. Δεν εξηγεί όμως το πως γίνεται μία κατ ουσία χρεοκοπημένη εκδοτική επιχείρηση να μπορεί να διατηρεί αμοιβές 18 χιλιάδες ευρώ για τον Διευθυντή της, όταν το μόνο που την κρατάει στην ζωή είναι προνομιακός τραπεζικός δανεισμός από τράπεζες που διατηρούνται στην ζωή από τα δανεικά που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι. Και αυτός ο επί χρόνια διευθυντής της επί χρόνια παθητικής εκδοτικής εταιρίας, δεν είδε ποτέ στην εφημερίδα του, δεν άκουσε ποτέ δεν έψαξε ποτέ για τα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν σε όλα αυτά που αποκαλύπτονται τώρα. Και γινόταν κάτω από την μύτη και του αγαπημένου του πρωθυπουργού και της εφημερίδας που ήταν επικεφαλής και τον αποζημίωσε πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες του. Την ίδια εφημερίδα που δεν είδε ποτέ τον υπερβολικό δανεισμό των 250 εκατομμυρίων του Μεγάρου Μουσικής, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τις εξοπλιστικές μίζες, το πλιάτσικο των Ολυμπιακών αγώνων. Τίποτε από αυτά. Αλλά πλήρωνε τον διευθυντή της 18 χιλιάδες τον μήνα. Εμπίπτει στην αέναη συζήτηση περί νόμιμου και ηθικού.
@Στις δορυφορικές συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του ΟΤΕ TV ανέβηκε το σήμα της Δ.Τ σε υψηλή ευκρίνεια. Το κανάλι θα μεταδίδει τα προγράμματα της EBU και τα αθλητικά γεγονότα σε σήμα υψηλής ευκρίνειας.
@Απολύσεις και διαθεσιμότητες στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας λίγο πριν εκπνεύσει το 2013. Ενώ συνεχίζονταν οι συζητήσεις με την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για το πως δεν θα γίνουν απολύσεις και δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας καταγγέλλει πως η εργοδοσία ανακοίνωσε 5 απολύσεις και 11 διαθεσιμότητες. Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου... Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για τις 5 απολύσεις και τις 11 διαθεσιμότητες, που ανακοίνωσε στους εργαζόμενους λίγο πριν τελειώσει το 2013, με τη δικαιολογία της μείωσης τoυ τζίρου της. Στην πραγματικότητα η διεύθυνση της εφημερίδας, θέλει να διατηρήσει την κερδοφορία της, αξιοποιώντας την καπιταλιστική κρίση και το αντεργατικό νομικό πλαίσιο των κυβερνήσεων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να επιβάλει την μείωση των μισθών των εργαζόμενων, κάτι που ξεκίνησε εδώ και μήνες με την κατάργηση του επιδόματος γάμου (10%..
@Προεδρία: Η ΔΤ ορίστηκε ως ο επίσημος Broadcaster της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΕ, η προεδρία μιας χώρας καλύπτεται από τηλεοπτικό μόρφωμα που ελέγχεται από την κυβέρνηση και όχι από δημόσια ραδιοτηλεόραση. Επιπλέον η ελληνική κυβέρνηση, σε αντίθεση με εκείνη της Κύπρου δεν επιτρέπει την ελεύθερη μετάδοση, στις επίγειες ψηφιακές συχνότητες του Euronews Greece, το οποίο αποτελεί την ελληνική έκδοση του ευρωπαϊκού καναλιού της ΕΕ. Μόνο η ΝΔ, με τη συνδρομή του Ε. Βενιζέλου, θα μπορούσε να το πετύχει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…